Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kategorier

Nyhedsbrev

 • MEO makes you come

  Velkommen til vores BDSM-shop! MEO's online shop tilbyder en bred vifte af produkter til alle, der har lyst til at udforske BDSM-verdenen. Uanset om det er for begyndere eller øvede, har vi noget for enhver smag. Vores udvalg spænder fra bondageartikler til Impact Play, elektrosexlegetøj til BDSM-møbler og meget mere. Uanset om du er til dominans og underkastelse, bondage og fastholdelse eller bare vil udforske dine præferencer, har vi produkterne til at hjælpe dig med at udleve dine præferencer sikkert og behageligt. Tro mod vores motto "Form follows Fantasy" realiserer vi alle dine drømme med vores produkter og opfylder dine seksuelle lyster. Med innovative produkter inden for bondage, BDSM, sexmaskiner eller kneppemaskiner, ball gags, gags, brystvorteklemmer, analbrusere, floggers, human pup Playkyskhedsbælter, sexlegetøj, prostatastimulatorer, elektrostimulation (e-stim) og penisringe Mystim Penisringe, ball stretcherbDSM-møbler, slingsbondage-reb, love swings, glidecreme, fisting-gel, deep throat sprays, penispumper, BDSM-masker af spandex og masker af neopren, store dildoer, analkugler, analplugs - vi begejstrer kunder over hele verden. Vi er især specialiseret i produktion af bondageprodukter af høj kvalitet som håndjern, ankelmanchetter, BDSM-kraver, masker og piske af læder. Vi tilbyder også forskellige oplysninger, der kan hjælpe dig med at lære mere om BDSM, og hvordan du kan indarbejde det i dit sexliv. I vores BDSM-shop finder du mange artikler om forskellige emner, fra ansvar og samtykke til tips til begyndere og avancerede brugere.

 • Erfaring og seriøsitet

  Med produkterne fra MEO Online Shop kan du udleve alle dine fantasier, prøve alt, hvad du kan lide, og altid stole på den fremragende kvalitet og pålidelighed af vores produkter. Drag fordel af vores erfaring, for MEO er en af de førende leverandører i BDSM- og erotikbranchen. Vores anerkendte BDSM-onlineshop har leveret produkter til hele verden siden 1997, og vi sender tusindvis af varer hver dag. For os er det en selvfølge, at alle vores produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

 • Service og diskretion

  Vi ved, at BDSM kan være et følsomt emne, så vi tager beskyttelsen af dit privatliv meget alvorligt. Vores emballage er diskret, og vi deler aldrig dine personlige oplysninger med tredjeparter. Du kan handle med ro i sindet, fordi dit privatliv er vores højeste prioritet. Din ordre vil blive sendt med posten, DHL eller UPS, diskret pakket med en neutral afsender. Ingen kan se, hvad der er i pakken, fordi dit privatliv er vigtigt for os. Hvis du har brug for produktrådgivning, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

 • Hurtig levering

  MEO leverer til hele verden uden minimumsordreværdi. Som regel vil du modtage din pakke over hele verden til favorable forsendelsesomkostninger inden for blot et par dage (ekspresforsendelser er selvfølgelig mulige, hvis du har brug for et produkt meget hurtigt).

 • Sikker betaling

  Du kan betale for din ordre med kreditkort (American Express, Visa eller Mastercard), Paypal, bankoverførsel eller kontant ved levering.

 • Engroshandel

  Med vores omfattende sortiment kombinerer vi trendsætning, produktinnovation og kvalitetsstandarder. Vi har alle produkter på lager, lige fra mainstream-varer til nicheprodukter og det særlige ekstra. Vil du gerne distribuere MEO's BDSM-produkter? Så registrer dig venligst som forhandler. MERE ...