Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ekstrem stimulering af brystvorter

Nyhedsbrev

BDSM-klemmer fra Dr Sado - rosaguldfarvede

BDSM-klemmernes specielle form gør dem til kraftfulde brystvorte- og genitalklemmer, ideelle til elskere af ekstrem nydelse.

Mere information

3558/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    BDSM-klemmernes særlige form gør dem til kraftfulde brystvorte- og genitalklemmer, der er ideelle til dem, der elsker ekstrem nydelse.

    Brystvorter og genitalområdet er erogene zoner, hvor millioner af fine nerver ender. Det er ikke for ingenting, at de får så meget opmærksomhed under sex - af både mænd og kvinder.

    Grundreglen for brystvorteklemmer er: Jo større område klemmetrykket fordeles over, jo mere behagelig er følelsen. Omvendt betyder et mindre område mere klemmetryk og dermed mere stimulering. Dr. Sados klemmer kombinerer en lille overflade (sfærisk form) med et intenst klemmetryk, hvilket gør dem til de mest ekstreme klemmer i BDSM-sexlegetøjssortimentet. Perfekt til dem, der kan lide det lidt hårdere og vil opleve lyst-smerte-kicket.

    Indbegrebet af lyst-smerte-oplevelsen med Dr. Sados BDSM-klemmer i rosaguld ligger i den unikke kombination af intens stimulation og den fine linje mellem lyst og smerte. Disse udsøgte klemmer, som er specielt udviklet til de følsomme områder af brystvorterne og kønsdelene, appellerer til de dybeste niveauer af sensuel oplevelse. Takket være deres særlige form og intense klemmetryk giver de en ekstrem oplevelse for alle dem, der ikke kun vil udforske, men også fuldt ud nyde legen med grænsen mellem nydelse og smerte. De er fremstillet af elegant rosaguldfarvet rustfrit stål, kombinerer æstetik med funktionalitet og er et klart statement til kendere, der er på udkig efter spænding. Disse klemmer er ikke egnet til begyndere, men lover en uforglemmelig oplevelse for alle, der er klar til at skubbe deres grænser og opleve BDSM's fulde intensitet.

    Flere detaljer:

    • BDSM-klemmer fra Dr. Sado
    • Klemmerne fra Dr. Sado udøver et ekstremt stærkt spændetryk og egner sig IKKE til begyndere.
    • Materiale: Rustfrit stål
    • Farve: Rosaguld
    • Leveringsomfang: 1 par klemmer
    • Mål: ca. 50 mm x 27 mm
    • Rengør klemmerne med InstaClean-spray

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sie sehen edel aus und halten gut.

    Als Neuling auf diesem Gebiet habe ich mit meinem Partner dieses Produkt bestellt und war positiv überrascht. Beim Anprobieren halten die Klemmen gut und verrutschen nicht bei Bewegungen. Sehr geiles Tragegefühl. Schön fest, so dass es etwas schmerzt, und nicht zu locker, so dass sie abfallen könnten.

      Skriv din egen anmeldelse

      BDSM-klemmer fra Dr Sado - rosaguldfarvede

      BDSM-klemmer fra Dr Sado - rosaguldfarvede

      BDSM-klemmernes specielle form gør dem til kraftfulde brystvorte- og genitalklemmer, ideelle til elskere af ekstrem nydelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      25 andre varer i samme kategori: