Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ekstremt pik- og kuglelegetøj

Nyhedsbrev

Ekstremt pik- og kuglelegetøj 

For helt særlige følelser og uforglemmelige orgasmer! Kan du lide det hårdt og voldsomt eller endda meget hårdt? Så er vores metalpik- og kuglelegetøj det helt rigtige valg for dig!

Vis 1 - 8 af 8 elementer
Vis 1 - 8 af 8 elementer

Penis- og testikellegetøj af metal (cock & ball toys) er en type sexlegetøj til mænd, der består af metalringe, bure, vægte og andet tilbehør, der kan fastgøres til penis og testikler.


Nogle almindelige typer sexlegetøj til penis og testikler er:

  • Cock rings: Dette er metalringe, der bæres rundt om penisroden for at opretholde erektionen og øge følsomheden.
  • Ball stretchers: Dette er metalringe, der bæres rundt om pungen for at strække pungen og trække testiklerne væk fra kroppen.
  • Penisbure: Det er metalbure, der omslutter penis og er designet til at forhindre erektion. De bruges ofte i BDSM-scenarier.
  • Genitalvægte: Dette er vægte, der er fastgjort til penis eller testikler for at skabe en strækfornemmelse.


Mænd bruger metallegetøj til penis og testikler af mange forskellige årsager, f.eks. for at øge den seksuelle nydelse, opdage nye fornemmelser og som en del af BDSM-sessioner eller powerplay. Nogle mænd bruger også legetøjet til at strække deres penis eller pung, hvilket kan føre til en midlertidig forstørrelse eller en mere intens orgasme.

Det er vigtigt at vide, at brugen af sexlegetøj skal ske med forsigtighed og omhu. Brugerne bør altid følge producentens anvisninger og sørge for god hygiejne.