Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Penisringe 

Den store online shop for pikringe: En penis så hård som stål, stor og fast og med langvarig stabilitet under sex takket være vores moderne pikringe!

En hård erektion er garanteret: uanset om det er en silikone-pikring eller en metal-pikring. Vi har pikringe i alle størrelser og materialer.

12
pr. side
Vis 13 - 24 af 122 elementer
Vis 13 - 24 af 122 elementer

Få dit livs hårdeste erektion med vores pikring!

 

En penis så hård som stål og så udholdende som en olympisk maratonløber. MEO®'s penisring sikrer naturligvis en enorm fasthed og mere sjov under sex.

 

En penisring kan ikke kun gøre din penis større og hårdere, når den sidder tæt omkring din penis og testikler, men også sikre, at du holder længere og oplever en mere intens orgasme.

 

MEO®'s penisring dæmmer op for blodet i det erektile væv og forhindrer det i at strømme ud af penis gennem venerne. Det giver dig en stenhård, fast erektion på ingen tid.

 

Selv med en mild form for erektil dysfunktion kan en penisring fra MEO® hjælpe med at styrke og vedligeholde en erektion.

 

Og den ser også ret imponerende ud. Fra en lille penis til en stor penis på under ti sekunder!

 

Hvad kan en penisring eller et sleeve ellers gøre?

 

  • bedre erektionskvalitet: hårdere, bedre og stærkere!
  • penis ser meget større ud!
  • Både mænd og kvinder elsker det!
  • en penisring kan også bruges til at træne sig til længere udholdenhed!
  • ved at forsinke orgasmen bliver følelsen ved klimaks endnu mere intens!

 

Justerbar penisring, penisringsæt til afprøvning

 

Til alle dem, der gerne vil prøve en penisring, men ikke har et målebånd ved hånden, præsenterer MEO dette praktiske penisringssæt i tre størrelser. Det betyder, at selv begyndere nemt kan afprøve den vidunderlige effekt af blodophobning og en ekstremt hård erektion. Ringene kan bæres rundt om penis eller penis og testikler på samme tid. Klik her for cockringsættet (klik her).

 

En oversigt over gode pikringe

 

Hvis du vil prøve en cockring, skal du ikke gå efter den første cockring, der kommer forbi. En pikring skal sidde godt og sikkert og være behagelig at have på. Derfor er det værd at investere lidt mere i en penisring og vælge kvalitet. Du kan med garanti finde den perfekte model til dig i vores pikringsshop:

 

Læderpikring eller læderpikring

 

En læderpikring er kendetegnet ved sin høje bærekomfort. Vores mest populære læderpikring er Cock Ring Separator-modellen, klik her. En læderpikring kan som regel justeres i størrelsen ved hjælp af et spænde eller en trykknap. Det er derfor en ideel, størrelsesjusterbar penisring til begyndere og avancerede brugere. CAZZOMEO®-penisringen er en Cockring lavet af læder, som kan forlænge varigheden af en erektion enormt takket være dens tætte pasform.

 

Cockring i rustfrit stål, penisring i rustfrit stål

 

Vores pikringe og penisringe i rustfrit stål er meget populære blandt mænd. Takket være deres imponerende udseende er de ikke kun den perfekte potensforstærker, men gør også sex sjovere.

 

Metal-pikring, metal-penisring

 

MEO®'s metalpikring gør ikke kun din penis hårdere og større, den forsinker også ejakulationen. Det betyder, at du kan nyde endnu længere og mere intense orgasmer under onani eller sex.

 

Cockring med skjult videokamera

 

Cock Cam - ja, det er præcis, hvad det lyder som! Det er et mikrokamera, der kan placeres rundt om din penis som en pikring, så du kan optage alle dine erotiske øjeblikke. Dette spændende produkt er det første af sin slags på markedet og tager dine hjemmevideoer til det næste niveau.

 

Silikone-pikring

 

BeauGosse-pikringen i silikone sidder tæt omkring din penis takket være den fleksible silikone, da den både er fast og elastisk og også er særlig bred. Så du kan nyde det spændende tryk, der hjælper dig med at opnå en utrolig intens orgasme.

 

Pikring af gummi

 

Vores gummipikring forstørrer penis, gør den hård som stål og kan bæres som et smykke omkring penis og testikler eller omkring glans. Når vores pikring bæres under bukserne, kommer der en svulmende pakke til syne mellem benene.

 

Pikring i metal og silikone

 

En elegant kombination af rustfrit stål og silikone samt et farveskema baseret på den velkendte "lommetørklædekode" gør MEO's pikring til både et design- og nydelsesobjekt. Perfekt skræddersyet til den mandlige anatomi sikrer denne pikring en fast ståpik og en langvarig erektion.

 

Cockring med magnetisk lukning, cockring med magnetisk lukning

 

Vores magnetiske pikring er svaret på det ældgamle spørgsmål: "Hvordan kan jeg tage en pikring på og af igen på trods af en hård erektion?" I modsætning til konventionelle pikringe har "Oh So Easy" donut-pikringene et aftageligt magnetisk segment, der gør det meget nemt både at tage pikringen på og af. Specielt udviklede permanente magneter sikrer, at vores cockring bliver siddende sikkert på plads, selv under den hårdeste brug, indtil du vil tage den af igen.

 

Cockring-kombination med buttplug

 

Cockringen med butt plug former sig perfekt efter din krop og giver en hård stådreng, mens buttpluggen giver anal nydelse og stimulerer prostata med velbehag. Cockringen placeres rundt om penis og testikler som en normal cockring, og derefter føres buttpluggen ind i anus med et blidt tryk.

 

Penisring med indgravering

 

Vores indgraverede penisring er svær at slå, når det gælder eksklusivitet, da hver model er strengt begrænset. Eksplicitte indgraveringer giver det ekstra kick, når du knepper.

 

SM-pikring, pikring med pigge

 

Fra blød til hård: Vores BDSM-pikring er nem at åbne og lukke. Integrerede torne giver ekstra "stimulation". Vores pikringe sættes på, når de ikke er erigerede.

 

Cockring med E-Stim eller elektrosex-cockrings

 

Med en elektro-pikring (Estim) kan du nyde en stærk erektion takket være blodstuvningseffekten, samtidig med at du bliver stimuleret til ekstase af stimuleringsstrømmen. MEO®'s penisring dæmper blodet i det erektile væv. Det forhindres i at strømme ud af penis gennem venerne. Det giver dig en stenhård, fast erektion på få sekunder. I kombination med vores apparater, som f.eks. MEO SexBox, stimulerer strømimpulserne alle følsomme nydelsesnerver. De kan udløse ekstreme, ekstatiske følelser.

 

Billig penisring, billig pikring

 

Intet kan holde dig tilbage med denne perfekte penisring! En billig penis ring, der ikke lader noget tilbage at ønske. Tag den på, og nyd længere og mere intens sex. Da penisringen er lavet af rustfrit stål, er den ikke fleksibel som vores andre penisringe af gummi eller silikone. Den skal derfor trækkes over penis før en erektion, evt. med lidt Aquameo® glidecreme.

 

Luksus-pikring, design-pikringe

 

Dette er tysk håndværk: en præcist udformet luksuspikring med et særligt elegant udseende og en bulet, oval form. Den behagelige bærekomfort (takket være den særlige geometri i vores pikring) garanterer en hård OG særlig langvarig erektion.

 

Donut-pikring, penisring donut

 

Denne ekstra tunge donut-pikring er den perfekte model til rigtige mænd. Vores penisring omslutter penis og testikler som en hånd, der holder godt fast, og giver en ekstremt behagelig pasform. Vores pikring gør din penis hård, tyk og fast og sikrer en langvarig hammer-erektion. Fås også som glansring eller pikring. Når den bæres rundt om penis og testikler, lægger vores cockring sig om dine "juveler" og skubber dem langt frem. Den ideelle bredde på vores pikringe kombineret med det perfekt graduerede udvalg af størrelser fra 25 til 55 mm ø sikrer en perfekt pasform.

 

Penisring med kuglestrækker, penismanchet

 

En penismanchet (penisring med testikelring) er en gennemprøvet kombination af pikring og testikelring. Fremstillet af blødt, slidstærkt og derfor holdbart okselæder. Med sorte stålfester eller trykknapper.

 

Der findes andre pikringe, som er særligt velegnede til avancerede brugere. Nogle ringe kan forbindes med en buttplug, dildo eller penisplug.

 

Hvad bør du ellers vide om pikringe?

 

  • Brug glidecreme, påsætningshjælp til pikringe: Pikringen skal altid sættes på med lidt glidecreme. En glidecreme som Aquameo er det bedste valg, da den er kompatibel med næsten alle materialer. Smøremidlet gør det også lettere at tage pikringen af igen.
  • Sæt en tidsgrænse: Hvor længe kan jeg gå med en penisring? Som regel bør man ikke have en penisring på i mere end 20 minutter ad gangen. Hvis du begynder at føle følelsesløshed eller smerte inden da, skal penisringen fjernes med det samme.
  • Fjernelse af penisringen: Penisringen kan fjernes, så snart penis er slap igen. Du skal være forsigtig, når du fjerner den, så du ikke trækker noget kønshår ud. Det anbefales generelt at barbere kønsbehåringen, før man tager en penisring på.
  • Vigtigt: Du må aldrig falde i søvn med en penisring på.

 

Hvordan bærer jeg en penisring?

 

Penisringe kan bæres rundt om penisskaftet eller om penisskaftet og testiklerne på samme tid, på den såkaldte penisrod. Penisringe bæres normalt ved basis af penis. De kan dog også bæres under spidsen af penis eller i midten af penisskaftet. Dette gælder normalt for penisringe med vibrationer som vores MOTOVIBE-penisring.

 

De penisringe, der kan placeres rundt om penisroden, skal sættes på, når penis ikke er erigeret. For at gøre dette kan du først glide den over testiklerne og derefter rundt om penis.

 

Penisring og kondom? Sådan fungerer et kondom med en penisring

 

At bruge kondom sammen med en penisring er faktisk uproblematisk og kan endda være en fordel. Hvis du bruger en penisring for første gang, kan du spørge dig selv: Skal du tage kondomet eller penisringen på først? Hører penisringen til under eller over kondomet? Hvis du tager kondomet på først, har du den ekstra fordel, at penisringen også holder kondomet på plads. Denne mulighed giver derfor ekstra sikkerhed. Så tag kondomet på først, og tag derefter penisringen på over kondomet.

 

Fjernelse af penisring - sådan fungerer det uden smerte

 

Det er ikke noget problem at fjerne en penisring, hvis du har købt den rigtige penisring - dvs. en, der passer perfekt i størrelsen. Sådan finder du den rigtige størrelse på din penisring.

 

Det er kun et problem at tage pikringen af, hvis du har valgt en model, der er for lille. Hvis du vil være på den sikre side, skal du vælge en elastisk gummimodel eller en magnetisk cockring.

 

Hvordan tager jeg mål til en cockring?

 

At finde den rigtige størrelse cockring: Hvilken størrelse er perfekt til mig, og hvor længe kan jeg gå med en cockring? Hvor længe kan man gå med en cockring?

 

En cockring, skaftring eller glansring bør kun bæres, så længe det føles behageligt. HER finder du en vejledning til download, som forklarer, hvordan du tager en cockring på, og som giver detaljerede oplysninger om valg af den rigtige størrelse. Disse instruktioner følger også med hver MEO-pikring eller kan rekvireres fra os via telefon. Generelt skal en cockring eller penisring udøve et tryk, der opleves som behageligt, men den må heller ikke være for stram. Baseret på vores erfaring som postordrefirma for penisringe er en diameter på 45 mm velegnet til normale penisstørrelser (hvis penisringen bæres rundt om penis og testikler). Igen vil lidt Aquameo-smøremiddel gøre det lettere at tage den på!

 

Hvordan tager jeg en penisring på?

 

Du har sikkert allerede spurgt dig selv, hvordan man tager en cockring på. Intet kunne være nemmere! Du kan downloade vores illustrerede cockring-guide fra følgende link: Cockring instruktionsmanual

 

Du har lavet din research og vil gerne bestille den rigtige cockring til dig?

 

Du kan finde et stort udvalg i MEO's cockring online shop i kategorien cockrings.