Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BUBBLE-stødpropper

Nyhedsbrev

BUBBLE-stødpropper 

Ekstreme former, perfekt afstemte størrelser til begyndere, øvede og professionelle samt stimulerende nubre på overfladen. Og et vidunderligt materiale, der er tilstrækkeligt stabilt og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke din Bubble Sextoy på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig!

Vis 1 - 8 af 8 elementer
Vis 1 - 8 af 8 elementer

Hvad er så specielt ved boble-sexlegetøj?

 

Garanti for anal ekstase: Det er op til dig: Pop din røv - Rid din røv - Kvæl din røv! Ekstreme former, perfekt afstemte størrelser til begyndere, øvede og professionelle samt stimulerende knopper. Plus et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt stabilt og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke dit Bubble Sextoy på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig! Vores boble-sexlegetøj vil fylde dig helt ud analt og garantere dig intens tilfredsstillelse. Det er ikke kun formen på dette sexlegetøj, der vil vinde dig over, men især overfladen med de mange stimulerende kugler! Fra begynderstørrelsen "Buttboy" til "Butt Hungry" finder du et stort udvalg af buttplugs og dildoer fra Bubble Toys-serien hos MEO. I øvrigt er hele serien af boble-sexlegetøj fra MEO ® fremstillet i EU under strenge retningslinjer og består af certificerede kropssikre materialer. Det lover vi: Du vil blive 100% begejstret.

 

Hvordan bruger jeg bubble sextoys?

 

Du bruger simpelthen din bubble sextoy intuitivt! Indfør den analt, og nyd den, mens de udprægede kugler masser alle dine nydelsesnerver efter de første par centimeter. Bubble Sextoy holder ganske godt på glatte overflader, som f.eks. fliser, og giver dig mulighed for en håndfri tur. For god smøring anbefaler vi at bruge en silikonebaseret glidecreme som FuckSlut eller vores Hybrid Gel ManCunt. Lidt Extremeo Spray vil få din anus til at slappe af og gøre det lettere for dig at indføre boble-sexlegetøjet.

 

Hvilken glidecreme skal jeg bruge til boble-sexlegetøj?

 

Hvis du planlægger at bruge en buttplug eller dildo fra Bubble Sextoys-serien, anbefaler vi vores FuckSlut analsexglidemiddel. Det er en helt særlig silikonebaseret glidecreme, som ikke føles som nogen anden glidecreme. FuckSlut gør brugen af Bubble Sextoys til en smertefri, men betagende fornøjelse. Det er bedst at påføre nok glidecreme på Bubble Sextoy og indføre lidt glidecreme i din anus med vores "Lube Shooter" (klik her). Vi vil også råde dig til at bruge vores Extremeo Spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begyndere og erfarne fans af store dildoer. Den særlige effekt af Extremeo fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper dig med at have uhæmmet sjov med vores boble-sexlegetøj.

 

Vigtige tips til brug og rengøring af dit boble-sexlegetøj!

 

Dette anallegetøj med nitter fra Bubble Toys-serien er fremstillet af ftalatfri PVC af høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget robust, så dit Bubble Sextoys-produkt vil holde længe. Før du bruger en dildo eller buttplug fra vores Bubble Sextoys-sortiment, bør du dog rengøre sexlegetøjet grundigt. Varmt vand og en mild sæbe er normalt tilstrækkeligt. Du kan rengøre det grundigt med vores VeryClean-spray. Vores boble-sexlegetøj har en ikke-porøs overflade, så bakterier og smudspartikler ikke kan sætte sig for godt fast. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmen, inden du bruger boblesexlegetøjet. Du kan finde et stort udvalg i vores shopkategori "Anal douches".

 

Godt at vide:

 

  • Analt sex legetøj med kugler
  • Bubble sexlegetøj er fremstillet af PVC af høj kvalitet, fri for ftalater.
  • Bubble sexlegetøj opfylder de strenge EU-krav EN71-3 og EN71-11!
  • Plejevejledning: Vask før og efter hver brug, og rengør hygiejnisk med VeryClean Spray.
  • Vigtigt: Opbevar venligst boble-sexlegetøj separat og ikke sammen med andet silikone-sexlegetøj.
  • Bubble sexlegetøj ervelegnet til både professionelle og begyndere inden foranalsex, afhængigt af størrelsen
  • Takket være materialet tilpasser dette sexlegetøj fra Bubble Toy-serien sig til din indre anatomi, fylder dig op og masserer steder dybt inde i dig, som du ikke engang vidste eksisterede, med sine tykke kugleknopper.
  • Glidecreme: Vi anbefaler vores silikonebaserede FuckSlut glidecreme eller vores ManCunt hybridgel til indføring af boble-sexlegetøjet. Vores Extremeo spray og vores AnalPush glidecreme gør smertefri indføring lettere, hvis det er nødvendigt.
  • Stort udvalg af boblelegetøj: I vores buttplug- og dildoshop finder du alle modeller fra Bubble Sextoy-serien i forskellige designs, former, farver og længder som Bubble Sextoy PokPok i sort i Extra Large, Bubble Toys PokPok i sort i Medium, Bubble Toys PokPok i sort i Small, bubble Toys BooBoo i sort i Large, Bubble Toys Pimpy i sort i Large, Bubble Toys Pimpy i sort i Medium, Bubble Toys Mousse i sort i Extra Large, Bubble Toys Mousse i sort i Medium, Bubble Toys Mousse i sort i Small samt mange andre dildoer og buttplugs.