Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BUBBLE-stødpropper

Nyhedsbrev

BUBBLE-stødpropper 

Ekstreme former, perfekt afstemte størrelser til begyndere, øvede og professionelle samt stimulerende nubre på overfladen. Og et vidunderligt materiale, der er tilstrækkeligt stabilt og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke din Bubble Sextoy på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig!

Vis 1 - 8 af 8 elementer
Vis 1 - 8 af 8 elementer

Hvad er så specielt ved Bubble Sextoys?

 

Garanteret anal ekstase: Det er op til dig: Pop your Ass - Ride your Ass - Smother your Ass! Ekstreme former, perfekt afstemte størrelser til begyndere, øvede og professionelle samt stimulerende nubs. Derudover et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt stabilt og fleksibelt samme tid, så du kan mærke din Bubble Sextoy på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig! Vores Bubble Sextoy vil fylde dig helt analt og garantere dig intens tilfredsstillelse. Ikke kun formen på dette sexlegetøj vil overbevise dig, men især dens overflade med de mange stimulerende kuglenopper! Fra begynderstørrelsen "Buttboy" til størrelsen "Butt Hungry" finder du et bredt udvalg af buttplugs og dildoer fra Bubble Toys -serien hos MEO. I øvrigt er hele serien af boblesexlegetøj fra MEO ® fremstillet i EU under strenge retningslinjer og består af certificerede kropskompatible materialer. Det lover vi: Du vil blive 100% begejstret.

 

Hvordan bruger jeg Bubble Sextoys?

 

Du bruger simpelthen din Bubble Sextoy intuitivt! Før den ind analt og nyd den, mens de markante kuglenopper masserer alle dine nydelsesnerver efter de første par centimeter. Bubble Sextoy holder ret godt på glatte overflader, såsom fliser, og giver dig en håndfri tur. For at få et godt glid anbefaler vi, at du bruger en silikonebaseret glidecreme som FuckSlut eller vores Hybrid Gel ManCunt. En smule Extremeo-spray vil få din anus til at slappe af og gøre det lettere for dig at indføre det boblende sexlegetøj.

 

Hvilken glidecreme skal jeg bruge til Bubble Sextoys?

 

Hvis du planlægger at bruge en butt plug eller dildo fra Bubble Sextoys-serien, anbefaler vi vores analsex glidecreme FuckSlut. Det er en meget speciel silikonebaseret glidecreme, der føles som ingen anden glidecreme. FuckSlut gør brugen af Bubble Sextoys til en smertefri, men betagende fornøjelse. Det er bedst at påføre nok glidecreme på Bubble Sextoy og indføre noget i din anus med vores "Lube Shooter" (klik her). Vi vil også råde dig til at bruge vores Extremeo Spray. Denne spray er det perfekte valg til både nybegynderen inden for analsex og den erfarne fan af store dildoer. Den særlige effekt af Extremeo fremmer let penetration og fører dermed til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper dig med at have uhæmmet sjov med vores Bubble Sextoys.

 

Vigtige tips til brug og rengøring af dit Bubble Sextoys!

 

Dette nubrede analsexlegetøj fra Bubble Toys -serien er lavet af ftalatfri PVC af høj kvalitet. Materialet er dejligt fleksibelt og glat. Desuden er det materiale, vi bruger, meget stabilt, så dit Bubble Sextoys-produkt vil holde i lang tid. Før du bruger en dildo eller en butt plug fra vores Bubble Sextoys-serie, bør du rengøre sexlegetøjet grundigt. Varmt vand og en mild sæbe er som regel nok. For en grundig rengøring kan du bruge vores spray VERYCLEAN. Vores boblesexlegetøj har en ikke-porøs overflade, så bakterier og smudspartikler ikke kan sætte sig for godt fast. Naturligvis er rengøring efter brug særlig vigtig. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmene, før du bruger Bubble Sextoy. I vores shopkategori "Anal douche" finder du et stort udvalg.

 

Godt at vide:

 

  • Analt sexlegetøj med bobler
  • Bubble sexlegetøj er lavet af PVC af høj kvalitet, fri for phthalater.
  • Bubble sextoys opfylder de strenge EU-krav EN71-3 og EN71-11!
  • Plejeinstruktioner: Vask før og efter hver brug og rengør hygiejnisk med VERYCLEAN Spray for at rengøre hygiejnisk.
  • Vigtigt: Opbevar Bubble Sextoys separat og ikke sammen med andet sexlegetøj af silikone.
  • Afhængig af deres størrelse er Bubble Sextoys velegnede til bådeprofessionelle analbrugere og begyndere
  • Takket være materialet tilpasser dette sexlegetøj fra Bubble Toy-serien sig til din indre anatomi, fylder dig op og masserer steder dybt inde i dig, som du ikke engang vidste eksisterede, med sine tykke kuglenopper.
  • Glidecreme: Vi anbefaler vores silikonebaserede glidecreme FuckSlut eller vores hybridgel ManCunt til indføring af boble-sexlegetøjet. Vores Extremeo spray og vores glidecreme gel AnalPush letter smertefri indsættelse, hvis det er nødvendigt.
  • Stort udvalg på Bubble Toys: I vores butt plug og Dildo Shop finder du alle modeller fra Bubble Sextoy-serien i forskellige designs, former, farver og længder som Bubble Sextoy PokPok i sort i Extra Large, Bubble Toys PokPok i sort i Medium, Bubble Toys PokPok i sort i Small, Bubble Toys BooBoo i sort i Large, Bubble Toys Pimpy i sort i Large, Bubble Toys Pimpy i sort i Medium, Bubble Toys Mousse i sort i Extra Large, Bubble Toys Mousse i sort i Medium, Bubble Toys Mousse i sort i Small samt mange andre dildoer og buttplugs.