Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ball stretcher

Nyhedsbrev

Ball stretcher 

Et rustfrit stål ball stretcher giver mange mænd stor nydelse under sex eller onani. Vores tungere versioner kan også bruges til pungforstørrelse.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 67 elementer
Vis 1 - 12 af 67 elementer

En ball stretcher er en anordning eller et sexlegetøj, der bæres rundt om pungen for at strække testiklerne. En ball stretcher er som regel lavet af forskellige materialer. MEO tilbyder ball stretcher lavet af silikone, ball stretcher lavet af læder, ball stretcher lavet af metal og ball stretcher lavet af gummi. Vi har også låsbare ball stretcher. ball stretcher og testikelvægte findes i forskellige former og størrelser og kan bæres i kortere eller længere tid.

Der er flere fordele ved atbruge en kuglestrækker. Mange mænd finder fornemmelsen af, at deres testikler eller pung bliver strakt, meget behagelig, da det giver dem en unik og intens følelse under sex. Nogle mænd oplever også, at brugen af en ball stretcher øger deres seksuelle præstationsevne ved at øge deres udholdenhed eller gøre deres orgasmer mere intense.

Der findes mange forskellige typer ball stretchers. Nogle af de mest populære er:


Når du skal vælge en kuglestøder , er det vigtigt at overveje faktorer som materiale, størrelse og vægt. Det er også vigtigt at starte med en mindre ball stretcher-størrelse og gradvist arbejde sig op tiltungere ball stretcher størrelser, efterhånden som din krop vænner sig til følelsen af, at dine testikler og pung bliver strakt ud. Det er også vigtigt at følge producentens anvisninger for brug og pleje for at sikre, at din ball stretcher holder i lang tid og er sikker at bruge. Hos MEO finder du altid det største ball stretcher udvalg og de nyeste modeller af kuglebårer.