Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

TPE-penisring - 3D-spiral

Med en bred pikring kan du give masser af power under sex. Når den trækkes over den ikke-erigerede penis, giver denne ekstraordinære pikring dig en svulmende stådreng og en helt igennem langvarig udholdenhed takket være den resulterende blodstuvningseffekt.

Mere information

2458/00

18,90 €


-2,00 €

16,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Med en bred pikring kan du give masser af kraft under sex. Når den trækkes over den ikke-erigerede penis, giver denne ekstraordinære cockring dig en fast erektion og en helt langvarig udholdenhed takket være den resulterende blodstuvningseffekt.

     

    Da cockringen er elastisk, tilpasser den sig fleksibelt til de fleste penisstørrelser. Det hudvenlige TPE er særligt blødt og giver dig en optimal og behagelig pasform.

     

    Hvad gør TPE-pikringen så speciel, og hvilke fordele giver den mig?

     

    Du kan nyde betagende orgasmer med den brede, fleksible pikring fra MEO®. Cockringen vil overbevise dig under sex eller solosex på en så betagende måde, at du snart ikke længere vil undvære den. Denne pikring af TPE passer perfekt og sikrer med sin blodstuvningseffekt en hård erektion, der er noget at være stolt af! Sammenlignet med en silikonepikring giver vores TPE-pikring dig en anden stor fordel: Du kan bruge den med alle vandbaserede eller silikonebaserede glidecremer.

     

    Materiale og pleje af TPE-pikringen:

     

    Den hudvenlige TPE i denne pikring er kendetegnet ved sin ikke-porøse overflade. Denne egenskab gør pikringen ekstremt hygiejnisk. Cockringen absorberer og lagrer hurtigt din kropsvarme. Vi anbefaler at bruge en hybrid glidecreme som STROKE fra MEO ® til penisringe af TPE. Det er skånsomt mod materialet og sikrer, at du får glæde af din nye penisring i lang tid. Vores penisring er hurtig og nem at rengøre med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Kan jeg skade min penis med en penisring?

     

    Penisringe af rustfrit stål er meget populære blandt vores kunder, da de er visuelt mere imponerende og giver fordele ud fra et hygiejnisk og funktionelt synspunkt. Men hvis du bruger penisringe af rustfrit stål, der er for små, er der risiko for, at du ikke længere kan fjerne penisringen. Risikoen er meget mindre med en penisring af elastisk materiale, da ringen simpelthen kan skæres igennem og fjernes.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Fleksibel penisring
    • Materiale: TPE
    • Indre diameter 20 mm, ydre diameter 40 mm, højde 10 mm (meget strækbart materiale).
    • Kan bruges med alle silikone- eller vandbaserede glidecremer
    • Penisring til begyndere og avancerede brugere. Hvis du vil købe en pikring, er vores pikring det perfekte valg. Du kan finde andre modeller, som f.eks. en rustfri stålpikring, en silikonepikring eller en metalpikring i vores online shop for pikringe.

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    funziona molto bene

    stringe molto bene, aiuta a prolungare moltissimo l'erezione e il piacere, funziona molto bene

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Sehr guter Penisring

    An sich gefällt mir der Penisring aus TPE von Meo sehr, da er die Eicher auch noch mit einbeziehn kann. Das Material ist sehr angenehm und der Penisring lässt sich gut dehnen und liegt eng an.

    • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    TPE-penisring - 3D-spiral

    TPE-penisring - 3D-spiral

    Med en bred pikring kan du give masser af power under sex. Når den trækkes over den ikke-erigerede penis, giver denne ekstraordinære pikring dig en svulmende stådreng og en helt igennem langvarig udholdenhed takket være den resulterende blodstuvningseffekt.

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: