Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mundspreder

Nyhedsbrev

BDSM-mundspreder 2.0 - Jennings

Oplev en ny dimension af dominans og underkastelse med Jennings Mouth Spreader 2.0! Den blev oprindeligt brugt i tandplejen, men har fundet sin faste plads i BDSM-verdenen og kombinerer sensuel ophidselse med følelsen af kontrol.

Mere information

3440/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Oplev en ny dimension af dominans og underkastelse med Jennings Mouth Spreader 2.0! Den blev oprindeligt brugt i tandplejen, men har fundet sin plads i BDSM-verdenen og kombinerer sensuel ophidselse med en følelse af kontrol.

    Mundsprederen er ikke et af de mest kendte BDSM-sexlegetøj, men den er meget populær i fetish- og BDSM-scenen. Den minder om en mundknebel eller mundkurv og bruges ofte sammen med en hovedsele eller et halsbånd. Dette BDSM-legetøj bruges til at åbne og fiksere munden og kæben. Den underdanige partner bringes til tavshed med munden vidt åben. Det giver den dominerende partner mulighed for f.eks. at stikke sin penis ind i den vidtåbne mund. En låsemekanisme på mundsprederen forhindrer den underdanige i at lukke munden igen.

    Jen nings mundspreder:

    Jennings mundspreder 2.0 er blevet populær i BDSM-miljøet af forskellige årsager. Fokus er på kontrol og underkastelse, hvor mundsprederen tager fysisk kontrol over den passive partners mund. Mange sætter også pris på det medicinske aspekt af mundsprederen, da det giver rollespillet en ekstra medicinsk baggrund. Den er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og er ikke kun holdbar, men også hygiejnisk, hvilket er meget værdsat i BDSM-sammenhæng. Dens alsidighed gør, at den kan bruges i mange forskellige situationer, og den visuelle appel fra en vidt åben mund er særlig attraktiv for mange mennesker. Det øger følelsen af sårbarhed og giver samtidig en ny, spændende BDSM-oplevelse.

    Med denne mundspreder bliver dine BDSM-sessioner aldrig de samme igen!

    Materialer af høj kvalitet: Denne mundspreder er fremstillet af rustfrit stål af medicinsk kvalitet og står for den højeste kvalitet og holdbarhed. Dens vinylbelægning beskytter ikke kun tænderne, men gør den også behagelig at have på.

    Optimal komfort: Det sofistikerede design sikrer en behagelig pasform i munden og på ansigtet. Vinylbelægningen sikrer, at den bliver, hvor den skal, og forhindrer samtidig, at mundsprederen glider.

    Let at bruge: Mundsprederens åbningsmekanisme betjenes med håndtaget på siden, og munden på den passive partner åbnes på vid gab. Denne justeringsmekanisme holder pålideligt mundsprederen i den ønskede position og holder munden vidt åben.

    Tilpasningsmuligheder: Den justerbare rem af vegansk læder giver mulighed for individuel tilpasning til enhver hovedstørrelse og sikrer en perfekt pasform.

    Yderligere detaljer:

    • BDSM-mundspreder ifølge Jennings
    • Ny version med gummibelægning
    • Mål: ca. 20 cm lang x 13 cm helt åben.
    • Materiale: rustfrit stål, PVC, vegansk læder
    • Bemærk: Det er vigtigt at bemærke, at som med alle BDSM-aktiviteter er kommunikation, samtykke og sikkerhed afgørende. Hvad der er behageligt og ophidsende for én person, kan være ubehageligt for en anden. Derfor skal man altid sørge for, at alle involverede føler sig godt tilpas, og at grænserne respekteres.
    • Rengøring: Før og efter brug med vores INSTACLEAN-spray.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Wow

    Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

      Evaluering 

      Okay

      Bevorzuge Ballonknebel

        Evaluering 

        Perfecta

        Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

          Skriv din egen anmeldelse

          BDSM-mundspreder 2.0 - Jennings

          BDSM-mundspreder 2.0 - Jennings

          Oplev en ny dimension af dominans og underkastelse med Jennings Mouth Spreader 2.0! Den blev oprindeligt brugt i tandplejen, men har fundet sin faste plads i BDSM-verdenen og kombinerer sensuel ophidselse med følelsen af kontrol.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          9 andre varer i samme kategori: