Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Afrodisiaka

Nyhedsbrev

Hot Shot Sex Booster

Tilbud

Længes du efter den tid, hvor du havde sex med din partner i flere nætter i træk, men på en eller anden måde kommer lysten ikke rigtig op mere? Denne nye udvikling gør dig virkelig liderlig og vækker lysten til sex, præcis som den plejede at være hos dig!

Mere information

2699/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

498,33 €/L

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Længes du efter den tid, hvor du plejede at have sex med din partner hele natten, men på en eller anden måde har du ikke rigtig lyst til det længere? Denne nye udvikling vil gøre dig virkelig liderlig og vække din lyst til sex, ligesom du plejede!

     

    Dette produkt har et passende navn! Hot Shot Sex Booster fra XPOWER-serien er et kosttilskud i form af et 20 ml shot til mænd og kvinder, som kan hjælpe med at øge lysten og intensivere den seksuelle aktivitet.

     

    Takket være maca, som er et naturligt afrodisiakum, ginseng og guarana, fremmer denne Hot Shot Sex Booster fra Labophyto-sortimentet den seksuelle ydeevne. På grund af sit lille format er Sex Booster let at transportere til alle lejligheder.

     

    Hvem er Hot Shot Sex Booster egnet til?

     

    Hot Shot Sex Booster er velegnet til kvinder og mænd, der ønsker at øge deres seksuelle lyst hurtigt og intensivere deres seksuelle forhold.

     

    Højdepunkter:

     

    • Maca er et naturligt afrodisiakum, der kan hjælpe med at stimulere den seksuelle lyst.
    • Ginseng kan øge den personlige vitalitet.
    • Guarana kan hjælpe dig med at føle dig mere energisk.

     

    Vejledning: Drik 1 flaske á 20 ml dagligt, 1 time før den ønskede effekt. Overskrid ikke det anbefalede daglige indtag

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Hot Shot Sex Booster
    • Kosttilskud
    • Hurtigtvirkende afrodisiakum
    • Nettoindhold: 60 ml eller 3 shots på 20 ml hver
    • Ingredienser: vand, stabilisator: glycerin, fruktose, maca-ekstrakt (Lepidium meyenii rod), guarana-ekstrakt (Paullinia cupana korn) inkl. koffein, syrningsmiddel: Citronsyre, L-carnitin, L-arginin, acerolajuicepulver (Malpighia glabra-frugt) med C-vitamin, taurin, ingefærekstrakt (Zingiber officinale rhizom), appelsinaroma, naturlig citronaroma, ginsengekstrakt (Panax ginseng meyer-rod), konserveringsmidler: Kaliumsorbat, natriumbenzoat, antioxidant: ascorbinsyre, vitamin B3, vitamin B5 (D-calciumpantothenat), vitamin B12 (cyanocobalamin), vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamin B2 (riboflavin).
    • Til XPOWER-serien er der brugt velkendte aktive ingredienser specielt til mænd for at få endnu mere sjov ind i deres kærlighedsliv.
    • Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret og afbalanceret kost. Skal tages som en del af en sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for børn. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Produktet er udelukkende beregnet til voksne mænd. Anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder, kvinder med en personlig eller familiær historie med brystkræft og personer, der modtager antihypertensiv eller antidiabetisk behandling. Opbevares på et tørt sted væk fra lys, varme og fugt.
    • Dette produkt er i overensstemmelse med europæiske regler og direktiv 2002/46/EF om kosttilskud. Dette kosttilskud er blevet registreret af producenten hos DGCCRF og Federal Office of Consumer Protection and Food Safety.
    • Fremstillet i Frankrig.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Geil ! wirkt sehr schnell

    Geil! Wirkt sehr schnell und ist klasse für den Quicikie zwischendurch. Top Produkt

      Skriv din egen anmeldelse

      Hot Shot Sex Booster

      Hot Shot Sex Booster

      Længes du efter den tid, hvor du havde sex med din partner i flere nætter i træk, men på en eller anden måde kommer lysten ikke rigtig op mere? Denne nye udvikling gør dig virkelig liderlig og vækker lysten til sex, præcis som den plejede at være hos dig!

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      21 andre varer i samme kategori: