Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ultimativ bondage

Nyhedsbrev

Bondage-sovepose - BDSM-sovepose i neopren

Vær helt i hans eller hendes vold, og oplev et spændende eventyr med dominans, underkastelse og seksuel overgivelse. Denne BDSM-sovepose eller bondage-bodybag åbner dørene til en verden af sanseberøvelse og intense bondageoplevelser, der vil omdefinere grænserne for dine erotiske fantasier og ønsker.

Mere information

289,90 €


-20,00 €

269,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Vær helt i hans eller hendes vold, og oplev et spændende eventyr med dominans, underkastelse og seksuel overgivelse. Denne BDSM-sovepose eller bondage-bodybag åbner dørene til en verden af sanseberøvelse og intense bondage-oplevelser, som vil omdefinere grænserne for dine erotiske fantasier og ønsker.

     

    Bondage-soveposen i neopren er et perfekt designet BDSM-tilbehør, der pakker hele kroppen ind i et hyggeligt, fleksibelt og alligevel robust materiale, der fuldstændig begrænser bevægelse. At transportere din partner ind i en verden af mørke, begrænset bevægelse og intens sensorisk fokus giver mulighed for en intens følelsesmæssig og fysisk respons, der er mere end tilfredsstillende for både den dominerende og den underdanige partner.

     

    Højdepunkter

     

    • Materiale: Neopren af høj kvalitet sikrer en stram, men behagelig pasform.
    • Indvendige ærmer: Disse begrænser bevægelsesfriheden for brugerens hænder og arme og øger følelsen af fiksering.
    • Åbninger: Åbninger på ryggen og i kønsdelene giver mulighed for forskellige former for leg og interaktion, mens den underdanige partner er fastspændt.
    • Holdbarhed: Unikke zig-zag-syninger langs åbningerne giver BDSM Sleep Sack imponerende holdbarhed og lang levetid.
    • Neopren er et fremragende valg for dem, der ønsker at tage deres BDSM-oplevelse til det næste niveau, da det har den unikke evne til at skabe fysiske begrænsninger uden at gå på kompromis med komfort og sikkerhed.

     

    Sikker, sexet, sensationel: vores BDSM-sovepose i neopren!

     

    BDSM Sleep Sack er lavet af førsteklasses neopren, som er kendt for sin fremragende kvalitet og behagelige tekstur. Dette materiale er ikke kun ekstremt slidstærkt, men også overraskende blødt og behageligt mod huden, hvilket gør det ideelt til længere sessioner i sovesækken.

     

    Neopren er kendetegnet ved sin bløde, glatte overflade, som giver både høj fleksibilitet og optimal bevægelsesfrihed i materialet. Selv når den passive partner er fastspændt i BDSM-soveposen, former neoprenen sig forsigtigt efter kroppens konturer og giver en vis grad af komfort, selv under fastspænding.

     

    Neoprenets tykkelse på 2,0 mm giver en ideel balance mellem komfort og funktion: Det er tykt nok til at give den fiksering og fysiske fastholdelse, der ønskes til en BDSM-session, men samtidig kan det også tilpasses forskellige kropsformer.

     

    En anden fordel ved neopren er, at det er modstandsdygtigt over for forskellige væsker. Det er vandafvisende og let at rengøre, hvilket er særligt vigtigt for at sikre, at sovesækken forbliver ren og klar til brug efter hver brug. Materialet er også modstandsdygtigt over for olier og cremer, hvilket gør Sleep Sack til en ideel ledsager til alle slags aktiviteter.

     

    De indvendige ærmer i BDSM-soveposen er en nøglefunktion, der uddyber oplevelsen af begrænset bevægelse og underkastelse. Ærmerne er designet til at begrænse bevægelsen af bærerens hænder og arme på en sikker og behagelig måde, samtidig med at de øger følelsen af begrænsning og intensiverer oplevelsen af underkastelse.

     

    De specialdesignede åbninger i Neopren BDSM Sleep Sack - på ryggen og i kønsområdet - er mere end bare simple åbninger. De er designet til at maksimere interaktion og kreativitet under en BDSM-session, mens den passive partner forbliver sikkert og komfortabelt fastspændt.

     

    • Bageste åbning: Den bageste åbning giver den dominerende partner mulighed for at stimulere eller straffe den passive partner på forskellige måder. Forskelligt sexlegetøj som dildoer, sexmaskiner, piske eller fjederkildrere kan bruges her til at intensivere den passive partners fornemmelser.
    • Åbning i kønsdelene: Denne særlige adgang blev udviklet for at gøre partnerens mest intime områder tilgængelige, mens han eller hun er fanget i BDSM-soveposen. Denne adgang giver mulighed for forskellige former for seksuel leg og kan også bruges til "Tease & Deny"-scenarier eller andre sexede aktiviteter.

     

    Holdbarheden af Neopren BDSM Sleep Sack er en af dens fremragende egenskaber, og et vigtigt aspekt er dens intelligente og robuste konstruktion. Især de unikke, superstærke zigzag-syninger langs soveposens indgang understreger vores engagement i produktets kvalitet og holdbarhed.

     

    Zigzag-sømme er ikke kun et æstetisk træk, men tjener også et praktisk formål: De er særligt modstandsdygtige over for stress, slid og revner, hvilket er afgørende i intense og dynamiske scenarier som dem, der ofte opstår under BDSM-sessioner. Disse sømme sikrer enestående stabilitet og sikkerhed uden at gå på kompromis med materialets fleksibilitet.

     

    Da åbningen af soveposen ofte er under spænding, når bæreren glider ned i soveposen eller bevæger sig under brug, giver zigzag-syningerne øget holdbarhed og modstandsdygtighed. Det er med til at sikre, at materialet ikke går i stykker eller bliver beskadiget, selv ved gentagne stræk eller belastninger.

     

    Størrelserne:

     

    Vi tilbyder BDSM Sleep Sack i størrelserne S til XL for at sikre en optimal pasform til mange forskellige kropsstørrelser og -former.

     

    • S: Brystomkreds mellem 91 og 99 cm, talje mellem 71 og 81 cm, højde mellem 168 og 175 cm.
    • M: Brystomkreds mellem 99 og 107 cm, talje mellem 81 og 86 cm, højde mellem 175 og 183 cm.
    • L: Brystomkreds 107 til 112 cm, talje 84 til 91 cm, højde 178 til 188 cm.
    • XL: Brystomkreds mellem 112 og 117 cm, talje mellem 89 og 97 cm, højde mellem 178 og 188 cm.

     

    Disse oplysninger skal hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse for at få en optimal oplevelse med BDSM-soveposen i neopren. Bemærk, at en god pasform er vigtig for at sikre sikkerhed og komfort under brug.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • BDSM-sovepose lavet af neopren
    • Bondage kropstaske
    • Materiale: Neopren med glat hud
    • Materialetykkelse: ca. 2 mm
    • Pleje og rengøring af neoprenprodukter: Neopren er kendt for sin holdbarhed og elasticitet, men har også brug for den rette pleje for at bevare sin kvalitet. Neopren bør vaskes i hånden med mildt sæbevand eller et særligt neoprenrensemiddel. Dyp BDSM-soveposen i sæbevand, og rengør den omhyggeligt i hånden eller med en blød børste for at fjerne sved, olie og andre rester. Lad BDSM-soveposen lufttørre, og undgå direkte sollys eller varmekilder. Hæng BDSM-soveposen op, eller læg den fladt ned, så den bevarer sin form. Opbevar BDSM-soveposen på et køligt, tørt sted uden direkte sollys. Undgå at rulle eller folde BDSM-soveposen sammen i længere tid for at undgå folder eller deformation. Disse plejeinstruktioner vil sikre, at du og din partner kan nyde mange spændende og intense sessioner med din BDSM Sleep Sack.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr zufrieden

    Top Qualität und supergutes preisleistungsverhältnis. Wir sind echt sehr zufrieden.

      Skriv din egen anmeldelse

      Bondage-sovepose - BDSM-sovepose i neopren

      Bondage-sovepose - BDSM-sovepose i neopren

      Vær helt i hans eller hendes vold, og oplev et spændende eventyr med dominans, underkastelse og seksuel overgivelse. Denne BDSM-sovepose eller bondage-bodybag åbner dørene til en verden af sanseberøvelse og intense bondageoplevelser, der vil omdefinere grænserne for dine erotiske fantasier og ønsker.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      8 andre varer i samme kategori: