Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anale brusebade

Nyhedsbrev

Meget lang anal douche - 58 cm

Med den revolutionerende 58 cm lange analdusch af fleksibel silikone åbner MEO op for nye muligheder for intimhygiejne. Den lange anal douche er velegnet til daglig brug - både vaginalt og analt - og sikrer en unik friskhed og renhed. Takket være sin imponerende længde er analdouchen særlig populær i fisting-scenen.

Mere information

3590/00

tilgængelig

  Mere information

  Denne ekstra lange analdouche i silikone vil glæde fisting-samfundet!

  MEO åbner op for nye muligheder for intimhygiejne med den revolutionerende 58 cm lange analdouche i fleksibel silikone. Den lange anal douche er velegnet til daglig brug - både vaginalt og analt - og giver en unik friskhed og renhed. På grund af sin imponerende længde er analdouchen særlig populær i fisting-scenen. Den bemærkelsesværdige længde muliggør en dybere og mere grundig rengøring end med konventionelle analdouches. Især til intens og ekstrem seksuel leg som fisting giver den lange analdouche med sin længde på 58 cm den optimale komfort og grundige renlighed, du har brug for. Med denne anal douche fra MEO kan du stole på en allround ren og frisk følelse, uanset hvor og hvornår du har brug for det.

  Med MEO vælger du skånsom og behagelig intimpleje - for indre renlighed, som du kan føle.

  Takket være det hygiejniske silikonemateriale garanterer den ekstra lange anal douche skånsom og grundig rengøring, der tilpasser sig dine behov. Nem håndtering og diskretion er en selvfølge. Det betyder, at analdouchen også kan bruges på rejser uden problemer.

  Hvordan bruger jeg analdouchen?

  For at få en behagelig og effektiv brug af analdouchen anbefales det at opvarme vandet til kropstemperatur. Ideelt set bør anus rengøres ca. 45 minutter før analt samleje for at sikre optimal renhed. To uundværlige ledsagere bør ikke mangle under samleje eller anale brusebade: Glidecreme og en afslappet atmosfære. En vandbaseret glidecreme af høj kvalitet som Aquameo sikrer, at den meget lange analdusch kan indføres ubesværet og skånsomt, uanset om det er analt eller vaginalt.

  Højdepunkterne ved den fleksible silikone-analdusch:

  • Analduschen fra MEO scorer point for sin brugervenlighed. Som en pålidelig tilføjelse til dit brusebadsritual kan analduschen nemt tilsluttes din bruseslange.
  • Det fleksible silikonemateriale former sig blidt efter din anatomi og giver mulighed for sikker og grundig rengøring - ideelt til vaginal- og analområdet. Den effektive rensning får dig til at føle dig frisk og ren hele tiden.
  • Vores analbrusere er specielt udviklet til at behandle de mest følsomme områder af din krop med den største omhu og dedikation. Silikone-analbruserne er ikke kun nemme at bruge, men også ekstremt holdbare, da silikone er kendt som et robust og modstandsdygtigt materiale.
  • Uanset om du er ny i brugen af intime douches eller erfaren og på udkig efter et produkt af høj kvalitet, giver en anal douche i silikone dig det bedste fra begge verdener - komfort og sikkerhed. Du kan slappe af, føle dig tryg og fokusere på det, der virkelig betyder noget - din personlige hygiejne og dit velbefindende.


  Yderligere oplysninger:

  • Ekstra lang anal douche af silikone
  • Kan bruges som analbruser og vaginalbruser.
  • Brusehovedet passer til alle bruseslanger med et standard gevind på en halv tomme.
  • Super fleksibel, tilpasser sig nemt anatomien.
  • Velegnet til alle vandbaserede glidecremer.
  • Total længde: 58 cm, indføringslængde 56 cm, Ø 1,6 cm mindste kugle, Ø 2,4 cm tykkeste og sidste kugle
   Slange ca. 2 cm
  • Farve: sort
  • Materiale: silikone, ftalatfri
  • Vi går ikke på kompromis, når det gælder kvaliteten og sikkerheden i vores intim- og analbrusere. Hos MEO arbejder vi hver dag på konstant at forbedre vores kvalitet og sætte din tilfredshed i højsædet.
  • MEO og Aquameo er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland.  At bruge et analbad før analsex er vigtigt af flere grunde:

  1. Hygiejne: Rengøring med et analbad på forhånd kan fjerne uønsket snavs og bakterier, hvilket reducerer risikoen for infektion og sikrer større renlighed.

  2. Komfort: Brug af et analbad kan få dig til at føle dig renere og mere komfortabel generelt, hvilket gør den seksuelle oplevelse mere behagelig.

  3. Forebyggelse: Under analsex kan bakterier let sprede sig til andre områder af kroppen og forårsage infektioner der. Grundig rengøring med en anal douche før sex kan forhindre dette.

  En anal douche kan også være nyttig efter analt samleje:

  1. Hygiejne: Anal douches hjælper med at fjerne rester af glidecreme, kondomrester eller andre rester.

  2sundhed: En anal douche kan hjælpe med at reducere risikoen for infektion ved at fjerne skadelige bakterier.

  3. Komfort: En anal douche kan hjælpe dig med at føle dig friskere og renere efter analt samleje.

  Bemærk: Overdreven eller for hyppig brug af anal douches kan forstyrre den naturlige tarmflora og forårsage irritation.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  This product works great

  I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

   Skriv din egen anmeldelse

   Meget lang anal douche - 58 cm

   Meget lang anal douche - 58 cm

   Med den revolutionerende 58 cm lange analdusch af fleksibel silikone åbner MEO op for nye muligheder for intimhygiejne. Den lange anal douche er velegnet til daglig brug - både vaginalt og analt - og sikrer en unik friskhed og renhed. Takket være sin imponerende længde er analdouchen særlig populær i fisting-scenen.

   Skriv din egen anmeldelse

   Andre kunder købte også:

   30 andre varer i samme kategori: