Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Alphamale Tech2-pikring

Den ultimative opgradering af din penis: Leder du efter en måde at øge din ydeevne på og samtidig nyde maksimal komfort? Vil du have en stenhård erektion efter behov? Så er du klar til den innovative Alphamale Tech2-pikring!

Mere information

3470/00

tilgængelig

    Mere information

    Den ultimative opgradering til penis: Leder du efter en måde at øge din ydeevne på og samtidig nyde maksimal komfort? Vil du have en stenhård erektion efter behov? Så er du klar til den innovative Alphamale Tech2-pikring!

     

    Et unikt design til den moderne mand:

     

    Cockringen i elegant sort er lavet af flydende silikone, et materiale, der ikke kun er kendt for sin silkeagtige tekstur, men som også er ftalatfrit, hvilket garanterer din sikkerhed og sundhed. Tech2 Cock Ring tilpasser sig alle penisstørrelser, er ekstremt elastisk og sidder tæt uden at glide.

     

    Komfort og effektivitet:

     

    Den særlige profilering af den indre og ydre overflade gør denne pikring unik. Segmenteringen sikrer et maskulint look, høj bærekomfort og optimal ventilation for at forhindre sved og hudirritation. Det betyder, at du kan have pikringen på i længere tid og mere behageligt. Den forbedrede bærekomfort vil få dig til at glemme, at du overhovedet bruger en pikring.

     

    Hvordan bruger jeg en cockring?

     

    En cockring sættes fast på undersiden af penis og udøver et let tryk. Denne effekt kan være med til at reducere blodtilbageløb fra det erektile væv, hvilket kan føre til hårdere og længerevarende erektioner. Du skal blot sætte penisringen over den endnu ikke erigerede penis og trække den forsigtigt ned til basen. Hvis det er nødvendigt, kan du også placere ringen omkring testiklerne, alt efter hvilken effekt du foretrækker.

     

    Det perfekte smøremiddel:

     

    For en særlig behagelig oplevelse anbefaler vi at bruge vores STROKE glidecreme. Det forbedrer ikke kun fornemmelsen under sex eller onani, men sikrer også, at pikringen er lettere at tage på og altid sidder perfekt.

     

    Hygiejne og pleje:

     

    Det er meget nemt at rengøre pikringen efter brug. Brug vores Toy Cleaner VeryClean, så din cockring altid er hygiejnisk ren og klar til det næste sexede eventyr.

     

    Konklusion:

     

    Alphamale Tech2-pikringen giver mænd mulighed for at forbedre deres seksuelle ydeevne og samtidig nyde maksimal komfort. Et must-have for enhver mand, der ønsker at få det bedste ud af sig selv.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Alphamale Tech2-pikring
    • Penisring lavet af silikone
    • Materiale: Flydende silikone, fri for ftalater
    • Dimensioner: Indvendig diameter 25 mm (kan udvides), højde 12 mm, bredde 15 mm

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Rock-hard missile

    This isn't just any cock ring; it's a goddamn game changer. Made from liquid silicone, it's smooth as silk, and don't worry, it's also phthalate-free, so there's no nasty stuff touching your pride and joy. It stretches like a champ, so whether you're packing a pistol or a bazooka, it's got you covered. Those segmented grooves? Not just for show. They mean more comfort and a fierce look for your manhood. Get ready to last longer, feel stronger and look hotter.

    • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

    Skriv din egen anmeldelse

    Alphamale Tech2-pikring

    Alphamale Tech2-pikring

    Den ultimative opgradering af din penis: Leder du efter en måde at øge din ydeevne på og samtidig nyde maksimal komfort? Vil du have en stenhård erektion efter behov? Så er du klar til den innovative Alphamale Tech2-pikring!

    Skriv din egen anmeldelse

    Andre kunder købte også:

    30 andre varer i samme kategori: