Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

TENGA Legetøj

Nyhedsbrev

TENGA Legetøj 

De nyeste Tenga-masturbatorer lover betagende orgasmer og får mænds hjerter til at slå hurtigere! Uanset om du er alene eller sammen med din partner, beriger Tenga-legetøj dit sexliv.

12
pr. side
Vis 13 - 20 af 20 elementer
Vis 13 - 20 af 20 elementer

En Tenga-masturbator garanterer dig en ekstrem orgasme og erstatter det "gode gamle manuelle arbejde", når du onanerer.

 

De berømte Tenga-æg, eller hvad kom først: hønen eller ægget?

 

Det evige spørgsmål. Men én ting ved vi med sikkerhed: Når det gælder æg til onani, kom Tenga først. Hvis du er her i MEO's Tenga Shop, har du sikkert hørt om dem, men hvis ikke, så læs videre, og vi vil fortælle dig alt om Tenga-æg og alle de andre fantastiske produkter fra det japanske firma.

 

Tenga producerer en bred vifte af sexlegetøj, primært masturbatorer, som du kan finde i MEO's erotiske onlineshop. Tenga blev grundlagt i 2005 af japaneren Koichi Matsumoto. Matsumoto er en talentfuld og kreativ iværksætter, som brugte sin barndom på at male, tegne og skille ting omkring sig ad dagen lang. "Mine karakterer i kunst og håndværk var altid de bedste," sagde han i et interview. Efter at drengen havde afsluttet sin læretid på en teknisk skole, begyndte han at tune superbiler og skille klassiske biler ad. Lønnen var så dårlig, at han endda måtte sove i sin bil eller på gulvet i en vens hus i et stykke tid. Efter at den unge Koichi havde afsluttet sin læretid som bilmekaniker, begyndte han at tune biler og pille ved klassiske biler. Men lønnen var så dårlig, at han i lang tid måtte sove i sin bil eller på gulvet i en vens hus. Så skiftede han karriere og fandt et job som brugtvognsforhandler. Han blev snart den bedste sælger hos forhandleren. "Lønnen, provisionen, bonusserne og alle de andre særlige tillæg som topsælger var fantastiske, og mit liv begyndte endelig at stabilisere sig. Men jeg kunne stadig ikke slippe af med denne mærkelige følelse indeni mig. Det var sjovt at sælge biler, men jeg havde stadig lyst til at være kreativ". Det eneste problem var, at han ikke anede, hvordan han skulle være kreativ.

 

Matsumoto var fast besluttet på at starte sin egen virksomhed, så han analyserede det japanske marked og dets behov. I sin fritid kiggede han på en lang række produkter og indså pludselig, at det sexlegetøj, der allerede fandtes, fik ham til at føle sig utilpas. "Det var, fordi produkterne ikke gav mig nogen sikkerhed eller selvtillid," fortæller han. En ting stod dog klart for ham: Mænd tilfredsstiller sig selv, og det er bestemt usundt at undertrykke sin egen sexlyst. Hvorfor får produkter, der skal opfylde dette behov, os til at føle os usikre? Et enkelt blik var nok til, at han indså, at der kunne indføres mange forbedringer. Han havde en unik, stor mulighed for at udvikle noget virkelig revolutionerende.

 

Men efter at have udviklet utallige prototyper, og da han allerede kæmpede økonomisk, kom muligheden endelig. Han lancerede forskellige Tenga Original Cup-masturbatorer, Vacuum Cup, Soft Tube Cup, Rolling Head Cup, Double Hole Cup og selvfølgelig Air Cushion Cup. I løbet af det første år solgte han mere end en million masturbatorer. Ja, du læste rigtigt - mere end en MILLION Tenga-masturbatorer på et enkelt år! Det var en iværksætterpræstation i dette markedssegment, som aldrig var set før.

 

Med salgssuccesen fulgte international interesse og tilbud. Talrige virksomheder fra mange lande henvendte sig til Tenga for at markedsføre disse innovative masturbatorer. I de følgende år lancerede Tenga, som på det tidspunkt producerede de bedste masturbatorer til mænd, mere end 20 nye produkter og utallige produktlinjer og placerede sig selv i den absolutte forreste del af den mandlige nydelsesverden. Hans evige princip: Form følger fantasi!

 

Tenga, absolut verdens førende inden for masturbatorer til mænd!

 

I dag er Tenga-virksomheden verdens førende inden for udvikling af onaniprodukter til mænd, og selv om alle produkterne er meget succesfulde, har Tenga opnået international berømmelse takket være de berømte Tenga Eggs. Og med god grund. Et stykke legetøj med en overraskelse indeni. Forskellige farver, teksturer, former og hårdhedsgrader, så du kan vælge efter din smag. Det seje overraskelsesæg til voksne. Blandingen af funktionalitet, originalitet og design er imponerende!

 

Hvis du kigger nærmere på Tenga-brandet, vil du opdage, at Tenga er meget mere end bare et sexlegetøjsfirma. Tenga står for en livsstil og en moderne måde at forholde sig til sig selv og andre på

 

Den bedste masturbator til mænd eller Tenga-produkter til mandlig nydelse:

 

Her hos MEO forklarer vi dig det vidunderlige udvalg af nydelse, som Tenga tilbyder os med sine forskellige produktlinjer, som tilpasser sig perfekt til enhver mands behov og smag, når det kommer til onani.

 

Hvad kan du forvente af Tenga Cup-serien?

 

Den enkelhed, vi talte om, var der helt fra begyndelsen af Tengas idé, og vi kan stadig se den i de første produkter, Tenga lancerede - de fem originale Tenga Cups. Det er engangslegetøj, der har forskellige funktioner og er ideelt til begyndere. Original Vacuum Cup, også kendt som 'Deep Throat', er den klassiske masturbator fra Tenga. Du skal dog ikke tro, at den er forældet.

 

Udstyret med en meget speciel mekanisme består strukturen af et uendeligt antal nubre og bølger. Som alle originale kopper, med undtagelse af Double Hole Cup, som endda kan bruges på begge sider, har Tenga Vacuum Cup en særlig polyuretanpude, der holder på smøremidlet og fordeler det, så snart penis føres ind. Det betyder, at hverken brug af kondom eller forsøg på at ejakulere uden for produktet vil forlænge dets levetid, da smøremidlet allerede er fordelt inde i Tenga Sextoy, hvilket får materialet til at forringes. Så lad være med at komplicere tingene - åbn låget, indsæt din penis og ... nyd det indtil orgasmen.

 

Soft Tube Cup giver dig mulighed for at tilpasse trykket, så snart du begynder at onanere. Dens krop, der er formet som en flaske, giver dig mulighed for at klemme, frigøre, massere eller stryge din penis. Er du på udkig efter omfattende 360-graders fornemmelser? Det kan du få her. Den rullende hovedkop! Det, der adskiller denne Tenga Cup fra de andre, er dens fleksible krop, som giver dig mulighed for at udføre alle tænkelige bevægelser. Rullende bevægelser, forlæns, baglæns, fra venstre til højre og omvendt... Det lyder godt, gør det ikke?

 

Som allerede nævnt er Double Hole Cup den eneste af de fem originale Thong Cups, der endda kan bruges på begge sider. Hvorfor er det sådan? Fordi den er designet med to helt separate åbninger, der giver mulighed for to forskellige fornemmelser. Vil du hellere have noget blødt eller noget fastere? Bevæg dit håndled og vælg selv. Sidst, men ikke mindst, introducerer Tenga Air Cushion Cup - verdens første masturbator med et luftpude-design og 24 luftkamre.

 

På dette tidspunkt er det værd at nævne, at Tenga også tilbyder en Ultra Size-linje af de originale Tenga Cups, fordi virksomheden virkelig har tænkt på alle mænd. Det samme sexlegetøj, men større og med en stærkere sugeeffekt for den største nydelse.

 

Det japanske firma er engageret i seksuel sundhed og enhver mands ret til at leve, som han vil, uden skam eller begrænsninger. Af denne grund har Tenga lanceret en særlig Tenga Cup hvert år i anledning af LGTBI Pride. Tenga bestræber sig på at forbedre onani fra år til år, men ikke udelukkende for egen vindings skyld. En del af indtægterne fra salget af disse farverige produkter går til organisationer, der støtter seksuelle minoriteter. Det var dog utroligt!

 

Det berømte Tenga-æg, Tenga-ægget! Hvad skal man holde øje med, når man køber et Tenga-æg? Her hos MEO får du tips om køb, finder ud af, hvilke forskelle der er, og hvilke kriterier du skal vælge ud fra.

 

Lad os gå tilbage til de berømte onaniæg, Tenga Eggs, for at forklare, hvorfor de er blevet et reelt aktiv for mænd over hele verden. Vi vil også tale om funktionerne i de forskellige Tenga-æg, som Tenga tilbyder i dag. Ud over specialudgaver og samarbejde med andre mærker kan du vælge mellem forskellige typer Tenga Eggs. Tenga tilbyder dig to forskellige serier: "Regular", med standardstimulering, modellerne Wavy, Clicker, Spider, Twister, Stepper og Silky, og "Strong"-serien, modellerne Thunder, Crater, Misty, Cloudy, Shiny og Surfer, seks æg til de mest eventyrlystne blandt jer.

 

Det betyder, at du kan nyde blødere fornemmelser med seks standardæg, mens den hårdere linje er til dem, der foretrækker en mere intens og stærkere tekstur. Hvert Tenga-æg har også forskellig farve og form. Vil du kende en hemmelighed? Se godt på de konturer, der er tegnet på overfladen, for du vil kunne mærke dem på din penis, når du har afdækket Tenga-ægget.

 

Hovedproduktet fra Tenga har nogle funktioner, der er fælles for alle modeller. Er du usikker på, om Tenga-ægget vil forme sig efter din penis? Vi kan berolige dig: JA, for de er lavet af elastomer, et ekstremt strækbart materiale, der kan forme sig efter enhver penisstørrelse og føles blødt, sexet og fugtigt. Godt at vide: Kuglerne er designet til engangsbrug og leveres med en pose glidecreme. Så alt, hvad du har brug for til solosex, er allerede inkluderet.

 

Tenga Egg har omtrent samme størrelse som et rigtigt æg, så du kan tage det med dig, uanset hvor du er. Hvordan fungerer det helt præcist? Tag emballagen ud, åbn den, tag glidecremen ud, og fugt æggets inder- og yderside. Det eneste, du skal gøre nu, er at sætte det over din penis og bevæge det op og ned. Meget enkelt, men utroligt frækt!

 

Hvis du kunne lide det første Tenga-æg, skal du absolut prøve hele serien af Tenga-æg. Der er strammere æg med bølger, som Tenga Egg Wavy; med en netstruktur; med sammenflettede strenge, der simulerer oralsex, som Tenga Egg Silky; og endda med en kold effekt, som Tenga Egg Cool.

 

Hvilken er den bedste ægge-masturbator fra Tenga?

 

Det afhænger virkelig af din personlige smag. Du bør prøve dem alle for at finde ud af, hvilken der er den bedste ægge-masturbator fra Tenga. Men hvis du spekulerer på, hvor du kan købe Tenga ægge-masturbatorer, kan vi hjælpe dig, fordi du kan finde næsten alle modeller her i MEO sexshoppen.

 

Vil du give nogen en helt særlig forkælelse med en Tenga? Et Tenga-æg er ikke kun en god gave til påske!

 

Hvis du skal til fest og ikke ved, hvad du skal give, kan vi måske give dig et par ideer. Hvad synes du om en kurv med æg? For Tenga tilbyder dig et sæt med seks forskellige Tenga-æg. Problemet er, at du nok bliver nødt til at lede efter en ny gave, da du gerne vil beholde alle 6 sexæg til dig selv.

 

Den utroligt gode Tenga Air-Tech masturbator med lang levetid

 

Er du på udkig efter de helt særlige fornemmelser, som kun et Tenga-sexlegetøj kan give dig, og vil du også gerne have, at dit yndlingssextøj holder længere? Så er Air-Tech-masturbatoren det helt rigtige valg for dig. De forskellige modeller har en betagende luftstrømningsstruktur, der gør det muligt for luften at undslippe under indføring af penis, hvilket skaber en vakuumeffekt, der vil katapultere dig til sky ni i orgasmehimlen! Et timeglasformet design sikrer også et behageligt greb. Vælg den intensitet og fasthed, der passer dig bedst, blandt de forskellige Air-Tech-modeller.

 

Hvis du vil tilpasse trykket og størrelsen på dit sexlegetøj, er Air-Tech Twist måske den bedste løsning for dig. Du kan dreje Air-Tech Twist Masturbator op til 5 gange, og hver drejning øger trykket på din penis. Med Air-Tech Twist Masturbator har du fem stykker sexlegetøj i ét!

 

Vil du vide, hvad det bedste ved en Air-Tech-masturbator er?

 

Alle modeller kan genbruges så ofte, du vil. Du kan nyde dem næsten uendeligt. Ja, du læste helt rigtigt. Regelmæssig hygiejne er selvfølgelig en forudsætning. Rengør Tenga-masturbatoren efter hver brug med varmt vand, mild sæbe eller vores VERYCLEAN-legetøjsrens, og lad den tørre, når du har nået dit klimaks. Vi lover dig, at Air Tech fra Tenga er en af de bedste masturbatorer til mænd, du nogensinde har prøvet.

 

Hvordan bruger jeg Tenga Air-Tech-masturbatoren?

 

Det er meget enkelt at bruge den. Fjern først emballagen, der beskytter polypropylenhylsteret; åbn masturbatoren ved at trække i hætten; påfør tilstrækkeligt med smøremiddel på indføringsstedet, inde i hylsteret og på penis. Før du fører penis ind, skal du sørge for at fjerne klistermærket på lufthullet i toppen af sleevet.

 

Hvis du vil nyde effekten af en manuel vakuumanordning, skal du blot dække lufthullet med fingrene, afhængigt af den ønskede sugeintensitet. Eller er du en af dem, der foretrækker at spare på kræfterne? Hvis det er tilfældet, skal du vælge Tenga Air-Tech VC-masturbatoren. Denne model er kompatibel med den elektroniske vakuumregulator. Sæt den ind i din masturbator, og kom i gang!

 

Hvad gør Tenga Flip-masturbatoren så speciel?

 

Hvad er egentlig en Tenga Flip? Tenga Flip Masturbator er en masturbator til mænd med et unikt system, der er nemt at åbne. Som med alt andet sexlegetøj har Tenga udviklet mere end én model af Flip til alle typer mænd. Tenga Flip Hole er måske den mest kendte. Åbn masturbatoren ved at fjerne låsen, og styr intensiteten med kontrolpanelet med 3 knapper for at stimulere den ønskede del af din penis (roden, skaftet eller glans). Som topmodel har Tenga endda udviklet Flip Zero Electronic Vibration. Den klemmer, vibrerer og tilpasser sig perfekt til din penis. Denne nye masturbator kan ligesom sine forgængere åbnes for at gøre det lettere at påføre glidecreme og rengøre masturbatoren. Hvad der er særligt godt er, at alle Tenga Flip-modeller kan genbruges. Når du har sprøjtet, skal du rengøre den med varmt vand og vores VERYCLEAN-legetøjsrens, så du kan bruge den næste gang med fuldstændig ro i sindet.

 

Ud over Tenga Hole-masturbatorerne omfatter Tenga Flip-serien også Flip Zero og Flip Orb. Du skal vide, at en af Flip 0-masturbatorerne også har en vibrationsfunktion. Eller troede du, at der ikke fandtes vibratorer til mænd? Der er ikke noget, Tenga ikke har tænkt på. Du skal huske på, at hvis du er til stærke teksturer, skal du vælge de sorte modeller. Hvorfor det? Fordi de er specielt udviklet til de hårdere former for solosex.

 

Og hvad gør Tenga spinner-masturbatoren så speciel?

 

Kan du lide den helt særlige tekstur på Tenga-kuglerne og vil du nyde dem flere gange som genanvendeligt legetøj? Så har vi den perfekte masturbator til dig: Tenga Spinner. Vil du vide hvorfor? Denne masturbator fra Tenga er ikke kun en genanvendelig masturbator, der er nem at rengøre med varmt vand og VERYCLEAN-spray, men den er også baseret på et design, der giver dig mulighed for at dreje den rundt om sin akse, ikke bare op og ned som det gode gamle "manuelle arbejde". Dens forskellige teksturer vil give dig betagende fornemmelser. Som altid har Tenga udviklet forskellige designs for at øge din nydelse og gøre dit valg sværere. Der er i alt tre versioner at vælge imellem med forskellige diametre, former og hårdhedsgrader.

 

Tenga Spinner Tetra har en overflade med et særligt blødt indre til behagelig onani. Fremstillet af elastomer, med en indføringsdybde på 16,9 cm og en indføringsbredde på 5,1 cm, tilpasser denne masturbator sig perfekt til enhver penisstørrelse.

 

Spinner-familien omfatter også Tenga Spinner Hexa, som er udstyret med en usædvanlig spiraleffekt, der roterer rundt om penis, når den er inde i masturbatoren. Med en mindre diameter og et indre design bestående af sekskantede flader med en fastere overflade kan du opleve endnu flere fornemmelser.

 

Vil du beholde spiraleffekten, men nyde handjobbet med en hårdere tekstur? Det finder du hos Tenga! Modellen hedder Tenga Spinner Shell. Med en indre struktur af faste halvkugler og den smalleste diameter i hele sortimentet giver denne masturbator kraftig stimulation.

 

Ny Tenga-model? Der er to af dem! Og er Tengo Geo-masturbatoren noget for dig? Og hvordan bruger du Glacier- eller Coral-masturbatoren fra Tenga?

 

Det er ekstremt ophidsende at bruge Tenga Geo-masturbatoren til mænd! Skub den dekorative struktur indad, og påfør lidt Aquameo glidecreme i åbningen og ind i Geo Glacier-masturbatoren. Skub den derefter ind, og nyd det spændende indre arbejde! Masturbatoren masserer din penis intensivt med sin rillede struktur. Designet er baseret på former og strukturer, der findes i naturen, for at give dig en betagende stimulering.

 

Den er meget nem at bruge: åbn Tenga Geo-huset, påfør en generøs mængde Aquameo-smøremiddel på indgangen og i kanalen. Det bløde materiale tilpasser sig hurtigt din kropstemperatur under onani. Efter brug skylles den under rindende vand for at rengøre den indvendigt og udvendigt. Ryst eventuelt resterende vand af, og dup den tør. Vend derefter masturbatoren på vrangen, så den strukturerede side er på ydersiden. Stil den til tørre på stativet i et par timer uden at sætte låget på. Efter tørring kan låget sættes på. Brug kun Tenga Geo-masturbatorer med vandbaserede glidecremer som Aquameo

 

Så den glider godt! Hvilken glidecreme skal jeg bruge sammen med et Tenga-æg eller en Tenga-masturbator?

 

For at få den mest behagelige oplevelse bør du påføre tilstrækkelig glidecreme på din Ten ga-masturbator før hver brug. Hvert nyt produkt, du køber, leveres med en prøve på glidecreme fra Tenga. Tenga Egg-masturbatorerne og Tenga Original Cup er designet til engangsbrug, så det medfølgende smøremiddel er tilstrækkeligt. Til de genanvendelige masturbatorer skal du bruge vores vandopløselige Aquameo glidecreme! MEO Aquameo glidecreme er vandopløselig, dvs. vandbaseret, og er specielt udviklet til masturbatorer og sexlegetøj. Aquameo beskadiger ikke din masturbator, bevarer dens tekstur og gør det lettere at indføre penis og giver mere sjov under solosex.

 

Sexet, erotisk og varm! Hvad er Tenga Hole Warmer helt præcist?

 

Onani har aldrig været så behageligt. Med Tenga Hole Warmer kan du opvarme din masturbator til kropstemperatur og få en mere naturlig følelse under onani. Det er en varmestang til opvarmning af onanilegetøj og kan bruges op til 30 gange. Du skal blot bøje metalbladet på Tenga Hole Warmer og sætte det ind i den masturbator, du vælger. Efter bare kort tid vil dit legetøj nå en behagelig temperatur for en endnu mere livagtig nydelsesoplevelse.

 

Hygiejne er et must! Hvordan rengør jeg mit Tenga-legetøj?

 

Brug MERE tid på at lege og MINDRE tid på at gøre rent! Spray blot vores VERYCLEAN-legetøjsrens på din Tenga-masturbator , lad den tørre, og gør dig klar til ny sjov! Den hygiejniske VERYCLEAN 2.0-spray fra MEO er særligt velegnet til effektiv rengøring af dine masturbatorer. VERYCLEAN 2.0 er et spray-on rengøringsmiddel, som er særligt velegnet til rengøring og pleje af Tenga-masturbatorer og andet erotisk legetøj. VERYCLEAN 2.0 er et legetøjsrengøringsmiddel og renser hænder, overflader, instrumenter og sexlegetøj. Den alsidige materialekompatibilitet gør VERYCLEAN 2.0 til et universelt anvendeligt rengøringsmiddel til sexlegetøj.