Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Sexmøbler - Chaiselongue - Kinky BDSM-sofa

Med denne komfortable, smukke og kompakte sexchaiselong fra MEO bliver dine vildeste fantasier til virkelighed! Vores sexmøbler er ikke kun særligt behagelige til næsten alle sexstillinger, men forbedrer også ethvert rum takket være deres udseende og æstetik af høj kvalitet.

Mere information

2941/00

$1,454.85


-$335.76

$1,119.09

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Dine vildeste fantasier vil gå i opfyldelse med denne komfortable, smukke og kompakte sexchaiselong fra MEO! Vores sexchaiselong er ikke kun særlig behagelig til næsten alle sexstillinger, men forbedrer også ethvert rum takket være dets udseende og æstetik i høj kvalitet.

   

  Et sexmøbel, der vil imponere alle, fordi den anatomisk perfekt formede sexchaiselong endda har aftagelige og justerbare begrænsninger, hvilket gør den ideel til en bondage-session. Desuden giver to positionspuder dig mulighed for at ligge komfortabelt og hjælpe dig med endelig at nyde næsten umulige stillinger under sex i fuldstændig afslapning. Forkæl hinanden med dette sexede møbel, som helt sikkert vil tage jeres kærlighedsliv til nye højder - I vil elske det!

   

  Højdepunkter:

   

  • Elegant, sexet design: Sexchaiselongen har en robust underkonstruktion af metal og træ, er dejligt polstret og beklædt med glat, sexet PU-læder, der er særligt nemt at rengøre og sjovt at glide rundt på og have sex på.
  • Holdbar og perfekt til en trekant: Sexchaiselongen er bygget, så mere end bare to personer kan nyde den i forskellige stillinger.
  • Det unikke design er endda velegnet til hård sex.
  • Komfortable sexpuder: Der medfølger to puder, en blød og en fast, som du kan bruge til dine knæ, håndled, albuer eller numse. Det giver dig mulighed for at nyde alle stillinger endnu mere komfortabelt. Puderne ændrer også formen på sexchaiselongen, hvis det er nødvendigt, og eliminerer krumningen, hvis du foretrækker en flad overflade til en bestemt stilling.
  • Klar til bondage: stropper og hånd- og ankelmanchetter er inkluderet i leveringsomfanget, så du kan binde din partner!
  • Sexmøblet med 1000 muligheder! Du kan finde en kort oversigt over mulige stillinger under sex her hos MEO.

   

  Hvad er så specielt ved sexchaiselongen?

   

  Den moderne og attraktive sexchaiselong tilføjer en helt ny dimension til dit sexliv! Sexchaiselongens underkonstruktion er lavet af træ og metal og er udstyret med en blød inderforing, der giver dig en særlig høj grad af komfort og gør den til et robust sexmøbel. Overfladen er betrukket med glat, rengøringsvenligt PU-læder i laklæderlook, som føles helt behageligt mod huden og kan tåle næsten alle væsker, det udsættes for. Med de to medfølgende puder kan du ændre og udvide liggestolens form ved at udjævne liggefladens krumning med en pude, så du kan nyde endnu flere stillinger. Brug puderne som sexhjælp og støtte, eller brug dem til at dæmpe hans skrig af nydelse, når du banker ham hårdt og presser hans hoved ind i puden med hvert kraftfuldt stød! Lad dig binde med de robuste stropper og håndjern, der følger med sofaen, og brug dem af din overmand, mens du vrider dig i ekstase på sexchaiselongen. Nyd analsex, rimming og blowjobs på en helt ny måde! De forskellige muligheder, som denne sexchaiselong tilbyder, giver dig virkelig mulighed for at udleve alle dine fantasier i absolut komfort. Vores chaiselong er en seksuel legeplads, hvor du kan slippe dampen løs uden begrænsninger!

   

  Hvordan rengør jeg chaiselongen?

   

  Efter brug kan du blot tørre sexchaiselongen af med en fugtig klud.

   

  Flere detaljer:

   

  • Luksus sexchaiselong med håndjern og 2 matchende stillingspuder
  • Et ægte blikfang - forbedrer udseendet i ethvert rum
  • Uendelige muligheder - ideel til en række forskellige sexstillinger!
  • Kan holde op til 199 kg
  • Robust, holdbar og alsidig
  • Klar til bondage - perfekt til en BDSM-session
  • Polstret og særdeles komfortabel
  • Justerbare fastholdelsesanordninger
  • Inkluderer to positionspuder
  • Robust ramme og luksuriøs finish
  • Vegansk læder
  • Let at rengøre
  • Materiale: træ, metal, polyester, polyuretan
  • Dimensioner: Højde 745 mm, bredde 495 mm, længde 1655 mm
  • Pudemål: 47 x 30 x 10 cm og 47 x 50 x 17 cm
  • Vægt: ca. 32 kg

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Versatile and convenient to use

  The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

   Evaluering 

   Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

   Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

    Evaluering 

    Alles super. Sehr zufrieden.

    Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

     Skriv din egen anmeldelse

     Sexmøbler - Chaiselongue - Kinky BDSM-sofa

     Sexmøbler - Chaiselongue - Kinky BDSM-sofa

     Med denne komfortable, smukke og kompakte sexchaiselong fra MEO bliver dine vildeste fantasier til virkelighed! Vores sexmøbler er ikke kun særligt behagelige til næsten alle sexstillinger, men forbedrer også ethvert rum takket være deres udseende og æstetik af høj kvalitet.

     Skriv din egen anmeldelse

     Andre kunder købte også:

     30 andre varer i samme kategori: