Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Nexus Revo Air - Roterende prostatavibrator med lufttryksstimulering

Oplev det ultimative inden for mandlige orgasmer med Nexus Revo Air! Den innovative prostatavibrator er et teknologisk vidunder og forkæler dig med to kraftige motorer og lufttryksstimulation. Den masserer præcist prostata og mellemkødet og giver uforglemmelige prostataorgasmer.

Mere information

2972/00

Leveringstid ca. 3 dage

    Mere information

    En prostataorgasme er den ultimative mandlige orgasme, og med Nexus Revo Air vil du opleve den igen og igen! Nexus Revo Air prostatavibrator er ikke nogen almindelig prostatastimulator, men et sandt teknologisk vidunder! Med sit innovative design, to kraftige motorer og lufttryksstimulering er den i stand til at massere både prostata og perineum - den erogene zone mellem anus og testikler.

     

    Højdepunkter:

     

    • Innovativ prostatavibrator
    • Med lufttryk-stimulering
    • Roterende skaft
    • 2 kraftige motorer
    • 8 forskellige vibrationsniveauer
    • Med fjernbetjening
    • Genopladelig via USB
    • Kropsvenlig silikone

     

    Prostataorgasmer er noget nær den hellige gral inden for mandlig nydelse. De skyldes stimulering af prostata, som ofte omtales som det "mandlige G-punkt". Under denne orgasme går følelsen af nydelse langt ud over den sædvanlige nydelse, som de fleste mænd er bekendt med. Den stråler gennem hele underlivet og kan endda påvirke hele kroppen. Nogle mænd rapporterer endda, at en prostataorgasme kan være mere intens end en konventionel orgasme.

     

    Det er her, Nexus Revo Air prostatavibrator kommer ind i billedet. Denne prostatavibrator er ikke noget almindeligt sexlegetøj, men et sandt teknologisk vidunder! Med sit innovative design og to kraftige motorer er den i stand til at massere både prostata og perineum - den erogene zone mellem anus og testikler.

     

    Og som om det ikke var nok, giver skaftets roterende bevægelse mulighed for en konstant og præcis massage af prostata. Lufttryksstimuleringen giver også en ekstra prikkende fornemmelse, som vil katapultere dig til uanede højder af nydelse. Med otte forskellige vibrationsniveauer kan du justere intensiteten, så den passer til din smag.

     

    Men det bliver endnu bedre: Regelmæssig brug af en prostatastimulator kan også have sundhedsmæssige fordele. Prostata-massage siges at hjælpe med at reducere risikoen for prostatitis, erektil dysfunktion og andre prostata-problemer.

     

    Kort sagt kan prostatastimulering med Nexus Revo Air prostatastimulator give en dyb og intens følelse af nydelse, der går langt ud over, hvad der kan opnås med konventionel seksuel praksis. Med en prostatavibrator som Nexus Revo Air er det nemt at udforske dette skjulte lyststed og opleve de intense glæder ved en prostataorgasme.

     

    Kort sagt, med en prostatavibrator som Nexus Revo Air vil du opdage en helt ny dimension af nydelse og opleve orgasmer så intense, at du vil være målløs. Prøv det - dit "mandlige G-punkt" venter bare på at blive opdaget!

     

    Hvordan bruger jeg Nexus Revo Air prostatastimulatoren?

     

    Indfør Nexus Revo Air analt med lidt glidecreme, og mærk den vidunderlige udstrækning af anus og stimuleringen af prostata. Nexus Revo Air holder sig selv i den rigtige position og har en masserende effekt gennem bækkenets bevægelser og sammentrækningerne af den anale lukkemuskel. Uanset om det er med en partner eller alene - prøv den og oplev, hvor intens en prostataorgasme kan være.

     

    Nexus Revo Air fra Nexus i detaljer:

     

    Revo Air er en innovativ prostatavibrator med lufttryksteknologi! Mens du nyder de behagelige vibrationer og det roterende skaft indeni, aktiverer du de pulserende lufttryksbølger, der stimulerer det følsomme mellemkød. Denne kombination sikrer en intens orgasme, da mellemkødet indeholder mange nerveender og ofte glemmes, når man stimulerer en mand. Revo Air ændrer dette og tager prostataorgasmer til det næste niveau. Stimulatoren er lavet af kropsvenlig silikone og føles blød og behagelig. Du kan også bruge den i badet eller under bruseren, fordi Revo Air er vandtæt. Revo Air kan nemt styres med fjernbetjeningen, som har en rækkevidde på op til 8 meter. Prostatastimulatoren og fjernbetjeningen kan oplades ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

     

    Prostatastimulatoren bør kun bruges med vandbaseret glidecreme som Aquameo, da silikonebaserede glidecremer vil beskadige materialet. Efter brug skal prostatastimulatoren rengøres med lidt sæbe og vand. Vores VERYCLEAN-spray kan også bruges til desinfektion.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Nexus Revo Air
    • Roterende prostatavibrator med lufttryksstimulering
    • Længde: 13,8 cm
    • Længde til indføring: 10 cm
    • Maksimal diameter: 3,4 cm
    • Udvendig diameter: 13,0 cm
    • Vandtæt
    • Materiale: ABS, silikone
    • Stimuleringsmål: Anus, prostata, perineum (mellemkødet)
    • Vibrationsintensitet: Variable vibrationer
    • Kontrol: Trådløs fjernbetjening
    • Vibration og pulsering
    • Driftstid: 60 min
    • Genopladelig via medfølgende USB-kabel
    • Opladningstid: 120 min

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Skriv din egen anmeldelse

      Nexus Revo Air - Roterende prostatavibrator med lufttryksstimulering

      Nexus Revo Air - Roterende prostatavibrator med lufttryksstimulering

      Oplev det ultimative inden for mandlige orgasmer med Nexus Revo Air! Den innovative prostatavibrator er et teknologisk vidunder og forkæler dig med to kraftige motorer og lufttryksstimulation. Den masserer præcist prostata og mellemkødet og giver uforglemmelige prostataorgasmer.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: