Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ball gag

Nyhedsbrev

Mundmaske med rød ball gag

Den røde ball gag, som er smart skjult bag en mundmaske af højkvalitetslæder, er den ultimative løsning for alle, der ønsker fuldstændig og lydløs underkastelse i deres bondage-sessioner. Med dette tilbehør har slaven intet andet valg end at nyde den stramme bondage i absolut stilhed.

Mere information

tilgængelig

    Mere information



    Denne mundmaske med integreret rød ball gag er den perfekte kombination af komfort og en effektiv knebleeffekt! Den røde ball gag, som er smart skjult bag en mundmaske lavet af højkvalitetslæder, er den ultimative løsning for alle, der ønsker fuldstændig og lydløs underkastelse under deres bondage-sessioner.

    Med dette tilbehør har slaven intet andet valg end at nyde den stramme bondage i absolut stilhed.Produktegenskaber:

    • Fast pasform og absolut stilhed: Ball gag'en presses sikkert ind i munden og holdes på plads af mundmasken, så den ikke bare kan skubbes ud med tungen. Den dobbeltsyede og forede mundmaske sikrer en perfekt pasform og dæmper alle lyde, så der er garanti for absolut stilhed.
    • Komfortabel knebling: Ball gag'en med mundmaske giver mulighed for komfortabel knebling. Ball gag'en holdes sikkert i munden af trykket fra mundmasken. Den større kontaktflade på mundmasken er skånsom mod mundvigene, da der ikke er nogen læderstrop eller bånd, der skærer ind i mundvigene. Disse egenskaber gør denne gag fra MEO til førstevalg for mange BDSM-entusiaster verden over.
    • Tilpasningsevne: Udstyret med en hovedstrop med spænde garanterer vores mundknebel en perfekt pasform til små og store hoveder, til kvinder og til mænd.


    Vores gag fås i tre forskellige diametre, hvilket gør den til den ideelle mundknebel for begyndere og avancerede brugere:

    • Ball gag med 40 mm diameter (ca. 1,57 tommer)
    • Ball gag med 45 mm diameter (ca. 1,77 tommer)
    • Ball gag med 50 mm diameter (ca. 1,97 tommer)


    Ball gag'en med mundmaske fra vores sortiment er ikke kun særdeles effektiv, men giver også en meget behagelig måde at kneble på. Kombinationen af højkvalitetslæder og sofistikeret design garanterer en tæt pasform og maksimal effekt.

    De forskellige størrelser gør denne ball gag velegnet til alle erfaringsniveauer, hvilket gør den til et uundværligt tilbehør i enhver velassorteret BDSM-samling.Yderligere detaljer:

    • BDSM-ball gag
    • Materiale: læder (mundmaske), silikone (ball gag)
    • Ball gags i BDSM-shoppen fra MEO: MEO, en af de førende tyske producenter af BDSM-tilbehør af høj kvalitet, tilbyder et imponerende udvalg af gags til enhver smag og ethvert erfaringsniveau. Produktsortimentet strækker sig fra klassiske ball gags til innovative designs som spider gags og specielle modeller som den berømte piss gag og mundmasker med integrerede ball gags. Hvert produkt er fremstillet med den højeste præcision og af de bedste materialer for at sikre komfort og sikkerhed. MEO's gags er kendt for deres langtidsholdbare kvalitet, ergonomiske pasform og evne til at intensivere BDSM-oplevelsen. Ved at kombinere traditionelt håndværk og moderne design sætter MEO nye standarder på BDSM-scenen. Kunder over hele verden sætter pris på det sofistikerede design, den brede vifte af anvendelsesmuligheder og de høje sikkerhedsstandarder, som hvert produkt tilbyder. MEO lægger stor vægt på sine kunders tilfredshed og tilbyder omfattende rådgivning, så alle kan finde det perfekte produkt til deres behov. Uanset om det er til begyndere, der tager deres første skridt ind i BDSM-verdenen, eller til avancerede brugere, der ønsker at udvide deres samling - MEO-butikken har det rigtige tilbehør til alle.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Evaluering 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Evaluering 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Skriv din egen anmeldelse

          Mundmaske med rød ball gag

          Mundmaske med rød ball gag

          Den røde ball gag, som er smart skjult bag en mundmaske af højkvalitetslæder, er den ultimative løsning for alle, der ønsker fuldstændig og lydløs underkastelse i deres bondage-sessioner. Med dette tilbehør har slaven intet andet valg end at nyde den stramme bondage i absolut stilhed.

          Skriv din egen anmeldelse

          Andre kunder købte også:

          14 andre varer i samme kategori: