Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Titus Anal Trainer Kit - sæt med 3 analpropper

"Titus Anal Trainer Kit" er et eksklusivt sæt til anal udforskning, der består af tre forskellige analplugs: small, medium og large. Hver af disse plugs er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet og føles bløde og behagelige. Diskret og kan bruges 24/7.

Mere information

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    "Titus Anal Trainer Kit" er et eksklusivt sæt til anal udforskning og består af tre forskellige analpropper: lille, mellem og stor. Hver af disse plugs er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet og føles bløde og behagelige. De er diskrete og kan bruges 24/7. Den unikke ribbede struktur på hver analplug er specielt designet til at give intens nydelse og en følelse af fylde.

    Træning med Titus Anal Trainer Kit hjælper dig ikke kun med at vænne dig til anal stimulation, men udvider også anus og udvider lukkemusklen. Det er især nyttigt som forberedelse til større sexlegetøj eller før en fisting-session, da det hjælper med at udvide anus gradvist og sikkert.

    Et andet vigtigt aspekt ved analpropperne fra Titus Anal Trainer Kit er deres diskretion og komfort. Hver af de tre analplugs er designet til at blive brugt diskret og ubemærket under normalt hverdagstøj 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Dette muliggør kontinuerlig og alsidig brug, der kan integreres ideelt i hverdagen.

    Gradvis nydelse: Titus Anal Trainer Kit med 3 analplugs i tre perfekte størrelser:

    Den mindste analplug i Titus Anal Trainer Kit har en samlet længde på 10,5 cm, en indførbar længde på 8,5 cm og en diameter på 4 cm. Denne analplug er ideel til begyndere, som langsomt vil vænne sig til følelsen af anal stimulation.

    Den mellemstore analplug har en samlet længde på 12,5 cm, en indføringslængde på 10,5 cm og en diameter på 4,5 cm. Denne buttplug giver en moderat forøgelse af størrelse og omkreds og er ideel til dem, der allerede har nogen erfaring med anal stimulation.

    Den største buttplug i Titus Anal Trainer Kit har en samlet længde på 13,5 cm, en indføringslængde på 11,5 cm og en diameter på 5 cm. Denne buttplug er ideel til erfarne brugere, der ønsker mere intens og stærkere stimulation.

    Hver buttplug i Titus Anal Trainer Kit har en afrundet spids, der gør det lettere at føre buttpluggen ind i anus. Buttpluggen har også en tilspidset form, der former sig naturligt efter kroppen. Ribberne på buttpluggens hals stimulerer de følsomme nerveender i anus og øger nydelsen ved at spænde og afspænde lukkemusklen. Buttpluggens brede base giver yderligere stimulering af mellemkødet og fungerer også som en sikkerhedsanordning, der forhindrer for dyb indtrængning i anus.

    Titus Anal Trainer Kit er ideelt til alle, der ønsker at opdage eller udforske den anale nydelse alene eller som par. Takket være den høje kvalitet og udvalget af størrelser er Titus Anal Trainer Kit et fremragende værktøj til din egen personlige anale opdagelsesrejse.

    Optimal pleje og det rigtige smøremiddel: Anbefalede smøremidler og rengøringsmidler til dit Titus Anal Trainer Kit:

    For at få en optimal oplevelse anbefaler vi at bruge et vandbaseret smøremiddel, da silikonebaserede smøremidler kan angribe analproppens silikonemateriale. Vi anbefaler Aquameo eller Alphamale fra MEO, som begge er vandbaserede glidecremer, der er specielt udviklet til brug med silikone-sexlegetøj. Til rengøring og pleje af Anal Trainer Kit anbefaler vi vores Sex Toy Cleaner VeryClean, som muliggør enkel og effektiv rengøring, samtidig med at silikonematerialets kvalitet bevares.

    Yderligere oplysninger:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Sæt bestående af 3 analplugs
    • Materiale: medicinsk silikone.
    • Lille buttplug: samlet længde 10,5 cm, indføringslængde 8,5 cm, diameter 4 cm
    • Medium analplug: samlet længde 12,5 cm, indføringslængde 10,5 cm, diameter 4,5 cm
    • Stor buttplug: samlet længde 13,5 cm, indføringslængde 11,5 cm, diameter 5 cm
    • Må kun bruges med vandbaseret glidecreme.
    • Rengøres med VeryClean Spray.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Evaluering 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Evaluering 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Evaluering 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Evaluering 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Evaluering 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Evaluering 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Skriv din egen anmeldelse

                  Titus Anal Trainer Kit - sæt med 3 analpropper

                  Titus Anal Trainer Kit - sæt med 3 analpropper

                  "Titus Anal Trainer Kit" er et eksklusivt sæt til anal udforskning, der består af tre forskellige analplugs: small, medium og large. Hver af disse plugs er lavet af medicinsk silikone af høj kvalitet og føles bløde og behagelige. Diskret og kan bruges 24/7.

                  Skriv din egen anmeldelse

                  Andre kunder købte også:

                  30 andre varer i samme kategori: