Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal udstrækning

Nyhedsbrev

Anal stretching - anal plug Pointer

Den ultimative anale nydelse venter på dig med butt plug Pointer fra Extremeo-serien! Det særlige ved analpluggen "Pointer" er, at den ud over anal stretching også muliggør målrettet stimulation af prostata. Takket være dens form og længde kan den ramme præcis det rigtige sted inde i kroppen.

Mere information

tilgængelig

  Mere information

  Den ultimative anale nydelse venter på dig med butt plug Pointer fra Extremeo-serien! Det særlige ved analpluggen "Pointer" er, at den ud over anal stretching også muliggør målrettet stimulation af prostata. Takket være dens form og længde kan den ramme præcis det rigtige sted inde i kroppen.

   

  Anal udstrækning omdefineret: Du vil ikke tro, hvad denne butt plug kan gøre!

   

  "Pointer" starter med den tynde spids og gør det nemt og skånsomt at indføre den. Dette er især vigtigt for begyndere eller i begyndelsen af anal stretching for langsomt at forberede lukkemusklen på det kommende stræk. Så snart butt plug er indsat, øges dens diameter kontinuerligt og sikrer dermed kontinuerlig dilatation (anal stræk) af anus. Intensiteten og hastigheden af det anale stræk kan tilpasses ved løbende at føre analpluggen dybere ind. Det voluminøse design af analpluggen "Pointer" opnår en intensiv udvidelse af anus, som er velegnet til både eksperter i anal stretching og mindre erfarne brugere. Denne type anal stretching kan føre til intense fornemmelser, da de følsomme nerveender i anus stimuleres ekstremt. Resultatet: anal stretching med tydeligt synlige resultater!

   

  Er du klar til dit livs mest intense prostataorgasme?

   

  Og mens fornemmelsen af analt stræk nydes, er der endnu en bonus: På grund af sin længde og form trænger butt plug dybt nok ind til at nå og massere prostata direkte. Mens kontinuerlig anal stretching allerede giver kraftig stimulation, tilføjer prostatastimulation et ekstra lag af nydelse. Under prostatastimulation med "Pointer" kan bølger af nydelse sprede sig gennem hele underlivet til roden af penis. Det kan føre til en prostataorgasme, en intens fornemmelse, der strømmer gennem hele kroppen og ofte beskrives som pulserende eller bølgende. Mange af vores kunder rapporterer, at prostatastimulation giver dem mulighed for at opleve flere orgasmer uden den sædvanlige restitutionstid mellem hver orgasme.

   

  En håndfri orgasme? Denne butt plug gør det muligt!

   

  Analpluggens stærke sugebase klæber til alle glatte overflader og giver dig mulighed for at nyde håndfrie eventyr. Takket være den robuste konstruktion og den stærke sugekop kan butt plug sættes fast på næsten alle glatte overflader. Uanset om det er på badeværelset på fliser, på vores Love Arc eller endda på væggen - "Pointer" holder sikkert og lader dig opdage nye stillinger og muligheder. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om den sexede følelse og have begge hænder fri til andre sensuelle aktiviteter eller sexlegetøj, som f.eks. en masturbator. En anden fordel ved sugekoppen er, at den fungerer som et stativ, som gør det lettere at indføre den sikkert og behageligt. Så lad fantasien få frit løb, og nyd de mange muligheder, som "Pointer" butt plug tilbyder!

   

  Den dobbelte effekt - anal stretching og prostata stimulation - giver dig en uforlignelig nydelse, som du næppe vil opleve med nogen anden buttplug.

   

  Takket være materialet af høj kvalitet Liquid Silicone, som er helt fri for phthalater, føles "Pointer" silkeblød og af høj kvalitet.

   

  Stor, mellem eller lille - disse buttplugs har den rigtige størrelse til alle:

   

  • Størrelse S: 20 cm lang, 6 cm maksimal diameter - Til begyndere i anal stretching.
  • Størrelse M: 26,5 cm lang, 8,5 cm maksimal diameter - Til avancerede brugere.
  • Størrelse L: 32 cm lang, 10 cm maksimal diameter - Til professionelle analstretchere.

   

  Uanset om du vælger størrelse S, som er 20 cm lang og har en diameter på 6 cm, eller den imponerende størrelse L med en længde på 32 cm og en diameter på 10 cm - butt plug Pointer vil tage dig til en ny dimension af anal ekstase.

   

  Rengøring og brug af Extremeo buttplugs:

   

  • Nem at bruge: At indføre en buttplug i anus kan være en smuk og behagelig oplevelse - især hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. Vi anbefaler vores populære Extremeo Spray for at gøre det lettere at føre buttpluggen ind i anus. En kort spray afslapper lukkemusklen. Det gør indføringen af buttpluggen til en særlig blid fornøjelse.

   

  • Den rigtige glidecreme og vores Lube Shooter: Den rigtige glidecreme kan gøre hele forskellen. Med silikoneprodukter som Extremeo buttpluggen bør du undgå at bruge silikonebaserede glidecremer, da de kan beskadige materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som vores Aquameo eller Alphamale Aqua. De giver en behagelig fornemmelse og er sikre at bruge sammen med silikone buttplugs. En Lube Shooter eller glidecremeapplikator optimerer oplevelsen med analt sexlegetøj som f.eks. buttplugs. Den giver en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen i analkanalen, hvilket gør det mere behageligt og sikkert at indføre buttpluggen. Da anus ikke producerer sit eget smøremiddel, reducerer en tilstrækkelig forsyning af smøremiddel friktion og risikoen for skader. Desuden muliggør Lube Shooter en ren og præcis påføring uden spild af smøremiddel.

   

  • Rengøring: Din Extremeo buttplug skal rengøres grundigt efter hver brug. Det meste snavs kan let fjernes med varmt vand og mild sæbe. For grundig og hygiejnisk rengøring anbefaler vi også vores VERYCLEAN spray. En hurtig spray sikrer, at butt plug altid er klar til det næste eventyr.

   

  Yderligere oplysninger:

   

  • butt plug Extremeo - anal plug Pointer
  • Buttplug til anal udstrækning og prostatastimulation.
  • Extremeo buttplugs er analplugs udviklet af eksperter.
  • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
  • Materiale: Fremstillet af silikone af høj kvalitet, fri for phthalater.
  • Brug kun buttpluggen med vandbaserede glidecremer som Alphamale Aqua eller Aquameo og vores Lube Shooter.
  • Vi anbefaler vores Anal Relax Spray Extremeo til denne buttplug: Denne spray virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet seksuel ekstase.
  • Med de nye Extremeo buttplugs tilbyder vi dig nu en allround ubekymret pakke til dine anale eventyr. MEO er ikke kun en pioner, når det kommer til verdensberømte produkter som Extremeo Anal Relax Spray, men er også altid på udkig efter de bedste og mest innovative måder at forbedre analsex på. Den logiske fortsættelse af vores passion for analprodukter er lanceringen af de innovative buttplugs i Extremeo-serien. Baseret på mange års erfaring og feedback fra vores loyale kunder har vi udviklet buttplugs, der sætter nye standarder inden for design, komfort og funktion.
  • Vil du købe en anal plug? Du kan bestille vores buttplugs i hele verden. Du kan finde MEO-sexshops i tysktalende lande som MEO-shoppen i Tyskland, MEO i Schweiz eller MEO-bondage-shoppen i Østrig. Vi er ikke kun aktive i hele Europa, såsom i Frankrig, Italien, Holland, Irland, Island, Rumænien, Norge, Sverige osv., men over hele verden, for eksempel MEO Sex Shop i Spanien, en dildo shop i Danmark såvel som i Finland - og hvis du taler tjekkisk, kan du finde hele vores sextoy-sortiment online i Tjekkiet. Hvis estisk er dit sprog, kan du bestille vores butt plug udvalg online i Estland. Vi findes også i Slovenien, med en sexshop i Bulgarien og et bredt udvalg af BDSM- og erotikprodukter i Slovakiet. Du kan finde flere MEO-butikker i USA, Belgien, Grækenland, Ungarn, Japan, Storbritannien, Serbien, Luxembourg, Malta, Portugal, Island, Polen, Canada, Sydafrika og Kosovo.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Magnífico

  Un fantástico plug para principiantes o para quien necesite dilatar muy poco a poco. El material está en el adecuado equilibrio de dureza y flexibilidad, por lo que entra muy bien y se adapta sin hacer daño. Además, se puede usar con lubricantes de silicona.

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  This feels so great

  This feels so great it it’s my p-spot just right.

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Hits All The Right Spots

  This Extremeo Pointer is amazing. I wasn't sure about it at first but it hits all the right spots for him and her!

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
  Evaluering 

  Trifft gut die Prostata

  Habe den Dildo nun seit einer Woche und es ist wirklich eine Erfahrung wert. Habe ihn leider nie komplett anal rein bekommen weil er einfach ein anderes Kaliber ist. Super Gefühl, weiter zu empfehlen.

  • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Anal stretching - anal plug Pointer

  Anal stretching - anal plug Pointer

  Den ultimative anale nydelse venter på dig med butt plug Pointer fra Extremeo-serien! Det særlige ved analpluggen "Pointer" er, at den ud over anal stretching også muliggør målrettet stimulation af prostata. Takket være dens form og længde kan den ramme præcis det rigtige sted inde i kroppen.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: