Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kliniksex og lægespil

Nyhedsbrev

Kliniksex og lægespil 

Udlev dine mest intime lægefantasier med vores imponerende udvalg af medicinsk udstyr og seksuelle hjælpemidler. Vores medicinske fetishartikler af høj kvalitet er din opskrift på ren nydelse! Uanset om det er en andenæb, et spekulum, et lavement eller et klysma, så finder du det hele hos MEO.

Underkategorier

  • Med disse produkter kan du få dine fantasier til at gå i opfyldelse. Professionelt udstyr til dit hjem. Klysma, lavement og kateter.

  • Vil du have en smear-test? vi leverer 100 % diskret det, du som amatørlæge har brug for til at strække, sprede og undersøge.

  • Hvad enten Hegar sonde Sæt, urinrørspropper eller penisdilatatorer. Stort udvalg til den underdanige mand.

Kliniksex og lægespil! Det er det, der gør det så spændende!

 

I fetich-kliniksex eller gammeldags "doktorlege" påtager deltagerne sig rollen som læge, sygeplejerske eller sundhedsplejerske. Patienterne udsættes for grundige lægeundersøgelser, hovedsageligt inden for det gynækologiske og urologiske område. Som en klassisk del af et klinikrum, også kaldet et hvidt rum, er den gynækologiske stol selvfølgelig en del af det.

 

Fetich-kliniksex og erotiske lægelege - den hvide side af erotikken

 

Der findes så mange forskellige feticher, og en af dem er kliniksex eller doktorlege. I kliniksex er det vigtigt for alle involverede, at den seksuelle stimulans, der udløses, kommer fra professionelle produkter og genstande, som man fx kan finde på hospitaler, psykiatriske afdelinger eller i lægepraksisser (fx gynækologers eller urologers praksisser).

 

Tab af kontrol under kliniksex

 

Fokus for denne type BDSM er tab af kontrol (ligesom bondage), dominans og rollespil. Her glider den dominerende partner ind i rollen som en sygeplejerske, en læge, en sygeplejerske eller en anden, der arbejder med medicin. Selvfølgelig er der også mindst én patient, som lægen "tager sig af" i stor udstrækning. Fantasierne og praksisserne inden for kliniksex bliver så udført på denne patient. Træk af bondage eller SM (BDSM) og tendensen til at bære gummi- eller latexbeklædning er også ret almindelige i kliniksex.

 

Doktorlege er meget populære, og i MEO's kliniksex-onlineshop finder du alt, hvad du har brug for.

 

Doktorlege involverer leg med apparater og instrumenter fra det kvasimedicinske område, fra spekulum til lavement til vaginale og anale lavementer, katetre til urinrørsvibratoren eller dilatatoren til udvidelse af urinrøret eller anus.

 

De såkaldte kliniksex- eller doktorlege opfylder den aktive og passive partners seksuelle fantasier Klyster med et lavement, et kateter, et lavement, indføring af en stikpille og temperaturtagning er selvfølgelig en del af det. Hvis du har lyst til at prøve det selv, kan du bare købe noget lægetilbehør hos MEO. Den perfekte introduktion til klinikerotik er f.eks. et lavement eller en dilator til stimulering af urinrøret.

 

Klassikeren inden for klinikerotik er den såkaldte katetersex

 

Detaljer, der repræsenterer afhængighed, tab af kontrol og dominans, er det egentlige mål med denne form for seksuel aktivitet. Alt er muligt, lige fra at lytte til hjertet til anal lavement fra lægen eller falske operationer. Et højdepunkt inden for kliniksex er den såkaldte katetersex. Her føres et medicinsk kateter eller en dilatator ind i patientens urinrør, som regel den passive mands. Du kan købe komplette katetersæt i MEO's kliniksexshop. Dette sæt indeholder præcis det samme professionelle udstyr, som en urolog eller urologisk sygeplejerske ville have brug for, når der skal anlægges et permanent kateter.

 

Anal lavement med et lavement og et kyskhedsbælte? Alt går, og alt kan være virkelig liderligt.

 

Det anale lavement er ikke kun populært blandt venner af kliniksex, selv før analt samleje, hvad enten det er mand eller kvinde, bruger man et lavement eller en såkaldt anal lavage. Hvor kan man købe et lavement? Eller bestille tilbehør til lavement? Her i vores postordrebutik, selvfølgelig. Vi tilbyder dig et stort udvalg, lave priser og diskret forsendelse.

 

Skamløs, dyb indsigt garanteret: Analundersøgelser og vaginale udforskninger

 

Vaginalspekulum til gynækologstolen og rektalspekulum eller analspreder til manden. Begge kan nyde lægeundersøgelser og give sig hen til deres fantasier.

 

Et såkaldt vaginalspekulum bruges normalt af en gynækolog og tjener til at skabe et frit udsyn ind i kvindens eller patientens vagina. Spekulummet har to eller tre blade, der føres ind i kvindens skede, og en mekanisme, der gør det muligt at åbne spekulummet. I midten af de to spatler er der skabt en slags kighul, hvorigennem man kan se dybt ind i kvinden eller patienten, helt op til livmoderen. I kliniksex er dette et tilbehør til passive patienter eller Sub. Sørg altid for, at kvaliteten og hygiejnen er tilstrækkelig. Brug ikke billige produkter, og hvis du er i tvivl, så vælg rustfrit stål.

 

Et analspekulum med 2, 3 eller 4 blade giver dig dyb indsigt og letter detaljerede undersøgelser. Med låseskruen kan du lade anus være helt åben for yderligere leg. Således bliver prikkende fetish og doktorlege autentisk beriget med dette instrument til klinisk erotik. I klinisk erotik er dette et tilbehør til den passive patient eller slave.

 

Dilatatorer til udvidelse af anus eller dilatator til penis

 

En såkaldt dilatator bruges normalt til at udvide kropsåbninger. En almindelig anvendelse er udvidelse af urinrøret under urinrørsstimulation for at kunne indføre noget i det bagefter. Det kan f.eks. være en urinrørsvibrator.

 

Sammenfatning af klinisk erotik og tab af kontrol (BDSM)

 

Klinisk erotik er en fællesbetegnelse inden for BDSM. Her indgår seksuelle praksisser relateret til situationer med medicinsk behandling, hospitalsindlæggelse eller medicinske undersøgelsesmetoder normalt i et erotisk rollespil, for eksempel som læge og patient, mellem samtykkende seksuelle partnere. I denne sammenhæng er kontrol, dominans, overgivelse og tab af kontrol af stor betydning.

 

Bestil produkter til klinikerotik, køb artikler til kliniksex online

 

Uanset om det er undersøgelseshandsker af latex, katetre, en dilatator til penis, anal dilatator, rektal spreder, vaginal speculum eller anal speculum. Hos MEO finder du det, du leder efter. Vil du købe en urethral vibrator? Vi fører urinrørsvibratoren i mange udgaver. Fra "begyndermodellen" til den ekstra lange urinrørsvibrator til den professionelle. MEO er en specialiseret sexshop, nærmest et specielt erotisk postordrefirma for hele spektret af hvid klinikerotik og for alle produkter omkring emnet doktorlege.

 

Diskret forsendelse af klinikerotiske produkter garanteret!

 

Til et spændende lavement kan du købe et emema eller bestille en anal douche. Du kan også finde alt om lavement, endoskopkamera vagina og det berygtede Wartenberg nervehjul hos MEO. Psykiatriske bælter og hospitalsbælter til hænderne, flugtsikre bælter til fødderne og hovedbælter er også en del af vores sortiment af højkvalitets fetishprodukter til klinisk erotik. Vi har endda tænkt på vandafvisende eller vandabsorberende puder til dine lægelege. Hvis du vil have din sygeplejerske til at bære en stor strap-on med en dildo under undersøgelsen, så finder du også et tilsvarende udvalg af strap-ons her. Til den passive patient har vi også et stort udvalg af masker. En sort spandexmaske, en lædermaske eller en stram latexmaske? Med den kan du nyde undersøgelserne helt anonymt og hengive dig til det absolutte kontroltab, når du leger med hvid erotik.