Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Kliniksex og lægespil

Nyhedsbrev

Kliniksex og lægespil 

Udlev dine mest intime lægefantasier med vores imponerende udvalg af medicinsk udstyr og seksuelle hjælpemidler. Vores medicinske fetishartikler af høj kvalitet er din opskrift på ren nydelse! Uanset om det er en andenæb, et spekulum, et lavement eller et klysma, så finder du det hele hos MEO.

Underkategorier

  • Med disse produkter kan du få dine fantasier til at gå i opfyldelse. Professionelt udstyr til dit hjem. Klysma, lavement og kateter.

  • Vil du have en smear-test? vi leverer 100 % diskret det, du som amatørlæge har brug for til at strække, sprede og undersøge.

  • Uanset om det er Hegar-lydsæt, urinrørspropper eller penisdilatatorer. Et stort udvalg til den underdanige mand.

Kliniksex og lægespil! Det er det, der gør det så tiltrækkende!

 

I fetich-kliniksex eller gammeldags "doktorspil" indtager deltagerne rollen som læge, plejer eller sygeplejerske. Patienterne udsættes for grundige lægeundersøgelser, hovedsageligt inden for det gynækologiske og urologiske område. Den gynækologiske stol er naturligvis en del af den klassiske indretning af et klinikrum, også kaldet et hvidt rum.

 

Fetish kliniksex og erotiske doktorlege - den hvide side af erotikken

 

Der findes så mange skønne forskellige feticher, og en af dem er såkaldt kliniksex eller doktorlege. Ved kliniksex er det vigtigt for alle involverede, at den seksuelle stimulation, der udløses, kommer fra professionelle produkter og genstande, som findes på hospitaler, psykiatriske afdelinger eller i lægepraksisser (f.eks. gynækologer eller urologer).

 

Tab af kontrol under hospitalssex

 

Denne type BDSM fokuserer på tab af kontrol (meget lig bondage), dominans og rollespil. Den dominerende partner glider ind i rollen som sygeplejerske, læge, plejer eller en anden, der arbejder inden for det medicinske område. Selvfølgelig er der også mindst én patient, som lægen "tager sig af" i udstrakt grad. Fantasierne og praksisserne inden for kliniksex bliver så "praktiseret" på denne patient. Træk af bondage eller SM (BDSM) og tendensen til at bære gummi- eller latextøj er også ret almindelige i kliniksex.

 

Lægespil er meget populære, og du finder alt, hvad du skal bruge i MEO's online shop for kliniksex.

 

Lægespil går ud på at lege med apparater og instrumenter fra det kvasimedicinske område, fra spekulum til lavementer til vaginale og anale lavementer, katetre til urinrørsvibratorer eller dilatatorer til at udvide urinrøret eller anus.

 

Den såkaldte kliniksex eller lægespil opfylder de seksuelle fantasier hos den aktive og passive partner Klyster med lavement, kateter, klyster, indføring af stikpille og temperaturmåling er naturligvis alt sammen en del af dette. Hvis du gerne vil prøve det selv, kan du bare købe noget medicinsk tilbehør fra MEO. Den perfekte introduktion til klinisk erotik er f.eks. et lavement eller en dilatator til at stimulere urinrøret.

 

Klassikeren inden for klinisk erotik er såkaldt katetersex

 

Detaljer, der repræsenterer afhængighed, tab af kontrol og dominans, er det egentlige mål med denne type seksualitet. Fra blot at lytte til hjertet til et analt lavement fra lægen eller fingerede operationer, alt er muligt. Et højdepunkt inden for kliniksex er såkaldt katetersex. Det indebærer, at man fører et medicinsk kateter eller en dilatator ind i urinrøret på patienten, som regel en passiv mand. Du kan købe komplette katetersæt i MEO's kliniksexshop. Dette sæt indeholder præcis det samme professionelle udstyr, som en urolog eller urologisygeplejerske skal bruge for at lægge et kateter.

 

Anale lavementer med lavement og kyskhedsbælte? Alt kan lade sig gøre, og alt kan være rigtig fedt.

 

Det anale lavement bruges ikke kun af venner af klinikkens køn, mænd og kvinder bruger også et lavement eller såkaldt anal irrigation før analt samleje. Hvor kan man købe et lavement? Eller bestille tilbehør til et lavement? Her i vores postordreforretning, selvfølgelig. Vi tilbyder dig et stort udvalg, fordelagtige priser og diskret forsendelse.

 

Skamløs, dyb indsigt garanteret: Analundersøgelser og vaginale udforskninger

 

Vaginalspekulum til gynækologens stol og rektalspekulum eller analspreder til mænd. Begge kan nyde lægeundersøgelser og give sig hen til deres fantasier.

 

Et såkaldt vaginalspekulum bruges normalt af en gynækolog og bruges til at skabe et klart overblik over kvindens eller patientens vagina. Spekulummet har to til tre blade, der føres ind i kvindens skede, og en mekanisme, der gør det muligt at åbne spekulummet. Det skaber en slags kighul i midten af de to blade, hvorigennem man kan se dybt ind i kvinden eller patienten, helt op til livmoderen. Ved kliniksex er dette et tilbehør til passive patienter eller sub'en. Vær altid opmærksom på tilstrækkelig kvalitet og hygiejne. Brug ikke billige produkter, og hvis du er i tvivl, så vælg rustfrit stål.

 

Et analspekulum med 2, 3 eller 4 blade giver dig dyb indsigt og gør detaljerede undersøgelser lettere. Låseskruen giver dig mulighed for at lade anus være vidt åben for yderligere leg. Det betyder, at prikkende fetish og doktorlege bliver autentisk beriget med dette instrument til klinisk erotik. I klinisk erotik er dette et tilbehør til den passive patient eller slave.

 

Dilatatorer til udvidelse af anus eller dilatator til penis

 

En såkaldt dilatator bruges generelt til at udvide kropsåbninger. Den bruges ofte til at udvide urinrøret under stimulering af urinrøret, så man kan føre noget ind i det. Det kan f.eks. være en urinrørsvibrator.

 

Sammenfatning af klinisk erotik og tab af kontrol (BDSM)

 

Klinisk erotik er en fællesbetegnelse fra BDSM-området. Her indgår seksuel praksis i forbindelse med situationer med medicinsk behandling, hospitalsophold eller medicinske undersøgelsesmetoder som regel i et erotisk rollespil, for eksempel som læge og patient, mellem samtykkende seksuelle partnere. Her spiller kontrol, dominans, overgivelse og tab af kontrol en stor rolle.

 

Bestil produkter til klinisk erotik, køb varer til klinisk sex online

 

Uanset om det er latexundersøgelseshandsker, katetre, en dilatator til penis, analdilatator, rektalspreder, vaginalspekulum eller analspekulum. Du finder, hvad du leder efter hos MEO. Vil du gerne købe en urethral-vibrator? Vi tilbyder et bredt udvalg af urinrørsvibratorer. Fra "begyndermodellen" til den ekstra lange vibrator til urinrøret til professionelle. MEO er en specialiseret sexshop, et slags særligt erotisk postordrefirma for hele feltet af hvid klinisk erotik og for alle produkter relateret til doctor play.

 

Diskret forsendelse af klinisk erotiske produkter garanteret!

 

Til et spændende lavement kan du købe et emema hos os eller bestille en anal douche. Du kan også finde alt om lavement, endoskopkamera vagina og det berygtede Wartenberg nervehjul hos MEO. Psykiatriske bæltefikseringer og hospitalsbæltefikseringer til hænderne, flugtsikre bæltefikseringer til fødderne og hovedseler er også en del af vores program af højkvalitets fetichprodukter til klinisk erotik. Vi har endda tænkt på vandafvisende eller vandabsorberende underlag til dine lægespil. Hvis du gerne vil have din sygeplejerske eller plejer til at bære en stor strap-on med en dildo under undersøgelsen, så finder du også et passende udvalg af strap-ons her. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af masker til passive patienter. En sort spandexmaske, en lædermaske eller en stram latexmaske? Du kan nyde undersøgelserne helt anonymt og hengive dig til det absolutte tab af kontrol, når du leger med hvid erotik.