Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Realistiske dildoer

Nyhedsbrev

Realistisk dildo med forhud - 22 cm

Hvem kan ikke lide at have det sjovt med en rigtig penis? Denne sensationelle dildo ser ikke bare livagtig ud, den er også lavet af et revolutionerende materiale og har endda en bevægelig forhud. Oplev en utrolig realistisk oplevelse, der kommer så tæt på den ægte vare som muligt.

Mere information

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Hvem kan ikke lide at have det sjovt med en rigtig penis? Denne sensationelle dildo ser ikke kun livagtig ud, den er også lavet af et revolutionerende materiale og har endda en bevægelig forhud. Oplev en utrolig realistisk oplevelse, der kommer så tæt på den ægte vare som muligt. Med sit sofistikerede design og bevægelige forhud sætter denne dildo nye standarder for realisme. Ideel til alle, der ønsker en autentisk oplevelse uden en partner.

    Takket være den innovative dual-density-teknologi glider den bløde hud ubesværet hen over det hårdere penisskaft og giver en naturlig oplevelse, der kommer meget tæt på den ægte vare. Dildoen af højkvalitetssilikone imponerer med sin realistiske overflade, der føles som ægte hud, og den bevægelige forhud, der gør den til den ideelle erstatning for en ægte penis - en helt unik dildo, som du ikke bør gå glip af!

    Den realistiske silikonedildo har en sugekop og er også kompatibel med en strap-on. Den stærke sugekop giver mange fordele. For det første giver den mulighed for stabil fastgørelse til glatte overflader som fliser, glas eller laminat, hvilket giver mulighed for sikker og håndfri brug. Det er især en fordel, hvis du vil have hænderne fri til at nyde ekstra stimulation eller bruge dildoen i forskellige stillinger. Derudover udvider sugefoden mulighederne for kreative seksuelle oplevelser, da dildoen kan bruges i forskellige rum og scenarier, f.eks. på badeværelset. Kompatibilitet med strap-on-harnesses er også ofte mulig med en sugekop, hvilket gør den ideel til par, der ønsker at prøve rolleombytning eller pegging. Kort sagt, den stærke sugekop øger den seksuelle frihed og fleksibilitet ved at muliggøre nem og sikker brug i en række forskellige miljøer og situationer.

    Yderligere detaljer:

    • Realistisk dildo med forhud
    • Materiale: flydende silikone af høj kvalitet, fri for ftalater
    • Dual-density-teknologi giver en særlig realistisk følelse (føles som ægte hud)
    • Med sugekop
    • Kompatibel med en strap-on
    • Leveres med en praktisk stofpose til diskret opbevaring
    • Dimensioner Samlet længde 22 cm, diameter 4,5 cm
    • For at få en optimal oplevelse med denne realistiske dildo anbefaler vi vandbaserede eller hybridbaserede glidecremer som Aquameo og ManCunt, der er skånsomme mod silikonematerialet og forstærker den naturlige fornemmelse. Efter brug skal dildoen rengøres med varmt vand og mild sæbe. Vores VeryClean-spray, som er specielt udviklet til sexlegetøj, er ideel til grundig rengøring. Du skal blot spraye den på, lade den virke kortvarigt og tørre den af.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
    Evaluering 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Skriv din egen anmeldelse

      Realistisk dildo med forhud - 22 cm

      Realistisk dildo med forhud - 22 cm

      Hvem kan ikke lide at have det sjovt med en rigtig penis? Denne sensationelle dildo ser ikke bare livagtig ud, den er også lavet af et revolutionerende materiale og har endda en bevægelig forhud. Oplev en utrolig realistisk oplevelse, der kommer så tæt på den ægte vare som muligt.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: