Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Realistiske dildoer

Nyhedsbrev

THE PLUMBER - Dildo af Hankeys Toys

THE PLUMBER fra Hankey's Toys er en kort, men meget tyk dildo til avancerede og professionelle brugere, der er på udkig efter en ny udfordring. Denne dildo imponerer med sin imponerende bredde, som spænder fra en udfordrende, men håndterbar diameter på 56 mm for avancerede brugere til en imponerende diameter på 105 mm for professionelle.

Mere information

Tilgængelig inden længe

Mere information

THE PLUMBER fra Hankey's Toys er en kort, men meget tyk dildo til avancerede og professionelle brugere, der er på udkig efter en ny udfordring. Denne dildo imponerer med sin imponerende bredde, som spænder fra en udfordrende, men håndterbar diameter på 56 mm for avancerede brugere til en imponerende diameter på 105 mm for professionelle. Den perfekte kombination af diameter og håndterbar længde gør dette til den perfekte dildo for mange af vores kunder!

Dildoen er kort, tyk og ikke for lang, hvilket gør den perfekt til at fylde analkanalen maksimalt. Det store hoved sikrer en tydeligt mærkbar oplevelse, og dildoens geniale form giver en intens "PLOP"-fornemmelse under indføringen. De markante folder langs skaftet forstærker denne fornemmelse og giver yderligere stimulation.

Den perfekte kombination af diameter og længde uden at være for lang:

THE PLUMBER - SMALL

  • Diameter nær hovedet (kanten): 56,60 mm
  • Diameter i midten: 54,57 mm
  • Diameter ved bunden: 53,36 mm
  • Samlet længde: 157,48 mm
  • Længde, der kan indsættes: 127,00 mm


BLIKKENSLAGEREN - MEDIUM

  • Diameter nær hovedet (kanten): 80,85 mm
  • Diameter i midten: 77,62 mm
  • Diameter ved bunden: 74,79 mm
  • Samlet længde: 203,20 mm
  • Indsættelig længde: 175,26 mm


BLIKKENSLAGEREN - STOR

  • Diameter nær hovedet (kanten): 105,11 mm
  • Diameter i midten: 101,06 mm
  • Diameter ved bunden: 98,64 mm
  • Samlet længde: 259,08 mm
  • Indsættelig længde: 226,06 mm


En flad base for enden af dildoen gør den ideel til at sidde på og ride. Denne særlige funktion gør det muligt at fordybe sig fuldt ud i nydelsen og mærke dildoen hele vejen til stop. Det er en fremragende realistisk dildo til anal dilatation og giver en intens og tilfredsstillende fornemmelse.

Så uanset om du allerede har erfaring og leder efter en ny udfordring, eller du er professionel og leder efter den ultimative tilfredsstillelse, vil THE PLUMBER-dildoen tage dig til et helt nyt niveau af anal tilfredsstillelse. Oplev uforglemmelige øjeblikke med denne kvalitetsdildo fra Hankey's Toys, som imponerer med sit design og sin funktionalitet.

Den rigtige glidecreme og optimal rengøring af dildoen:

Vi anbefaler vores MANCUNT Hybrid Anal Lubricant. Den ser ikke kun ud som sæd, men føles også sådan. Hvid, cremet og utrolig glat - MANCUNT kombinerer de bedste egenskaber fra silikone og vand i ét produkt. Denne glidecreme sikrer en langvarig, glat oplevelse og er nem at vaske af. Det er meget nemt at rengøre dildoen efter nydelse. Skyl dildoen med varmt vand og mild sæbe, eller brug vores praktiske VeryClean rengøringsspray. Så er din dildo hygiejnisk ren og klar til dit næste eventyr.

Flere detaljer:

  • Realistisk dildo
  • Fås i forskellige størrelser
  • Materiale: silikone, ftalatfri
  • Bemærk, at dildoen ikke bør bruges sammen med silikonebaserede glidecremer for at beskytte materialet og forlænge dildoens levetid.
  • Mr Hankey's Toys har skabt sig et navn inden for sexlegetøj, især med sit imponerende udvalg af realistiske dildoer af høj kvalitet. Disse dildoer er især kendt for deres detaljerede design og generøse dimensioner, som opfylder ønsker og behov hos brugere, der er på udkig efter intense og ekstraordinære oplevelser. Mr Hankeys dildoer er fremstillet af kropsvenlige materialer og er kendetegnet ved holdbarhed og højeste kvalitet. Mærket tilbyder en bred vifte af størrelser, former og teksturer, der passer til en række forskellige præferencer. Desuden er nogle dildoer lavet efter mål eller tilbyder særlige tilpasningsmuligheder for at imødekomme kundernes individuelle behov. MEO, der er kendt for sit omfattende udvalg af glidecreme, sexlegetøj og BDSM-produkter samt produkter til anal udstrækning, supplerer Mr Hankeys sortiment perfekt. Mens Mr Hankey's giver intense oplevelser med sine enestående dildoer, tilbyder MEO de nødvendige produkter til at gøre disse oplevelser sikre, behagelige og endnu mere tilfredsstillende. MEO's smøremidler af høj kvalitet er ideelle til brug sammen med Mr Hankeys store dildoer, især til mere krævende øvelser som anal udstrækning. Kombinationen af Mr Hankeys unikke dildoer og MEO's kvalitetsprodukter skaber en komplet og tilfredsstillende oplevelse for brugeren. Begge mærker står for kvalitet og kundetilfredshed, supplerer hinanden perfekt og udvider sammen spektret for spændende seksuelle eventyr.
  • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.



Hankeys Dildos Made in USA

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

THE PLUMBER - Dildo af Hankeys Toys

THE PLUMBER - Dildo af Hankeys Toys

THE PLUMBER fra Hankey's Toys er en kort, men meget tyk dildo til avancerede og professionelle brugere, der er på udkig efter en ny udfordring. Denne dildo imponerer med sin imponerende bredde, som spænder fra en udfordrende, men håndterbar diameter på 56 mm for avancerede brugere til en imponerende diameter på 105 mm for professionelle.

Skriv din egen anmeldelse

30 andre varer i samme kategori: