Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Realistiske dildoer

Nyhedsbrev

COCKMAKER - Dildo fra Hankeys Toys

Er du klar til helt unik nydelse? Så skal du lære den realistiske COCKMAKER-dildo at kende, den seneste stjerne i Mr Hankeys imponerende kollektion. COCKMAKER er opkaldt efter hjernen bag disse fantastiske kreationer og lover en oplevelse, der er så ægte, at du næsten ikke kan mærke forskel.

Mere information

tilgængelig

    Mere information

    Er du klar til helt unik nydelse? Så skal du lære den realistiske COCKMAKER-dildo at kende, den seneste stjerne i Mr Hankeys imponerende kollektion. COCKMAKER er opkaldt efter hjernen bag disse fantastiske kreationer og lover en oplevelse så ægte, at du næsten ikke kan mærke forskel.

    COCKMAKER ligner en ægte, omskåret penis og vil fascinere dig med sit sofistikerede design og imponerende blodårer, der forstærker hver eneste bevægelse. De store, omhyggeligt modellerede testikler giver også en utrolig realistisk følelse, der gør hver berøring til en fornøjelse for sanserne.

    COCKMAKER fås i fire betagende størrelser, der ikke lader noget tilbage at ønske: Fra 4,5 cm i diameter til imponerende 9 cm i diameter, med længder fra 17 cm til monumentale 32 cm. Uanset om du er på udkig efter en blid, realistisk oplevelse eller en ægte udfordring, har COCKMAKER den perfekte størrelse til dig.

    COCKMAKER - Størrelsesoversigt:

    Small

    • Diameter nær hovedet (kant): ca. 3,64 cm
    • Diameter i midten: ca. 4,25 cm
    • Diameter nær basen: ca. 4,45 cm
    • Samlet længde: 16,51 cm
    • Længde ved indføring: 12,70 cm


    Medium

    • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 5,05 cm
    • Diameter i midten: ca. 5,86 cm
    • Diameter nær basen: ca. 6,06 cm
    • Samlet længde: 22,56 cm
    • Længde til indføring: 15,88 cm


    Stor

    • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 6,47 cm
    • Diameter i midten: ca. 7,28 cm
    • Diameter nær bunden: ca. 7,68 cm
    • Samlet længde: 26,37 cm
    • Længde ved indsættelse: 21,84 cm


    XL

    • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 7,68 cm
    • Diameter i midten: ca. 8,69 cm
    • Diameter nær bunden: ca. 9,00 cm
    • Samlet længde: 31,75 cm
    • Længde til indføring: 26,04 cm


    Mr Hankeys dildoer er kendt for deres fremragende kvalitet, og COCKMAKER er ingen undtagelse. Den er fremstillet af kropsvenlige materialer af høj kvalitet, er sikker og behagelig at bruge og klar til utallige timers nydelse.

    Bliv overvældet af COCKMAKER-dildoens realistiske pragt og oplev, hvorfor Mr Hankeys dildoer har et så legendarisk ry i sexlegetøjets verden. COCKMAKER er mere end bare en dildo, det er en oplevelse, du ikke bør gå glip af.

    Den rigtige glidecreme og den bedste måde at rengøre din dildo på:

    Vi anbefaler vores MANCUNT Hybrid Anal Lubricant. Det ligner ikke kun sæd, det føles også sådan. Hvid, cremet og utrolig glat - MANCUNT kombinerer de bedste egenskaber fra silikone og vand i ét produkt. Denne glidecreme sikrer en langvarig, glat oplevelse og er nem at vaske af. Det er meget nemt at rengøre dildoen efter nydelse. Skyl dildoen med varmt vand og mild sæbe, eller brug vores praktiske VeryClean rengøringsspray. Så er din dildo hygiejnisk ren og klar til dit næste eventyr.

    Flere detaljer:

    • Realistisk dildo
    • Fås i forskellige størrelser
    • Materiale: silikone, ftalatfri
    • Bemærk, at dildoen ikke bør bruges sammen med silikonebaserede glidecremer for at beskytte materialet og forlænge dildoens levetid.
    • Mr Hankey's Toys har skabt sig et navn inden for sexlegetøj, især med sit imponerende udvalg af realistiske dildoer af høj kvalitet. Disse dildoer er især kendt for deres detaljerede design og generøse dimensioner, som imødekommer ønsker og behov hos brugere, der søger intense og ekstraordinære oplevelser. Mr Hankeys dildoer er fremstillet af kropsvenlige materialer og er kendetegnet ved holdbarhed og højeste kvalitet. Mærket tilbyder en bred vifte af størrelser, former og teksturer, der passer til en række forskellige præferencer. Desuden er nogle dildoer lavet efter mål eller tilbyder særlige tilpasningsmuligheder for at imødekomme kundernes individuelle behov. MEO, der er kendt for sit omfattende udvalg af glidecremer, sexlegetøj og BDSM-produkter samt produkter til anal udstrækning, er et perfekt supplement til Mr Hankeys sortiment. Mens Mr Hankey's giver intense oplevelser med sine enestående dildoer, tilbyder MEO de nødvendige produkter til at gøre disse oplevelser sikre, behagelige og endnu mere tilfredsstillende. MEO's smøremidler af høj kvalitet er ideelle til brug sammen med Mr Hankeys store dildoer, især til mere krævende øvelser som anal udstrækning. Kombinationen af Mr Hankeys unikke dildoer og MEO's kvalitetsprodukter skaber en komplet og tilfredsstillende oplevelse for brugeren. Begge mærker står for kvalitet og kundetilfredshed, supplerer hinanden perfekt og udvider sammen spektret for spændende seksuelle eventyr.
    • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

     

    Hankeys Dildos Made in USA

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Texture is really something you can feel...

    Texture is really something you can feel but not as much as I expected. The most you feel is probably that central line with the front face) (not the flat face). You have at least 4 different ways to experience it, every 90° degrees of rotation, and even the ones in between. For instance, when the glans is oriented towards the left I can take it deep. If I want width and homogenous feel i can have that hard "line" facing behind me, and i can also take it that way. It's just different. Having it 180° more, it still goes deep but hits the deepest point of the rectum, which feels a bit "electrifying". On another concern, it has the ability to stand without a cup as it has massive balls. I'

      Skriv din egen anmeldelse

      COCKMAKER - Dildo fra Hankeys Toys

      COCKMAKER - Dildo fra Hankeys Toys

      Er du klar til helt unik nydelse? Så skal du lære den realistiske COCKMAKER-dildo at kende, den seneste stjerne i Mr Hankeys imponerende kollektion. COCKMAKER er opkaldt efter hjernen bag disse fantastiske kreationer og lover en oplevelse, der er så ægte, at du næsten ikke kan mærke forskel.

      Skriv din egen anmeldelse

      30 andre varer i samme kategori: