Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Realistiske dildoer

Nyhedsbrev

Cockmaker - Dildo fra Hankeys Toys

Er du klar til en helt unik nydelse? Så skal du lære den realistiske dildo at kende Cockmaker den seneste stjerne i den imponerende kollektion fra Mr Hankey's. Opkaldt efter hjernen bag disse betagende kreationer, lover den Cockmaker lover en oplevelse, der er så ægte, at du næsten ikke kan mærke forskel.

Mere information

tilgængelig

  Mere information

  Er du klar til en helt unik nydelse? Så skal du lære den realistiske dildo at kende Cockmaker den seneste stjerne i den imponerende kollektion fra Mr Hankey's. Opkaldt efter hjernen bag disse betagende kreationer, lover den Cockmaker lover en oplevelse så virkelig, at du næsten ikke kan mærke forskel.

  The Cockmaker ligner en ægte, omskåret penis og vil tryllebinde dig med sit sofistikerede design og imponerende blodårer, der intensiverer enhver bevægelse. De store, omhyggeligt modellerede testikler giver også en utrolig realistisk følelse, der gør enhver berøring til en fornøjelse for sanserne.

  Den Cockmaker fås i fire betagende størrelser, der ikke lader noget tilbage at ønske: Fra 4,5 cm i diameter til imponerende 9 cm i diameter, med længder fra 17 cm til monumentale 32 cm. Uanset om du er på udkig efter en blid, realistisk oplevelse eller en ægte udfordring, har Cockmaker har den perfekte størrelse til dig.

  Cockmaker -Størrelsesoversigt:

  Small

  • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 3,64 cm
  • Diameter i midten: ca. 4,25 cm
  • Diameter nær bunden: ca. 4,45 cm
  • Samlet længde: 16,51 cm
  • Længde, der kan indsættes: 12,70 cm


  Mellemstor

  • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 5,05 cm
  • Diameter i midten: ca. 5,86 cm
  • Diameter nær bunden: ca. 6,06 cm
  • Samlet længde: 22,56 cm
  • Længde, der kan indsættes: 15,88 cm


  Stor

  • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 6,47 cm
  • Diameter i midten: ca. 7,28 cm
  • Diameter nær bunden: ca. 7,68 cm
  • Samlet længde: 26,37 cm
  • Længde, der kan indsættes: 21,84 cm


  XL

  • Diameter nær hovedet (kanten): ca. 7,68 cm
  • Diameter i midten: ca. 8,69 cm
  • Diameter nær bunden: ca. 9,00 cm
  • Samlet længde: 31,75 cm
  • Indførbar længde: 26,04 cm


  Mr Hankey's dildoer er kendt for deres fremragende kvalitet, og denne Cockmaker er ingen undtagelse. Den er lavet af kropssikkert materiale af høj kvalitet, så den er sikker og behagelig at bruge og klar til utallige timers nydelse.

  Lad denne dildo være en realistisk oplevelse Cockmaker og oplev, hvorfor Mr Hankeys dildoer nyder et så legendarisk ry i sexlegetøjets verden. Den Cockmaker er mere end bare en dildo, det er en oplevelse, du ikke bør gå glip af.

  Den rigtige glidecreme og den bedste måde at rengøre din dildo på:

  Vi anbefaler vores MANCUNT Hybrid Anal Lubricant. Den ligner ikke bare sæd, men føles også sådan. Hvid, cremet og utrolig glat - MANCUNT kombinerer de bedste egenskaber fra silikone og vand i ét produkt. Denne glidecreme sikrer en langvarig, glat oplevelse og er let at vaske af. Det er meget nemt at rengøre dildoen efter nydelsen. Skyl dildoen med varmt vand og mild sæbe, eller brug vores praktiske rengøringsspray VERYCLEAN. Så holder du dildoen hygiejnisk ren og klar til dit næste eventyr.

  Flere detaljer:

  • Realistisk dildo
  • Fås i forskellige størrelser
  • Materiale: silikone, fri for ftalater
  • Bemærk venligst, at dildoen ikke bør bruges sammen med silikonebaserede glidecremer for at beskytte materialet og forlænge dildoens levetid.
  • Mr Hankey's Toys har skabt sig et navn inden for sexlegetøj, især med sit imponerende udvalg af realistiske dildoer i høj kvalitet. Disse dildoer er især kendt for deres detaljerede design og generøse dimensioner, som opfylder ønsker og behov hos brugere, der søger intense og ekstraordinære oplevelser. Mr Hankeys dildoer er fremstillet af kropsvenlige materialer og er kendetegnet ved holdbarhed og den højeste kvalitet. Brandet tilbyder en bred vifte af størrelser, former og teksturer, der passer til mange forskellige præferencer. Derudover er nogle dildoer lavet efter mål eller tilbyder særlige tilpasningsmuligheder for at imødekomme kundernes individuelle behov. MEO, der er kendt for sit omfattende udvalg af glidecremer, sexlegetøj og BDSM-produkter samt anal stretching-produkter, supplerer Mr Hankey's sortiment perfekt. Mens Mr Hankey's giver intense oplevelser med sine exceptionelle dildoer, tilbyder MEO de nødvendige produkter til at gøre disse oplevelser sikre, behagelige og endnu mere tilfredsstillende. MEO's glidecremer af høj kvalitet er ideelle til brug med Mr Hankeys store dildoer, især til mere krævende praksisser som anal stretching. Kombinationen af Mr Hankeys unikke dildoer og MEO's kvalitetsprodukter skaber en komplet og tilfredsstillende oplevelse for brugeren. Begge mærker står for kvalitet og kundetilfredshed, supplerer hinanden perfekt og udvider sammen spektret for spændende seksuelle eventyr.
  • MEO er et registreret varemærke tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

   

  Hankeys Dildos Made in USA

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Texture is really something you can feel...

  Texture is really something you can feel but not as much as I expected. The most you feel is probably that central line with the front face) (not the flat face). You have at least 4 different ways to experience it, every 90° degrees of rotation, and even the ones in between. For instance, when the glans is oriented towards the left I can take it deep. If I want width and homogenous feel i can have that hard "line" facing behind me, and i can also take it that way. It's just different. Having it 180° more, it still goes deep but hits the deepest point of the rectum, which feels a bit "electrifying". On another concern, it has the ability to stand without a cup as it has massive balls. I'

   Skriv din egen anmeldelse

   Cockmaker - Dildo fra Hankeys Toys

   Cockmaker - Dildo fra Hankeys Toys

   Er du klar til en helt unik nydelse? Så skal du lære den realistiske dildo at kende Cockmaker den seneste stjerne i den imponerende kollektion fra Mr Hankey's. Opkaldt efter hjernen bag disse betagende kreationer, lover den Cockmaker lover en oplevelse, der er så ægte, at du næsten ikke kan mærke forskel.

   Skriv din egen anmeldelse

   30 andre varer i samme kategori: