Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penisringe

Nyhedsbrev

Alpha Male Cock Ring - Ciambella

Nyd en særlig langvarig og hård erektion med Ciambella Cock Ring fra MEO. Boost din præstation i soveværelset med bare dette ene tilbehør! Uanset om det er i lys orange, moderne blå eller klassisk sort, imponerer denne pikring med sit maskuline udseende og materiale af høj kvalitet.

Mere information

19,90 €


-10,00 €

9,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    Nyd en særlig langvarig og hård erektion med Ciambella Cock Ring fra MEO. Boost din præstation i soveværelset med bare dette ene tilbehør! Uanset om den er i lys orange, moderne blå eller klassisk sort, imponerer denne cockring med sit maskuline look og materiale af høj kvalitet.

     

    Facciamo l'amore - selv hele natten lang med denne pikring!

     

    Designet minder om den berømte italienske klassiker, Ciambella! Den tilbyder dog ikke kulinarisk nydelse, men visuel og især fysisk nydelse. Ciambella Cock Ring vejer kun 20 gram og er let nok til at blive båret komfortabelt omkring penis og testikler, men alligevel stærk nok til at give en imponerende erektion.

     

    Cockringen er fremstillet af flydende silicagel, et materiale, der er kendt for sin sikkerhed, holdbarhed og elasticitet, og den er ftalatfri og derfor særligt hudvenlig. Det ekstremt strækbare materiale sikrer en behagelig pasform og tilpasser sig den individuelle penisstørrelse, mens det tykvæggede design giver ekstra komfort og støtte.

     

    Ciambella Cock Ring - din billet til mere intense orgasmer!

     

    Den særlige ydre struktur på Ciambella Cock Ring giver den ikke kun sit umiskendelige udseende, men øger også stimuleringen for dig og din partner under sex.

     

    Det er nemt at bruge Ciambella Cock Ring: Stræk den, og placer den omkring penisroden og pungen. Ved at placere den omkring penis og testikler hjælper cockringen med at holde blodet i penis og dermed styrke og forlænge erektionen. Dette fører igen til en mere intens og længerevarende orgasme.

     

    Liquid Silica Gel er nem at rengøre og vedligeholde. Vask den blot af med varmt vand og mild sæbe, og lad den tørre grundigt. For optimal brug anbefaler vi et vandbaseret smøremiddel som Aquameo for at lette påføringen og forbedre den seksuelle oplevelse.

     

    Uanset om du er alene eller sammen med et par, er Ciambella-pikringen et uundværligt tilbehør for enhver mand. Dens kvalitet, alsidighed og attraktive design gør den til et must-have i enhver samling af sexlegetøj.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Alpha Male Cockring fra MEO, model Ciambella
    • fås i lys orange, moderne blå eller klassisk sort
    • Materiale: flydende silica gel, ftalatfri
    • universal størrelse
    • meget strækbart materiale
    • tykke vægge
    • Tekstureret yderside giver et flot look
    • Dimensioner: Indre diameter 2,4 cm, ydre diameter 4,8 cm, vægt: 20 gram

    Download

    Pikringe

    Hvordan man tager en cockring på, og hvordan man vælger den rigtige størrelse til en cockring

    Download (1.21M)

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr guter Cockring

    Sorgt für einen Push Up Effekt, pralle Beule in der Hose und harten Ständer. Material und Look sind top

      Evaluering 

      Ciambella Cock Ring

      Just tried out the Ciambella Cock Ring from MEO, and wow, what a game-changer! The colors offered are stylish—I went with the classic black—and it truly looks as great as it feels.

      It reminds me a bit of the iconic Italian Ciambella in design, but this is a whole different kind of pleasure. Even though it's lightweight, the support it offers is seriously impressive...

      The liquid silicone feels good and comfortable against the skin, and I appreciate that it's phthalate-free. Plus, its flexibility ensures it fits perfectly, no matter the size. Highly recommend for anyone looking to elevate their intimate moments.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Italian inspiration

      For those seeking a little Italian inspiration in their romantic endeavors or simply wanting a dependable cock ring that delivers time and again, the Ciambella is a must-have.

      • 1 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Alpha Male Cock Ring - Ciambella

      Alpha Male Cock Ring - Ciambella

      Nyd en særlig langvarig og hård erektion med Ciambella Cock Ring fra MEO. Boost din præstation i soveværelset med bare dette ene tilbehør! Uanset om det er i lys orange, moderne blå eller klassisk sort, imponerer denne pikring med sit maskuline udseende og materiale af høj kvalitet.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: