Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penis sleeves og penis covers

Nyhedsbrev

Performance Maxx™ - Realistisk penisforlænger 18,5 cm - brun

Den Performance Maxx™ Life-Like Extension er en realistisk penisforlænger eller penis sleeve og garanterer en seksuel oplevelse, som du og din partner aldrig vil glemme.

Mere information

3636/00

tilgængelig

Mere information

Den Performance Maxx™ Life-Like Extension er en realistisk penisforlænger eller penis sleeve og garanterer en seksuel oplevelse, som du og din partner aldrig vil glemme. Med dette innovative penissleeve fra USA sikrer du ikke kun en imponerende, hårdere og længerevarende erektion, men øger også nydelsen for jer begge til et enormt niveau.

Med Performance Maxx™ Life-Like Extension kan du præsentere din penis mere imponerende end nogensinde før!

Har du fået nok af kedelig sex og lyst til at prøve noget nyt i soveværelset? Så er Performance Maxx™ Life-Like Extension lige noget for dig. Med dette penis sleeve forstørrer du ikke kun din penis, men sikrer også mere intens og længerevarende seksuel nydelse for dig og din partner.

Det er meget nemt at bruge: Træk blot sleevet over din penis, og nyd det med det samme Performance Maxx™ Life-Like Extension træk sleevet over penis og nyd straks den ekstra volumen og imponerende længde. Den integrerede, elastiske ring giver plads til testiklerne, sikrer perfekt komfort og hjælper med at øge den seksuelle udholdenhed enormt.

Hvorfor mænd og kvinder elsker Performance Maxx™ Life-Like Extension!

Den virkelige fordel ved penissleeves som Performance Maxx™ Life-Like Extension? Et penis sleeve giver dig ikke kun mere selvtillid under sex, men forvandler også almindelig sex til en ekstatisk og intens oplevelse. Følelsen af at blive penetreret dybere, stærkere og i længere tid vil revolutionere dit sexliv.

Forestil dig: Med Performance Maxx™ Life-Like Extension bliver hver berøring og hver indtrængen i din partner en helt ny og intens oplevelse. Og med en længde på ca. 18,5 cm og en diameter på ca. 4,5 cm er du garanteret at efterlade et uforglemmeligt indtryk!

Vores superelastiske Performance Maxx™ Life-Like Extension tilpasser sig ubesværet enhver penisstørrelse og er nem at bruge. Den høje kvalitet Liquid Silicone er naturligvis lugtfri, ftalatfri og nem at rengøre.

Tips til brug:

For en optimal oplevelse og for at undgå at beskadige dette sexlegetøj af høj kvalitet anbefaler vi at bruge vandbaserede glidecremer, f.eks. vores afprøvede Aquameo eller Alphamale Aqua glidecremer. For at gøre indføringen i din partners anus mere behagelig, kan lidt Analforte spray hjælpe med at reducere følsomheden i anus.

Pleje og rengøring af sexlegetøjet er nemt: Rengør blot efter brug med varmt vand og mild sæbe eller vores VERYCLEAN spray.

Yderligere oplysninger:

  • Performance Maxx™ realistisk penisforlænger 18,5 cm
  • Farve: Brun
  • Mål: 12,75 cm (indvendig længde) og 3,75 cm (indvendig diameter), 18,5 x 4,5 cm (udvendige mål)
  • Materiale: silikone, ftalatfri
  • Aquameo, Analforte, Alphamale og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Performance Maxx™ - Realistisk penisforlænger 18,5 cm - brun

Performance Maxx™ - Realistisk penisforlænger 18,5 cm - brun

Den Performance Maxx™ Life-Like Extension er en realistisk penisforlænger eller penis sleeve og garanterer en seksuel oplevelse, som du og din partner aldrig vil glemme.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

16 andre varer i samme kategori: