Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Luksus-analpropper

Nyhedsbrev

Analplug med krystal ASSTROID

ASSTROID buttpluggen er ideel til alle vores kunder, der gerne vil prøve noget nyt. Med sin sølvfarve og den funklende krystal i bunden af buttpluggen ser den ikke bare særlig stilfuld ud, men forbereder dig også dygtigt til analsex.

Mere information

49,90 €


-20%

39,92 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

    Mere information

    ASSTROID buttpluggen er ideel til alle vores kunder, som vil prøve noget nyt. Med sin sølvfarve og den funklende krystal i bunden af buttpluggen ser den ikke bare særligt stilfuld ud, men forbereder dig også på analsex. Takket være den afrundede, tilspidsede form er buttpluggen nem at føre ind og sikrer optimal komfort. For at forhindre, at buttpluggen glider for langt ind i kroppen, har den en rund base i enden.

    ASSTROID buttpluggen er et luksuriøst og ergonomisk sexlegetøj til en intens og tilfredsstillende anal oplevelse. Buttpluggen fås i tre størrelser, der passer til forskellige præferencer og oplevelser.

    Tre størrelser til skræddersyet nydelse:

    • Størrelse S: Med en diameter på 40 mm og en længde på 90 mm er denne buttplug ideel til begyndere eller dem, der foretrækker blidere fornemmelser.
    • Størrelse M: Med en diameter på 52 mm og en længde på 110 mm tilbyder denne buttplug mere intens stimulation til avancerede brugere.
    • Størrelse L: Med en diameter på 62 mm og en længde på 115 mm garanterer denne buttplug maksimal tilfredshed for vores erfarne kunder.


    Materiale og design af høj kvalitet:

    ASSTROID buttpluggen er lavet af metal og har en højglanspoleret finish, som ikke kun giver den et æstetisk tiltalende udseende, men også sikrer en jævn og behagelig indføring. Buttpluggens pæreform giver en særlig fyldig fornemmelse ved anal brug og giver en intens og sensuel oplevelse.

    Luksuriøs krystal:

    I enden af buttpluggen er der indlejret en funklende smykkekrystal, som ikke kun fungerer som blikfang. Krystallen giver ASSTROID buttpluggen et stilfuldt og elegant udseende.

    Den rigtige glidecreme:

    For en særlig behagelig oplevelse anbefaler vi den vandbaserede glidecreme Aquameo og vores Anal Relax Spray Analforte.

    Nem og hygiejnisk at rengøre:

    Rengøring af ASSTROID buttpluggen er nem og kan gøres med varmt vand og neutral sæbe. For hurtig og effektiv rengøring anbefaler vi også vores InstaClean rengøringsspray.

    ASSTROID buttpluggen er det perfekte valg for alle, der ønsker luksuriøs og intens anal nydelse. Med sin høje kvalitet, unikke design og funklende krystal tilbyder ASSTROID en uovertruffen oplevelse i den anale leg.

    Yderligere detaljer:

    • ASSTROID pæreformet buttplug
    • Materiale: Metal, krystal
    • Farve: Den mindste ASSTROID er udstyret med en gennemsigtig krystal, de to større med en lilla krystal.
    • Anbefalet glidecreme: Aquameo og AnalForte
    • Rengøres med InstaClean Spray før og efter brug.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Evaluering 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.
      Evaluering 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Analplug med krystal ASSTROID

      Analplug med krystal ASSTROID

      ASSTROID buttpluggen er ideel til alle vores kunder, der gerne vil prøve noget nyt. Med sin sølvfarve og den funklende krystal i bunden af buttpluggen ser den ikke bare særlig stilfuld ud, men forbereder dig også dygtigt til analsex.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      13 andre varer i samme kategori: