Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Luksus-analpropper

Nyhedsbrev

Gylden analplug med diamant

Skal den glitre og funkle mellem dine balder? Intet kunne være nemmere med denne guldfarvede anal plug fra MEO®. Vores tunge, guldfarvede analplug med diamant imponerer med en krystal, der lyser som en ægte ædelsten.

Mere information

2816/00

tilgængelig

    Mere information

    Vil du have den til at glitre og funkle mellem dine baller? Intet kunne være nemmere med denne dyrebare guld-analplug fra MEO®. Vores tunge, guldfarvede analplug med diamant imponerer med en krystal med samme glans som en ægte ædelsten.

     

    Takket være den afrundede, ergonomiske form passer vores analplug perfekt og giver en vidunderlig stimulering. Materialet er særligt tungt, hudvenligt og allergivenligt. Med regelmæssig træning kan du ikke kun gøre analt samleje lettere med vores buttplug, men også gøre det meget sjovere.

     

    Den runde base er udsmykket med en stor, funklende krystal i et rødt diamantdesign, et sexet højdepunkt og samtidig en garanti for sikker solo-leg. Den sømløse, glatte overflade er behagelig at røre ved og nem at rengøre.

     

    Den bredere juvelbesatte ende fungerer som en stopper, der forhindrer analpluggen i at glide helt ind. Brug buttpluggen, så længe du vil - enten lige før analt samleje for at slappe af og strække anus, eller i længere tid for at træne lukkemusklerne på lang sigt.

     

    For mænd og kvinder! Når en kvinde bærer vores Anal Jewel under sex, indsnævres skeden, hvilket gør fornemmelsen mere behagelig for begge parter. Desuden stimulerer analpluggen med diamant alle erogene zoner under brug. Når en mand bruger vores analplug, stimuleres prostata, hvilket giver en endnu mere intens fornemmelse under sex og en stærkere orgasme. Vores analplug med diamant kan bruges både analt og vaginalt.

     

    Materialet i denne analplug er solidt og føles vidunderligt i hånden. Metallet er tungere end andet anallegetøj, og i kombination med den kølige fornemmelse skaber det en særlig oplevelse. Materialet kan afkøles eller opvarmes lidt på forhånd og stimulerer på et andet niveau end buttplugs, der ikke er lavet af metal.

     

    Brug og rengøring af analpluggen med diamant:

     

    Det er endnu sjovere med den rigtige glidecreme til analplugs! Brug derfor kun analpluggen med vandbaseret glidecreme som Aquameo ® eller Alphamale ®. Du bør rengøre analpluggen før og efter brug med vores VERYCLEAN-spray.

     

    Yderligere oplysninger:

     

    • Anal smykker
    • Analplug med funklende krystal fra MEO Tyskland.
    • Også perfekt som en ekstraordinær gave til en helt særlig person
    • Metal absorberer straks kroppens varme og er meget behagelig at have på.
    • Kan bruges analt og vaginalt
    • Velegnet til permanent brug (24/7)
    • Materiale: Aluminium, overfladebehandlet, akrylglas
    • Mål: 7 cm lang, 5 cm indføringslængde, 2,5 cm diameter

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Evaluering 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 af 1 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

      Skriv din egen anmeldelse

      Gylden analplug med diamant

      Gylden analplug med diamant

      Skal den glitre og funkle mellem dine balder? Intet kunne være nemmere med denne guldfarvede anal plug fra MEO®. Vores tunge, guldfarvede analplug med diamant imponerer med en krystal, der lyser som en ægte ædelsten.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      13 andre varer i samme kategori: