Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Tower of Pain Nydelse med sexmaskine

"Tower of Pain & Pleasure" fra Dr. Sado er et professionelt apparat, der er specielt udviklet til krævende BDSM-fans. Det multifunktionelle "Tower of Pain & Pleasure" kombinerer alt, hvad dit hjerte begærer, når det gælder total underkastelse og absolut tab af kontrol. Højdepunktet: en integreret sexmaskine, der ikke kender nogen nåde!

Mere information

3589/00

$1,119.09


-$335.76

$783.33

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  "Tower of Pain & Pleasure" fra Dr. Sado er et professionelt apparat, der er specielt udviklet til krævende BDSM-fans. Det multifunktionelle "Tower of Pain & Pleasure" kombinerer alt, hvad hjertet begærer, når det gælder total underkastelse og absolut tab af kontrol. Højdepunktet: en integreret sexmaskine, der ikke kender nogen nåde!

  Ideel til tvungne orgasmer i BDSM-sammenhæng:

  "Tower of Pain & Pleasure" fra Dr. Sado er ideel til intense tvungne orgasmer og spiller en vigtig rolle i BDSM-scenarier, der er baseret på dominans, kontrol og underkastelse. Den integrerede sexmaskine tilbyder utrolig præcision og intensitet med en justerbar hastighed på op til 195 stød pr. minut til betagende orgasmer eller tvungne orgasmer. Med muligheden for at bruge to dildoer samtidig kan forskellige variationer af dobbelt penetration realiseres for at intensivere den sensoriske stimulering og presse den underdanige partner til det yderste.

  De justerbare hånd- og ankelmanchetter, kraven og de forskellige fastgørelsespunkter sikrer en sikker og stabil positionering af partneren og maksimerer effektiviteten af den stimulering, som sexmaskinen giver. Kombinationen af kraftig mekanisk stimulering og sikker bondage gør "Tower of Pain & Pleasure" til et uundværligt redskab for alle, der søger dybe og kontrollerede orgasmeoplevelser i BDSM's spændende verden.

  Robust konstruktion og professionelt design:

  "Tower of Pain & Pleasure" er fremstillet af robust stål og holdbar ABS-plast og udgør en solid base, der er sikker og langtidsholdbar. Den sorte lakering sikrer ikke kun et æstetisk udseende, men også nem pleje og vedligeholdelse efter brug.

  Fleksible justeringsmuligheder for maksimal fysisk underkastelse:

  Højden på "Tower of Pain & Pleasure", sexmaskinens position samt ankel- og håndjernene kan justeres individuelt. Takket være disse tilpasningsmuligheder kan "Pain & Pleasure Tower" justeres præcist til brugerens kropsmål og præferencer for at sikre maksimal komfort og effektivitet.

  Omfattende kontrol- og fastholdelsesmuligheder:

  Leveringsomfanget inkluderer to silikone-dildoer af høj kvalitet, en krave og to par håndjern og ankelmanchetter af vegansk læder, som kan fastgøres til de fem D-ringe på "Tower of Pain & Pleasure". Dette giver en bred vifte af muligheder for at fastholde din partner og kontrollere hans bevægelser på samme tid.

  Dobbelt penetration og kraftfuld sexmaskine:

  Sexmaskinen gør det muligt at bruge to dildoer samtidig til dobbelt penetration. Den kraftfulde sexmaskine tilsluttes direkte til stikkontakten og giver uafbrudt, intens stimulation med op til 195 stød i minuttet. Med den variable hastighedskontrol kan intensiteten justeres efter ønske.

  Med "Tower of Pain & Pleasure" åbner Dr. Sado døren til en verden, hvor dine vildeste forventninger til BDSM-oplevelser vil blive overgået. Gør dig klar til et intenst BDSM-eventyr, der ikke kun flytter dine grænser, men også garanterer uforglemmelige klimakser.

  Yderligere detaljer:

  • Overordnede mål: længde 74,9 cm, bredde 85,1 cm, højde 194,3 cm.
  • Sexmaskine: Højdejusterbar fra 24,1 cm til 67,3 cm (fra basen), dybdejusterbar fra 10,2 cm til 17,8 cm.
  • Skinne til fastgørelse af ankelmanchetter: Justerbar i bredden fra 39,4 cm til 67,3 cm.
  • Skinne til fastgørelse af håndjern: Justerbar i bredden fra 39,4 cm til 67,3 cm, justerbar i højden fra 88,9 cm til 106,7 cm (fra bunden).
  • Fastgørelse af halsbåndet: Højdejusterbar fra 120,7 cm til 186,7 cm (fra basen).
  • Håndjern: Omkredsen kan justeres fra 14 cm til 23,5 cm.
  • Ankelmanchetter: Omkredsen kan justeres fra 19 cm til 29,2 cm.
  • Krave: omkredsen kan justeres fra 30,5 cm til 48,3 cm.
  • Dildoer: indføringslængde 18,3 cm, maksimal diameter 4,45 cm.
  • Materialer: stål, ABS-plast, vegansk læder. Dildoer fremstillet af silikone.
  • Materialer af høj kvalitet: "Tower of Pain & Pleasure" er lavet af robust stål.
  • Klar til brug med det samme: Indeholder "Tower of Pain & Pleasure", en sexmaskine, to silikone-dildoer af høj kvalitet, en krave, to håndjern, to ankelmanchetter, fem karabinhager, en fast base med dildoadapter, en justerbar base med dildoadapter og en D-ring-adapter.
  • Kan tilpasses: Højden på "Tower of Pain & Pleasure", højden på sexmaskinen, bredden på ankelmanchetterne og håndjernene og højden på kraven kan justeres.
  • Sættet indeholder håndjern og ankelmanchetter i vegansk læder samt en krave til at sætte fast i en af de fem D-ringe.
  • Vac-U-Lock-dildoer: Indeholder to realistiske dildoer, som er kompatible med sexmaskinens Vac-U-Lock-system.
  • Dobbelt penetration: Med dildoadapterne kan to dildoer bruges samtidig til dobbelt penetration.
  • Sexmaskine med flere hastigheder: Sæt den på "Tower of Pain & Pleasure", og oplev op til 195 stød pr. minut! Sexmaskinen kan også bruges individuelt.
  • Andre funktioner: Robust stålramme, polstring, aftagelig sexmaskine med flere hastigheder, silikonedildoer af høj kvalitet, justerbare knæ- og albuepuder, aftagelig nakkestøtte, lynlåse, belastningskapacitet på op til 181 kg.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Amazing

  This has been worth every penny. My slave was begging me to buy it and once I did she never wants to get out. I bought the insertable wand attachment as well to keep her from moving her hips to avoid the vibrator. I’ll leave her locked up for hours and by the time I’m ready to let her out she’s crying and has orgasmed countless times. A great piece of dungeon furniture for any slave! It’s a must have!

   Skriv din egen anmeldelse

   Tower of Pain Nydelse med sexmaskine

   Tower of Pain Nydelse med sexmaskine

   "Tower of Pain & Pleasure" fra Dr. Sado er et professionelt apparat, der er specielt udviklet til krævende BDSM-fans. Det multifunktionelle "Tower of Pain & Pleasure" kombinerer alt, hvad dit hjerte begærer, når det gælder total underkastelse og absolut tab af kontrol. Højdepunktet: en integreret sexmaskine, der ikke kender nogen nåde!

   Skriv din egen anmeldelse

   30 andre varer i samme kategori: