Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-møbler og sexmøbler

Nyhedsbrev

Sexmøbler - chaiselong - kinky BDSM-sofa

Med denne komfortable, smukke og kompakte sexchaiselong fra MEO bliver dine vildeste fantasier til virkelighed! Vores sexmøbler er ikke kun særligt behagelige til næsten alle sexstillinger, men forbedrer også ethvert rum takket være deres udseende og æstetik af høj kvalitet.

Mere information

2941/00

$1,452.44


-$335.21

$1,117.23

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

  Mere information

  Med denne komfortable, smukke og kompakte sexchaiselong fra MEO bliver dine vildeste fantasier til virkelighed! Vores sexchaiselong er ikke kun særlig behagelig til næsten alle sexstillinger, men forbedrer også ethvert rum takket være dens udseende og æstetik af høj kvalitet.

   

  Et sexmøbel, der overbeviser alle, fordi den anatomisk perfekt formede sexchaiselong endda har aftagelige og justerbare seler, hvilket gør den perfekt til en bondage-session. Desuden giver to positionspuder mulighed for en behagelig liggende stilling og støtter dig, så du endelig kan nyde næsten umulige stillinger under sex på en helt afslappet måde. Forkæl hinanden med dette sexede møbel, som helt sikkert vil tage jeres kærlighedsliv til nye højder - I vil elske det!

   

  Højdepunkter:

   

  • Elegant, sexet design: Sexchaiselongen har en robust underkonstruktion af metal og træ, er vidunderligt polstret og beklædt med glat, sexet PU-læder, der er særligt nemt at rengøre og sjovt at glide rundt og have sex på.
  • Sex Chaise Longue er holdbar og perfekt til trekanter, da den er bygget, så mere end bare to personer kan nyde den i forskellige stillinger.
  • Det unikke design er endda velegnet til hård sex.
  • Komfortable sexpuder: Der medfølger to puder, en blød og en fast, som du kan bruge til dine knæ, håndled, albuer eller balder. På den måde kan du nyde alle stillinger endnu mere komfortabelt. Puderne ændrer også formen på sexchaiselongen, hvis det er nødvendigt, og eliminerer bulen, hvis du foretrækker en flad base i en bestemt stilling.
  • Forberedt til bondage: Leveringen omfatter stropper samt hånd- og fodjern, som du kan binde din partner med!
  • Sexmøbler med 1000 muligheder! Du kan finde en lille oversigt over mulige stillinger under sex her hos MEO.

   

  Hvad er det særlige ved sexchaiselongen?

   

  Den moderne og attraktive sexchaiselong giver dit sexliv en helt ny dimension! Sexchaiselongens understel er lavet af træ og metal og er udstyret med en blød inderforing, der giver dig en særlig høj komfort og gør den til et robust sexmøbel. Overfladen er polstret med glat, rengøringsvenligt PU-læder i laklook, som føles absolut behageligt mod huden og tåler næsten alle væsker, det udsættes for. Med de to puder, der følger med, kan du ændre og udvide liggestolens form ved at flade liggestolens krumning ud med en pude, så du kan nyde endnu flere stillinger. Brug puderne som sexhjælp og støtte eller til at dæmpe hans skrig af nydelse, når du er hård ved ham og presser hans hoved ind i puden med hvert kraftfuldt stød! Bliv bundet med de solide remme og manchetter, der følger med sofaen, og lad din Top bruge dem, mens du vrider dig i ekstase på sexchaiselongen. Nyd analsex, rimming og blowjobs på en helt ny måde! De forskellige muligheder, som denne sexchaiselong tilbyder dig, giver dig virkelig mulighed for at udleve alle dine fantasier i total komfort. Vores chaiselong er en seksuel legeplads, hvor du kan slå dig løs uden hæmninger!

   

  Hvordan gør jeg chaiselongen ren?

   

  Efter brug kan du blot tørre sexchaiselongen af med en fugtig klud.

   

  Flere detaljer:

   

  • Luksus-sexchaiselong med håndjern og 2 matchende positionspuder
  • Et ægte blikfang - forbedrer udseendet af ethvert rum
  • Uendelige muligheder - ideel til en række forskellige sexstillinger!
  • Kan belastes med op til 199 kg
  • Robust, holdbar og alsidig
  • Klar til bondage - perfekt til en BDSM-session
  • Polstret og ekstra komfortabel
  • Justerbare fastholdelsesanordninger
  • Puder til to positioner medfølger
  • Robust ramme og luksuriøs finish
  • Vegansk læder
  • Let at rengøre
  • Materiale: træ, metal, polyester, polyuretan
  • Dimensioner: Højde 745 mm, bredde 495 mm, længde 1655 mm
  • Mål pude: 47 x 30 x 10 cm og 47 x 50 x 17 cm
  • Vægt: ca. 32 kg

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Versatile and convenient to use

  The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

   Evaluering 

   Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

   Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

    Evaluering 

    Alles super. Sehr zufrieden.

    Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

     Skriv din egen anmeldelse

     Sexmøbler - chaiselong - kinky BDSM-sofa

     Sexmøbler - chaiselong - kinky BDSM-sofa

     Med denne komfortable, smukke og kompakte sexchaiselong fra MEO bliver dine vildeste fantasier til virkelighed! Vores sexmøbler er ikke kun særligt behagelige til næsten alle sexstillinger, men forbedrer også ethvert rum takket være deres udseende og æstetik af høj kvalitet.

     Skriv din egen anmeldelse

     Andre kunder købte også:

     30 andre varer i samme kategori: