Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anal dybdespil

Nyhedsbrev

Anal dybdetræning - meget lang dildo 86 cm x 4,5 cm

Hvor dybt kan du gå? Denne meget lange Depth Play Dildo er på grund af sin længde på 86 cm velegnet til den dybest mulige anale penetration, såkaldt anal dybdetræning. Med en diameter på 4,5 cm bliver stimulering af anus heller ikke forsømt. Alt i alt en perfekt dildo til at udforske de dybe regioner af kroppen.

Mere information

2549/00

tilgængelig

  Mere information

  Hvor dybt kan du gå? Denne meget lange Depth Play-dildo er takket være sin længde på 86 cm velegnet til den dybeste mulige anale penetration, såkaldt anal dybdetræning. Med en diameter på 4,5 cm bliver anus-stimulering heller ikke forsømt. En allround perfekt dildo til at udforske kroppens dybe regioner.

   

  Vi har udstyret denne meget lange anale dybdelegedildo med en gennemgående åbning. Det betyder, at du ikke kun kan bruge den til anal dybdetræning, men også til lavementleg.

   

  Anal Depth Play eller Anal Depth Training står for den såkaldte "anale dybdetræning". Med vores Anal Depth Play-dildo kan du trænge ind i de dybeste anale dybder. Du kan strække anus med mange plugs og dildoer, men denne meget lange dildo træner dig i dybden ... og ekstremt dybt.

   

  Et ægte must-have til din sexlegetøjssamling! Anal Depth Play-dildoen ligger perfekt i hånden, det glatte materiale gør indføringen meget let, og mænd eller kvinder kan selv bestemme, hvor dybt Anal Depth Play-dildoen må trænge ind.

   

  Hvad betyder anal dybdetræning?

   

  Anal dybdetræning er en form for analtræning, der fokuserer på at føre en meget lang dildo dybt ind i analkanalen. Efterhånden som den anale dybdetræning skrider frem, bør deltagerne være i stand til at føre meget lange dildoer, buttplugs og andre genstande dybt ind i analkanalen. I modsætning til andre former for analtræning, som f.eks. anal udstrækning, er det ved anal dybdetræning ligegyldigt, hvor store eller tykke de indførte genstande er, kun hvor langt de trænger ind.

   

  Anal dybdetræning kan stimuleres eller beordres af en top. Men nogen kan også begynde på anal dybdetræning, fordi de nyder at bruge analt sexlegetøj eller at blive fistet og gerne vil tage deres anale leg til det næste niveau.

   

  Der er to hovedudfordringer, som en person, der begynder på anal dybdetræning, skal overvinde. For det første skal de lære at slappe af i den såkaldte puborektale løkke, en stærk muskel, der danner endetarmens første kurve. Denne muskel har en tendens til at stramme og lukke endetarmen, når den føler sig presset, som den gør under analsex eller stimulering. At lære at slappe af i musklen, selv når den stimuleres, er nøglen til vellykket anal dybdetræning. For det andet skal personer, der gennemgår analtræning, lære at forbinde det dybe tryk, de føler under anal penetration, med nydelse. At fokusere på at slappe af i kroppen og komme i kontakt med dens fornemmelser kan understøtte anal dybdetræning. Mange oplever, at dyb vejrtrækning hjælper dem med at slappe af under anal penetration. Visse stillinger, f.eks. på alle fire eller knælende, hjælper også med at slappe af.

   

  Mens normale dildoer, vibratorer og meget lange analdildoer kan bruges til anal dybdetræning, findes der også nogle specielt udviklede hjælpemidler og glidecremer fra MEO.

   

  Følelsen af tryk og lidt ubehag under anal dybdetræning er normal, men der er ingen reel smerte. Du skal altid lytte til din krop og aldrig gå for langt ud over dine egne grænser. Anal dybdetræning skal ikke forhastes, det er altid bedst at gå langsomt frem. MEO ® anbefaler, at du starter med fingrene, før du går videre til at indføre en lang anal dybdetræningsdildo.

   

  Hvad er det særlige ved den meget lange anale dybdelegsdildo?

  En lang dildo tager analleg til et nyt niveau, da dyb analsex giver helt særlige fornemmelser! Uanset om du er på udkig efter den klassiske 1-meter-dildo eller vil købe andre ekstremt lange dildoer, er du kommet til det rette sted i MEO ® dildoshop. MEO ® er en af specialisterne inden for anal dybdetræning: ekstrem længde, store diametre, usædvanlige teksturer og et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt fast og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke det på de helt rigtige steder! Det er ikke kun længden på denne dildo, der vil imponere dig, dens meget specielle design vil også give dig uforglemmelige øjeblikke.

   

  Hvordan bruger jeg en meget lang anal dybdelegedildo?

  På grund af dens længde og omkreds kan det være svært at indføre den meget lange anale dybdetræningsdildo i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Et yndet hjælpemiddel er vores ASS UP-pude til anal dybdetræning. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden støtter din krop stabilt og behageligt, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer også, at du synker ned i sengen, og gør mange andre stillinger lettere under den anale dybdetræning.

   

  Hvilken glidecreme skal jeg bruge til anal dybdeleg og anal dybdetræning?

  Brug masser af glidecreme! Vi bliver aldrig trætte af at gentage denne pointe. En anus er ikke kun mere følsom end en vagina, men den bliver også mere sart, jo længere op du kommer. Derfor skal du helt sikkert bruge masser af glidecreme for at sikre, at du ikke skader dig selv. Hvis du planlægger at bruge en meget lang dildo, anbefaler vi vores FUCKSLUT glidecreme. Det er en silikonebaseret glidecreme til anal dybdeleg og føles som ingen anden glidecreme. FUCKSLUT gør det til en intens fornøjelse at bruge den lange dildo til anal dybdetræning. Vi vil bestemt også anbefale vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både begyndere og erfarne professionelle inden for anal dybdeleg. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex, anal dybdetræning og anal udstrækning. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv meget lange dildoer lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer let indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå perfekt anal dybdeleg.

  Materiale og pleje af den lange dildo til anal dybdeleg:

   

  Denne lange dildo til anal dybdeleg er lavet af vinyl i høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget robust, så din meget lange dildo vil holde i lang tid. Du kan rengøre den lange anale dybdelegsdildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også regelmæssig brug af vores VERYCLEAN-spray. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmen, inden du bruger den meget lange dildo. I vores shop-kategori "Anal douche" ( klik her) finder du den rigtige anal douche til anal dybdetræning.

   

   

  Yderligere detaljer:

   

  • Anal Depth Training Dildo (meget lang dildo til anal dybdetræning)
  • MEO ® har lavet dette sexlegetøj til dig i Europa
  • Dimensioner: Længde 86 cm, diameter 4,5 cm
  • Materiale: Vinyl, fri for ftalater, nem at rengøre og hudvenlig

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Schöner langer Dildo

  Riecht nicht, passt sich gut meiner Anatomie an und lässt sich perfekt alleine benutzen.

  • 1 af 2 kunder fandt denne anmeldelse nyttig.

  Skriv din egen anmeldelse

  Anal dybdetræning - meget lang dildo 86 cm x 4,5 cm

  Anal dybdetræning - meget lang dildo 86 cm x 4,5 cm

  Hvor dybt kan du gå? Denne meget lange Depth Play Dildo er på grund af sin længde på 86 cm velegnet til den dybest mulige anale penetration, såkaldt anal dybdetræning. Med en diameter på 4,5 cm bliver stimulering af anus heller ikke forsømt. Alt i alt en perfekt dildo til at udforske de dybe regioner af kroppen.

  Skriv din egen anmeldelse

  Andre kunder købte også:

  30 andre varer i samme kategori: