Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BDSM-vægte

Nyhedsbrev

BDSM-vægte 

Er det normale for kedeligt for dig? Vil du gerne have lidt mere? Så skal du prøve vores vægte, som du kan fastgøre til brystvorteklemmer, ball stretchers, penis eller testikler.

Vis 1 - 6 af 6 elementer
Vis 1 - 6 af 6 elementer

Testikelvægte, penisvægte, genitalvægte og brystvortevægte er sexlegetøj, der kan sættes fast på forskellige dele af kroppen for at skabe en strækfornemmelse eller øge vægten for at øge stimulationen under seksuel aktivitet. Disse vægte findes i forskellige former, størrelser og materialer, herunder metal, silikone, læder og meget mere.

Her er nogle almindelige typer vægte, der bruges til forskellige kropsdele:

  • Testikelvægte: Testikelvægte bæres omkring pungen og kan veje alt fra et par gram til flere kilo. De kan bestå af en enkelt kugle eller flere kugler, der er fastgjort til et læder- eller metalbælte. De bruges ofte til at skabe en trækkende eller strækkende fornemmelse og øge følsomheden under sex.
  • Penisvægte: Penisvægte er fastgjort til penisskaftet og kan variere i størrelse og vægt. De kan bestå af en enkelt kugle eller flere kugler og er fastgjort med en strop eller snor. Penisvægte bruges ofte til midlertidigt at strække penis eller til at øge stimulationen under onani eller sex.
  • Genitalvægte: Genitalvægte kan bruges af både mænd og kvinder. De sættes fast på skamlæberne, klitoris eller penis. De bruges ofte til at skabe en trækkende eller strækkende fornemmelse eller til at øge følsomheden under sex.
  • Brystvortevægte: Brystvortevægte sættes fast på brystvorterne og kan variere i størrelse og vægt. De kan sættes fast med klemmer, clips eller snore. Vores brystvortevægte bruges ofte i BDSM-sammenhæng for at skabe en fornemmelse af at trække eller strække og selvfølgelig for at øge brystvorternes følsomhed.


Både kvinder og mænd bruger denne type vægte af forskellige årsager, f.eks. for at øge den seksuelle nydelse, for at udforske nye fornemmelser eller i BDSM. Nogle mennesker bruger også disse vægte til kropsmodifikation eller midlertidig forstørrelse, men det er vigtigt at vide, at denne praksis skal udføres med forsigtighed og omhu, og at brugerne altid skal følge producentens anvisninger og bruge passende hygiejneforanstaltninger. Det er også vigtigt, at vægtene aldrig bruges så meget, at det giver ubehag eller smerter.