Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bathmate Hydro-pumper

Nyhedsbrev

Bathmate Hydro-pumper 

Innovative hydropumper fra Bathmate tilbyder en vidunderlig mulighed for penisforstørrelse. Her finder du det komplette sortiment til overkommelige priser.

12
pr. side
Vis 13 - 20 af 20 elementer
Vis 13 - 20 af 20 elementer

MEO ® den officielle butik for penispumper fra BATHMATE

 

Du har lige opdaget den bedste måde at forbedre din seksuelle ydeevne, penisstørrelse og udholdenhed på! BATHMATE hydropumper, som over 1 million mænd verden over har tillid til, lover ægte, varig penisforstørrelse! Gør dig klar til at opleve en ekstrem forandring i din penisstørrelse!

 

Over 85% af BATHMATE-brugerne ser hurtigt reelle resultater og bekræfter, at BATHMATE-penispumper virkelig virker. Vores garanti giver dig fuldstændig ro i sindet, når du køber, bakket op af diskret international forsendelse.

 

Oplev Hydromax - den bedste penispumpe i verden

 

Hydromax fra BATHMATE er den bedst sælgende penisforstørrelsespumpe med god grund, da Hydromax 7 leverer imponerende resultater.

 

1. Ægte resultater: BATHMATE-mærket har over 1 million Hydropump-brugere over hele verden, og 92 % af Hydromax-brugerne ser betydelige resultater.

 

2. Sikkert design: Alle BATHMATE-produkter er helt hudvenlige og er klinisk testet.

 

3. Praktisk at bruge: BATHMATE Hydropumps er designet til at blive brugt i brusebadet eller badekarret i cirka 15 minutter om dagen.

 

Hvad er en hydropumpe?

 

Hydropumperfra BATHMATE er de bedste penispumper i verden. BATHMATE's Hydromax-kollektion leverer ægte og garanterede resultater. Ved regelmæssig brug vil du opleve en stigning i penisstørrelse, erektionskvalitet og meget mere.

 

BATHMATE's penispumper er klinisk godkendte og sikre at bruge. BATHMATE har solgt over 1 million hydro-pumper på verdensplan. 85% af kunderne er helt tilfredse. BATHMATE er den bedste måde at forstørre din penis på og forbedre dit sexliv.

 

MEO ® er en officiel onlinebutik for BATHMATE-penispumper og tilbehør, og vi har konstant forskellige specialtilbud til dig. Køb en Hydro Pump hos os, og nyd vores gode service, hurtige og diskrete verdensomspændende forsendelse og 2 års garanti.

 

BATHMATE Hydro Pump - den nye generation af penispumpe

 

Denne penispumpe adskiller sig klart fra andre apparater af sin art, fordi den træner effektivt og bæredygtigt. Da penistræningen foregår i vand, og pumpen også er fyldt med varmt vand, er træningen særlig skånsom. Men stadig meget effektiv, fordi BATHMATE-pumpen sikrer en længere penis og en fyldigere erektion.

 

Materialet er lavet af ABS-plast, et brud- og ridsefast materiale. Plasten er elastisk og modstandsdygtig og derfor også meget holdbar. ABS-plast er let at rengøre og indeholder ingen blødgøringsmidler. Den bløde fastgørelse er lavet af PVC, et materiale, der er meget fleksibelt og tilpasser sig kroppens konturer. PVC'en på dette produkt er fri for phthalater og uskadelig for helbredet.

 

BATHMATE-mærket dedikerer udelukkende sit produktsortiment til penis. Serien omfatter pumper og tilbehør. Med innovativ teknologi stræber BATHMATE efter at bruge pumperne til at forlænge penis og også give den mere omkreds. Tre generationer af pumper tilbyder det rigtige produkt til enhver bruger: kvalitet fremhæves overalt, og der anvendes kun ftalatfrie materialer.

 

Penisforstørrelse uden kirurgi

 

Penisforstørrende kirurgi kan virke, men det er risikabelt og dyrt. Prisen for en operation starter ved omkring 5.000 euro. I mange tilfælde har forfejlede operationer ført til tab af al penisfornemmelse eller endda amputationer.

 

Du behøver ikke kirurgi for at forbedre størrelsen på din penis. Du skal blot bruge en Hydropump fra BATHMATE. Bare tilsæt vand, og gør dig klar til en enorm forøgelse af størrelsen. Vores Hydromax-serie tager kun 15 minutter om dagen og kan bruges i badekarret eller brusebadet.

 

Inden for en måned vil du allerede kunne se forbedringer i penislængde og -omkreds. Du vil også opleve hårdere og længerevarende erektioner. De fleste af vores kunder har fået et bedre sexliv og større seksuel selvtillid efter at have brugt BATHMATE.

 

Virker piller til penisforstørrelse?

 

Penisforstørrelsespiller er et populært produkt på internettet. Men de fleste piller forbedrer ikke rigtig dit sexliv og kan endda være farlige. Mange af de mest traditionelle naturlægemidler virker kun som placebo.

 

Mens nogle piller faktisk kan gøre erektionen meget lettere, er andre piller forbundet med farlige bivirkninger. Der er bedre måder at forbedre dit sexliv på!

 

BATHMATE har udforsket nogle af de mest populære muligheder for penisforstørrelse:

 

Penisforstørrende kirurgi:

 

En dyr og potentielt farlig mulighed. Penisoperationer kan øge enten længden eller omkredsen. Men hvor meget koster en penisoperation? Operationer er ekstremt dyre og starter normalt på omkring 5000 euro. I mange tilfælde holder resultaterne ikke, og farlige bivirkninger kan ødelægge dit sexliv permanent.

 

Penisforlænger:

 

Designet til at lægge konstant pres på penis. Penisforlængere kan øge længden, men er som regel ukomfortable og dyre. De fleste af disse enheder skal bæres i flere timer om dagen, hvilket tager meget tid og er relativt ubehageligt.

 

Hydropumper:

 

Hydropumperog penispumper er den bedste løsning til penisforstørrelse. Hvis du bruger en Hydromax hydropumpe fra BATHMATE, vil du hurtigt mærke forbedringer på mange områder. Forlæng og forstør din penis, og hold længere i sengen med en hårdere erektion. Du vil også få mere tillid til dine seksuelle evner; desuden er BATHMATE penispumper eller vakuumpumper certificeret til sikker brug.








BATHMATE Online Shop

BATHMATE Italia: Vuoi comprare i prodotti Bathmate in Italia? Clicca qui per visitare il negozio Bathmate!

BATHMATE Svizzera: Vuoi comprare prodotti Bathmate in Svizzera? Clicca qui per visitare il negozio Bathmate!

BATHMATE France : tu veux acheter des produits Bathmate en Italie ? Klik her for at gå til Bathmate-butikken!

BATHMATE Suisse : Tu veux acheter des produits Bathmate en Suisse ? Klik her for at komme til Bathmate-butikken!

BATHMATE Canada : tu veux acheter des produits Bathmate au Canada ? Clique ici pour accéder à la boutique Bathmate !

BATHMATE Belgien : Vil du købe Bathmate-produkter i Belgien? Cliquez ici pour accéder à la boutique Bathmate !

BATHMATE England : Vil du købe Bathmate-produkter i England? Klik her for at komme til Bathmate Store!

BATHMATE Irland: Vil du købe Bathmate-produkter i Irland? Klik her for at besøge Bathmate Shop!

BATHMATE USA: Vil du købe Bathmate-produkter i USA? Klik her for at besøge Bathmate Shop!

BATHMATE Australien: Vil du købe Bathmate-produkter i Australien? Klik her for at komme til Bathmate Store!

BATHMATE Sydafrika: Vil du købe Bathmate-produkter i Sydafrika? Klik her for at besøge Bathmate Shop!

BATHMATE Østrig: Vil du købe Bathmate-produkter i Østrig? Klik her for at besøge Bathmate Online Shop!

BATHMATE Schweiz: Vil du købe Bathmate-produkter i Schweiz? Klik her for at gå til Bathmate Online Shop!

BATHMATE Luxembourg: Vil du købe Bathmate-produkter i Luxembourg? Klik her for at gå til Bathmate Online Shop!

BATHMATE Italien: Vil du købe Bathmate-produkter i Italien? Klik her for at gå til Bathmate Online Shop!

BATHMATE Tyskland: Vil du købe Bathmate-produkter i Tyskland? Klik her for at gå til Bathmate Online Shop!