Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mystim - Elektrostimulation

Nyhedsbrev

Mystim - Elektrostimulation 

Mystim - E-Stim - straf eller belønning. Du bestemmer selv: Vi bringer dig til orgasme med risstrøm og e-stim. Dyk ned i den fascinerende verden af elektrosex.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 46 elementer
Vis 1 - 12 af 46 elementer

Mystim, elektrosex, elektrostimulation, e-stim, elektrosex legetøj.... Eh, hvad!?

 

Bare rolig, vi har svarene: Elektricitet og sex er et ret gammelt fænomen, men det er først nu, at det vinder sin velfortjente popularitet. Ikke så mærkeligt! Teknologien, legetøjet og lysten til det oplever i øjeblikket et absolut peak, hvilket er rigtig sjovt - og virkelig kan være sjovt for jer alle sammen!

 

Elektriske lege kan selvfølgelig være en del af SM-praksis, men det behøver de ikke at være! Om du vil bo midt i Electric City eller nyde en mere stille udkant, er helt op til dig.

 

Hvis du følger et par grundlæggende regler, er elektrosex generelt et harmløst og vanvittigt spændende højdepunkt, som du helt sikkert bør prøve selv.

 

Hvad er Mystim elektrosex?

 

Mystim Elektrosex er generelt forstået som den nydelsesfulde inddragelse af elektroniske impulser i seksuelle handlinger.

 

Det kaldes også elektrostimulation, eller e-stim i forkortelse. Hardwaren til dette kaldes i daglig tale e-stim-legetøj eller e-stim-enheder - vi vil tale om de vigtigste forskelle om et øjeblik.

 

Betegnelsen elektrosex står for et bredt og spændende felt, der kan spænde fra blidt forspil til intens penetration og lange klimakser.

 

Med andre ord, fra blidt til hårdt og fra stimulerende til ophidsende.

 

Denne uforlignelige prikkende fornemmelse, som kan sende hele kroppen i ekstase, kan nydes alene eller som par - eller som en trekant ... ;-)

 

Hvordan fungerer Mystim elektrosex?

 

Der er mange følsomme nerveender og baner i vores krop, som overfører information, f.eks. en berøring, til vores hjerne. Og til denne udveksling af information sender vores krop selv konstant elektriske impulser. Fordi: et slag på huden, et blidt kærtegn og selvfølgelig også et kys eller sex, vores krop omdanner fra en "berøring af nerveender" til en elektrisk impuls, som den sender til hjernen som stimulering. Så en berøring er altid en "indirekte" elektrisk impuls i kroppen.

Smart Dirty Talk: E-Stim-enheder og elektrosexlegetøj taler vores kropssprog: uden at skulle oversættes, sendes den elektriske impuls direkte til hjernen! ... ... og ophidser os så fænomenalt, at vi frigiver masser af endorfiner.

 

Der er særligt mange følsomme nerveender i kønsdelene, som ligger der som en stor legeplads for de rasende e-stim-impulser .

 

For at denne stimulerende kommunikation i kroppen kan finde sted, er vi nødt til at berøre en positiv og en negativ pol på samme tid, så elektriciteten kan strømme gennem os - og det er præcis mellem de elektriske poler, at magien sker!

 

Der er mange spændende muligheder for dette: Legetøj med to integrerede ledende overflader, legetøj med en ledende overflade og en klæbende elektrode som den modsatte pol, e-stim-enheder med to eller flere elektroder og legetøj, der kan fastgøres præcist i og på erogene zoner, og meget mere.

 

Der er ingen grænser for fantasien - i hvert fald ikke på grund af teknologien!

 

Hardwaren: E-Stim-enhed eller E-Stim-legetøj

 

Det brede felt af e-legetøj kan opdeles i to hovedkategorier, ud over mange subtile forskelle: For det første er der universelle "E-Stim-enheder", som utallige stykker legetøj og elektroder osv. kan forbindes til - og der er selvstændigt fungerende"legetøj med indbygget E-Stim".

 

 • E-Stim-enhed: Disse smarte kontrolcentre er en slags kommandobroer for alle pirrende udflugter i elektrosexens uendelige vidder - og dybder! Der er ingen grænser for den seksuelle fantasi, når du justerer kontrollerne fra blid til hård, konstant til rytmisk eller pulserende til stød. Uanset om det er klassisk eller moderne: Vores elektrosex-apparater fås i digitale og analoge versioner.
 • Docket: Hvilket e-stim-legetøj, du tilslutter, afgøres af situationen, lysten eller hver person for sig: Der er dildoer, analplugs, penisbure, kyskhedsbælter, handsker, elskovskugler eller elektroder til helt individuelle og stimulerende e-stim-sessioner.
 • Multiplayer: To-kanals-enheder som MEO's SexBox, Tension Lover eller Pure Vibes kan også levere to stykker legetøj eller elektrodepar på samme tid og give dobbelt (par)sjov! Zeus blandt e-stim-enhederne er Cluster Buster. Den kan endda skyde sit lyn ind i et uendeligt antal stykker legetøj, og med otte uafhængige og individuelt justerbare kanaler katapulterer den absolut alle ind i elektrosexens Olympus. Og den leveres endda med en fjernbetjening.
 • Sexlegetøj med indbygget E-Stim: E-Stim to go (crazy!). For med E-Stim-vibratorer, der er udstyret med deres egen pulsgenerator og ledende overflader, får du lige så meget pirring, men mindre hardware. E-intensiteten kan nemt justeres via forskellige forprogrammerede forkælelsestilstande. En nem måde at komme i gang på, at gøre sig selv og andre til elektrosex-fans med et tryk på en knap, enten blidt eller hurtigt og intensivt.

 

Turn it ON: Tips til at komme i gang

 

Vi anbefaler, at du først gør dig fortrolig med stimulationsstrømsenheden "uden for kroppen". Den bedste måde at gøre det på er at eksperimentere lidt med e-legetøjet i hånden på forhånd:

 

 1. Hold et elektrosexlegetøj eller et legetøj, der er tilsluttet en e-stimulator, med begge hænder - så begge poler/ledende overflader har hudkontakt.
 2. Først(!) nu skal du tænde for strømmen/stimulationsapparatet. Bare rolig, E-Toys og E-Stim-enheder starter automatisk på en lav intensitet.
 3. Lær impulserne og stimuli at kende med dine hænder, og prøv forskellige intensiteter.

 

Men vær forsigtig: Strømmen fordeles jævnt på håndfladerne og generelt, når huden er i kontakt med hele overfladen. Hvis du rører ved begge poler med kun to fingerspidser, koncentreres strømmen på to små områder (fingerspidserne) og bliver pludselig mere intens.

 

Så bliv ikke bange, og undgå det, hvis det er muligt!

 

Tilbehør til avancerede brugere: glidecreme, legetøj og meget mere

 

Hvis du ved lidt mere om elektrosex, kan intet chokere dig... Men vi vil gerne introducere dig til et par meget sensuelle, givende og måske stadig ret ukendte gadgets.

For flere volt i skeden og prikkende e-rektioner ...:-)

 

 • "Electrosex glidecreme: Sørg for at bruge e-stim-optimerede glidecremer, der er kompatible med dit legetøj, kondomer og ledningsevne. Ja, det findes: specielle glidecremer - som Aquameo eller E-Shock - der ikke bare glider glat, men også leder elektricitet.
 • Til manden: Penisløjfer er sjove i almindelighed, men med E-Stim er de så utroligt stimulerende, at du aldrig rigtig har lyst til at tage din penis ud af løkken igen. Du skal bare tage den på, stramme den, dreje den op og komme.
 • Til underdanige mænd: elektriske penisbure Med disse bliver uartige drenge meget gode, og gode piger kan lide at blive uartige. Penisbure med e-stim holder ikke kun penis under kontrol, de forkæler den også med elektriske impulser, mens den venter på friheden - fra sød til ond ...
 • Til kvinden: kærlighedskugler De tillader dyb vaginal penetration, der stimulerer med hver eneste lille bevægelse. Lystcentret og bækkenbunden, som trænes optimalt af elskovskugler, er henrykte. Især når blide elektriske stød stimulerer vaginalvæggene og de omkringliggende muskler.
 • Til ham og hende: prober Der findes prober i mange forskellige former, som kan bruges til at udforske og forkæle mange forskellige steder. De er lette, handy, giver stor bevægelsesfrihed og sender e-stim-impulserne præcis derhen, hvor de skal.

 

Er stimuleringsstrømmen farlig eller sundhedsskadelig?

 

Som udgangspunkt er stimuleringsstrømmen i e-toys ikke farlig, hvis du bruger dem korrekt i henhold til instruktionerne og ikke modificerer dem. For at opnå den bedst mulige sikkerhed skal følgende regler overholdes:

 

 • Den vigtigste regel: Brug aldrig E-Stim over taljen . Undgå for enhver pris hjerte-, hals- og hjerneområdet! Den vigtigste undtagelse fra denne regel: brystvorteklemmer! For eksempel vores bipolære brystvorteklemmer.
 • Andre no-gos er: E-stim med hjertefejl eller pacemaker uden lægelig konsultation, e-stim under graviditet, e-stim i forbindelse med brandfarlige genstande/væsker.

Hvordan kan jeg kontrollere dette?

 

Elektricitet søger altid den korteste vej mellem de to poler.
Det er den regel, der altid kan bruges til at kontrollere, om strømmen flyder gennem et af de tre forbudte områder - hjerne, hjerte eller hals.

Fordomme OFF: Er elektrosex SM? Må jeg bruge stimulerende strøm til at straffe min slave? Hvad er en BDSM-straf eller en straf for Sub.

 

Ikke nødvendigvis, men selvfølgelig kan man det! Og for at være ærlig: Uden SM- og BDSM-scenens pionerånd ville elektrosex Mystim teknologi, Mystim elektrosexlegetøj og den voksende nysgerrighed omkring volt i soveværelset sandsynligvis stadig være på niveau med den første elpære.

Så elektrosex kan helt sikkert være SM - men det kan også være næsten alt, hvad du har lyst til.

 

Udvalget af meget forskelligt elektrosexlegetøj af høj kvalitet Mystim viser, at ud over intense klimakser er blødere lyde, langvarig stimulering og varige effekter, såsom veltrænede bækkenbundsmuskler, det, der gør elektrosex "præsentabelt".

 

Men som sagt: Grænserne mellem prikkende Mystim forspil og pulserende Mystim afstraffelser er ikke bare flydende, men også uendeligt justerbare med godt legetøj ;-)Vil du købe et Mystim produktbilligt i Europa, for eksempel i Tyskland, Schweiz, Italien, Luxembourg eller Østrig? Så er Mystim shoppen det rigtige sted for dig. Vores Mystim online shop leverer Mystim produkter ikke kun i hele Europa, men over hele verden, inden for den kortest mulige tid og selvfølgelig diskret pakket.