Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Penis sleeves og penis covers

Nyhedsbrev

Penis sleeves og penis covers 

Det er slut med bare at drømme om at have en stor, tyk og fyldig penis! Et penis sleeve er præcis det, der vil opfylde dine drømme og tilfredsstille din partner! Med et penissleeve bliver anal og vaginal penetration endnu mere intens og spændende! Med eller uden en integreret penisring til at øge erektionen er et penissleeve en af de hurtigste ...

Det er slut med bare at drømme om at have en stor, tyk og fyldig penis! Et penis sleeve er præcis det, der vil opfylde dine drømme og tilfredsstille din partner! Med et penissleeve bliver anal og vaginal penetration endnu mere intens og spændende! Med eller uden en integreret penisring til at øge erektionen er et penissleeve en af de hurtigste og nemmeste måder at forbedre og oplive dit sexliv på.

Mere
12
pr. side
Vis 13 - 18 af 18 elementer
Vis 13 - 18 af 18 elementer

Hvad du bør vide om penissleeves

Penissleeves giver mere længde og tykkelse, hvilket kan føre til mere selvtillid og mere sjov under sex.

Penissleeves bruges også til at få en hårdere erektion. På grund af penishylstrets tæthed samles blodet bedre i penis og sikrer en hårdere erektion. Penissleeves er også et ideelt hjælpemiddel ved for tidlig sædafgang, da de reducerer følsomheden betydeligt. Penissleeves kan bruges som peniserstatning, hvis en erektion ikke længere er mulig (her er modeller af stabile, hårdere materialer særligt velegnede).

Den perfekte penisstørrelse er nok det vigtigste spørgsmål inden for seksualitet for så mange mænd. Er den for lille, for stor, for tyk, for tynd?

Næsten 70 % af de 200 mænd, der deltog i en universitetsundersøgelse, sagde, at de hovedsageligt var bekymrede over deres højde, vægt og frem for alt størrelsen på deres penis. Selvfølgelig er selv en lang og tyk penis ingen garanti for, at din partner får en orgasme.

Tværtimod: God sex kender ingen størrelse. Snarere afhænger det også af den rigtige stilling, en masse indlevelse, stimulering af de erogene zoner og også af den pågældende kvindes/mands kropsfornemmelse og humør.

Men selv hvis det eneste problem er længden, er der nogle hjælpemidler, der kan kompensere for den manglende størrelse eller for lille penisomkreds. Det gælder f.eks. penis-sleeves. De gør din penis længere og tykkere eller sørger for, at din partner føler mere under sex takket være deres særlige tekstur.

Hvad er penissleeves, og hvem er de egnet til?

Penis sleeveser sexlegetøj, som regel lavet af silikone eller andre fleksible materialer, som trækkes over penis og nogle gange også over testiklerne på samme måde som kondomer.

I modsætning til kondomer kan penis sleeves dog genbruges et ubegrænset antal gange og er ikke beregnet til at forhindre graviditet eller beskytte mod infektion. De er snarere som en slags anden hud over din penis og indsættes også i skeden eller anus under sex. Penissleeves er derfor velegnede til både hetero- og homoseksuelle mænd.

Penissleeves: for en længere og tykkere penis

Nogle penissleeves har også den funktion, at de forlænger eller udvider penis. Det gør, at din partner kan mærke mere under sex, og at G-punktet eller prostata kan stimuleres mere. Nogle penissleeves har også en nubret eller rillet tekstur på ydersiden for at få penetration til at føles endnu mere intens for din partner. Du kan også bruge disse penissleeves, selv om din penis har en helt 'normal' størrelse - bare for at få lidt mere variation og sjov under sex.

Penis sleeves: for mere udholdenhed under sex

Da nogle penissleeves reducerer friktionen af din rigtige penis i skeden eller anus, vil du ikke mærke så meget under penetrationen, som du ville uden penissleeves. Det er derfor, mange mænd bruger penissleeves til at udskyde deres orgasme.

Penissleeves: for en hårdere erektion

Penissleeveets tæthed koncentrerer blodet i din penis mere, så penissleeves kan også give bedre udholdenhed og en hårdere erektion. Faktisk er de udviklet til dette formål.

Der findes også modeller, hvor to ringe er forbundet med en tynd stang, en til penisskaftet og en til glans. Denne konstruktion gør ikke penis længere eller bredere, men den hjælper den med at rette sig op. I de nævnte tilfælde er sleeves derfor også velegnede til at støtte erektil dysfunktion.

Hvad betyder "erektil dysfunktion"?

Erektil dysfunktion, også kendt som erektil dysfunktion, impotens eller potensforstyrrelse, opstår, når penis ikke bliver hård nok før sex eller bliver slap for tidligt under sex, hvilket gør normalt samleje umuligt. Derudover virker 2/3 af alle forsøg ikke, og dette problem fortsætter over en længere periode. Så hvis du f.eks. ikke kunne have sex i går, fordi du var så stresset, så er det selvfølgelig ikke en potensforstyrrelse.

Årsagerne til en potensforstyrrelse er ekstremt varierede. Især hos unge mænd er der ofte psykologiske udløsere som f.eks. stressrelaterede problemer i parforholdet, depression etc. Disse bør drøftes med en psykolog eller rådgiver. Disse bør derefter diskuteres mere detaljeret med en psykolog eller psykoterapeut. Erektil dysfunktion forekommer på den anden side normalt hos ældre mænd. Erektil dysfunktion udløses normalt af fysiske klager som vaskulær sygdom (arteriosklerose) eller andre kredsløbsforstyrrelser forårsaget af f.eks. diabetes, højt blodtryk eller lipometaboliske lidelser. Her hjælper en livsstilsændring ofte, dvs. mindre fed mad, ingen cigaretter, alkohol i moderate mængder, mere motion. Derudover kan testosteronmangel eller bivirkninger af medicin også være mulige årsager. Nogle gange kan impotens endda gå så vidt, at mænd slet ikke længere kan få rejsning. Penissleeves i form af f.eks. penisproteser, som ligner penis til forveksling og kan spændes på, kan hjælpe med at få et tilfredsstillende sexliv alligevel.

Et overblik over fordelene ved penissleeves:

  • Sleeves giver din penis mere kraft, længde og tykkelse
  • Penissleeves med nubs giver ekstra stimulering af vagina eller anus
  • Penissleeves skaber mere friktionsoverflade og dermed mere ophidselse
  • hjælper med at opretholde en erektion og/eller gøre den hårdere
  • Penissleeves kan bruges som peniserstatning, hvis en erektion ikke længere er mulig (modeller lavet af stabile, hårdere materialer)
  • Penissleeves forsinker ejakulation, afhængigt af modellen
  • Giver mere variation i elskovsakten
  • Penissleeves kan sættes over en dildo eller vibrator (penissleeves er derfor også velegnede til kvinder)


Hvilke typer penissleeves findes der?

Udvalget af penissleeves er meget forskelligt. De fleste sleeves er dog formet som et tykkere kondom, har ofte en nubret eller rillet tekstur og trækkes tæt over penis. Denne type penissleeve fungerer simpelthen som et behageligt sexlegetøj, der krydrer dit sexliv og desuden stimulerer din kærestes vagina eller din elskers anus.

Andre varianter er også kendt som penissleeves. De har samme funktion som de ovennævnte penissleeves, men de har ingen spids. Sleevet dækker derfor kun penisskaftet, men glans er eksponeret. Det betyder, at du føler meget mere, når du trænger ind i din partner.

Sleeves eller manchetter, der vibrerer eller også har en klitorisstimulator, giver endnu mere nydelse. Dette sexlegetøj ligner de populære rabbit-vibratorer.

Og så er der modeller, der ligner store penisser, hænder eller en knytnæve. De bruges normalt til at gøre din penis ekstremt lang og give den mere omkreds. De reducerer også følelsen under penetration, så du kan holde endnu længere under sex.

En oversigt over de forskellige typer af penissleeves

  • Penissleeves med knopper: Skaber intense, ophidsende fornemmelser i vagina eller analområdet
  • Penis sleeve: Passer kun rundt om skaftet på din penis; kan også bruges som en penisring til at øge erektionen
  • Vibrerende penissleeve: Ekstra ophidselse gennem vibrationer
  • Penisforlænger: For mere længde og omkreds; mulighed for mere intens stimulering af G-punktet og A-punktet
  • Real Feeling-penissleeve: Ligner en ægte, hudfarvet penis med blodårer
  • Penissleeves med netstruktur: Svarer til penissleeves med nubs, men den netlignende struktur skaber en endnu mere unik fornemmelse i vagina eller anus
  • Penissleeves med integreret testikelring: Kan sættes fast på pungen for at forhindre, at den glider, og komprimerer testiklerne en smule, hvilket giver længere udholdenhed
  • Penis-sleeve med klitorisstimulator: Som med rabbit-vibratorerne er der en lille, buet forlængelse på sleevens skaft, som stimulerer klitoris
  • Penis-sleeve med integreret masturbator: Indgangen til sleevet ligner en vagina med realistisk formede skamlæber eller en mandlig anus; ligner en masturbator, men er egnet til at blive ført ind i en rigtig vagina/anus


De forskellige penissleeves er også forskellige med hensyn til form, farve og materiale. Da penissleeves generelt skal være meget elastiske, er de som regel lavet af TPE, silikone, latex eller PVC.