Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Ægte røvspil

Nyhedsbrev

EXCESS Butt Plug af Dr. Sado - Anal BDSM

EXCESS fra Dr. Sado: Ikke for begyndere - Giganten blandt BDSM-buttplugs! Navnet EXCESS på denne monstrøse buttplug er indbegrebet af overskud og ekstremer. Det er ikke bare en analplug, men en udfordring, et statement og for nogle måske endda et mål.

Mere information

tilgængelig

  Mere information

  EXCESS fra Dr. Sado: Ikke for begyndere - giganten blandt BDSM-buttplugs! Navnet EXCESS på denne monstrøse buttplug fra Extremeo-serien er indbegrebet af det grænseløse, det overdrevne og det ekstreme. Det er ikke bare en analplug, men en udfordring, et statement og for nogle måske endda et mål. "Excess" betyder "overskud" eller "overkill" på engelsk og er derfor indbegrebet af præcis det, som denne buttplug handler om: størrelse og intensitet ud over det sædvanlige.

   

  EXCESS buttplug fra Dr. Sado:

   

  Dr. Sado, en visionær skaber og opfinder i BDSM-verdenen, har udviklet den bemærkelsesværdige EXCESS buttplug til MEO's Extremeo-sortiment. Denne unikke buttplug inviterer elskere af ekstrem anal stimulation på en rejse til uudforskede og intense klimakser. Navnet "Excess" antyder overskud og brydning af normer og grænser. Dr. Sados vision var at skabe en eksklusiv buttplug, der ville udfordre brugerne til at skubbe deres fysiske og følelsesmæssige grænser og samtidig give en sikker måde at udvide de anale evner og den anale modtagelighed på.

   

  Butt Plug EXCESS imponerer med sin imponerende størrelse og sit detaljerede, næsten diabolske design. EXCESS buttpluggen er ikke kun velegnet til solosessioner, men muliggør også intense øjeblikke under sex i et BDSM-forhold, som er både fysisk og følelsesmæssigt berigende. Som en tilføjelse til Extremeo-serien blev denne buttplug udviklet til at muliggøre intense og mere vovede seksuelle oplevelser. Den skaber en forbindelse mellem størrelse og intensitet og åbner op for en ny dimension af analoplevelser.

   

  EXCESS buttpluggen er også et statement og en invitation til at udforske de mere intense og mørkere sider af din egen nydelse. Den opfordrer dig til at genfortolke og omdefinere din egen nydelse, anal stimulation og dine egne grænser. Med Butt Plug EXCESS kan vores meget erfarne kunder fordybe sig i en verden af ekstrem anal stimulation og begive sig ud på en rejse af ultimativ ekstase.

   

  Gå til dine grænser og videre med Butt Plug EXCESS!

   

  Anal stimulation har aldrig været så intens! EXCESS buttpluggen er udviklet til dem, der er på udkig efter den ultimative følelse af anal stimulation, som ønsker at opleve det ekstreme og udforske eller måske endda skubbe deres personlige grænser. Med sin imponerende størrelse og den intense stimulation, den giver, står denne buttplug fra Dr. Sado for en seksuel oplevelse, der går langt ud over det sædvanlige.

   

  Mere er MERE: Hvordan EXCESS buttpluggen vil revolutionere dit sexliv!

   

  I en verden af analt sexlegetøj er EXCESS en gigant, en kolos, der inviterer til ekstrem nydelse og overdreven nydelse. I forbindelse med seksuel udforskning og BDSM-praksis symboliserer EXCESS buttpluggen også ønsket om at lege med dine egne fysiske grænser og udholdenhed. Den symboliserer en intens fysisk oplevelse og kan bruges som et instrument til at udøve magt og underkastelse i en BDSM-sammenhæng.

   

  Ultimativ tilfredsstillelse: EXCESS tager dig til dine grænser!

   

  EXCESS buttpluggen er også et statement til alle dem, der ikke vil gå på kompromis med deres seksuelle udtryk, tro mod mottoet "more is more". I overført betydning er der tale om "no mess, no fuss". Den står også for en vis overdådighed, for ubegrænset og uhæmmet nydelse, som mange af vores kunder vil finde befriende og tilfredsstillende.

   

  Stærkt greb, håndfri nydelse: Din EXCESS buttplug bliver, hvor du vil have den.

   

  Dr. Sado lægger stor vægt på perfekt funktionalitet. Takket være den stærke sugekop klæber EXCESS buttpluggen fast til alle glatte overflader. Dette sikrer en sikker og stabil fiksering, mens du har hænderne fri til at hellige dig andre sexede aktiviteter. Uanset om du placerer buttpluggen fra Dr. Sado på væggen, på gulvet eller på en anden egnet overflade, bliver EXCESS buttpluggen sikkert på plads. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om din nydelse og opleve uforglemmelige øjeblikke af ekstase uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt EXCESS buttpluggen sidder fast.

   

  Dit valg, din nydelse: Vælg din EXCESS buttplug!

   

  Hver krop er unik, og hver person har individuelle præferencer. Derfor tilbyder Dr. Sado dig EXCESS buttpluggen i to forskellige størrelser. Så du kan vælge den version, der passer bedst til dine behov og præferencer.

   

  • Størrelse M = monstrøs: total længde 23 cm, indføringslængde 19 cm, topdiameter ca. 4,5 cm, maksimal diameter 6 cm, basisdiameter ca. 9,7 cm
  • Størrelse L = meget monstrøs: total længde 24 cm, indføringslængde 21 cm, topdiameter ca. 5,5 cm, maksimal diameter 8 cm, basisdiameter ca. 11 cm.

   

  Det gør EXCESS buttpluggen til et umiskendeligt og stærkt symbol på en verden af seksuelle udskejelser. En verden, hvor udskejelser ikke kun er velkomne, men også ønskede.

   

  Flere detaljer:

   

  • EXCESS - Stor buttplug
  • Ubegrænset ekstase: EXCESS overskrider alle grænser!
  • Håndlavet buttplug med sugekop fra Extremeo-serien.
  • Fås i to størrelser.
  • EXCESSS buttpluggen er en analplug udviklet af Dr. Sado.
  • Extremeo ® er et registreret varemærke tilhørende MEO Germany.
  • Materiale: silikone, ftalatfri.
  • Det kan være en spændende oplevelse at bruge EXCESS buttplug, hvis man ved, hvordan man gør det rigtigt. For at gøre indføringen lettere anbefaler vi vores Extremeo Spray, som afslapper lukkemusklen og gør indføringen af EXCESS buttpluggen mere behagelig.
  • Når du bruger silikone-sexlegetøj som EXCESS buttplug, bør du undgå silikonebaserede glidecremer, da de kan korrodere materialet. I stedet anbefaler vi vandbaserede glidecremer som Aquameo eller AlphaMale Aqua, som giver en behagelig fornemmelse og kan bruges sikkert sammen med EXCESS silikone buttplug. En glidecreme-shooter eller glidecreme-applikator optimerer oplevelsen yderligere ved at give en dybere og mere jævn fordeling af glidecremen. Det gør det mere behageligt og sikkert at indføre EXCESS buttpluggen, da tilstrækkelig smøremiddel reducerer friktionen og minimerer risikoen for skader. EXCESS buttpluggen skal rengøres grundigt efter hver brug. Vi anbefaler vores VeryClean-spray til dette, som sikrer grundig og hygiejnisk rengøring og gør EXCESS buttpluggen klar til det næste anale eventyr.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Geiles Teil

  Geiles Design, perfekte Größe und super Material.
  Los geht's!
  Neuer Liebling in der Kiste

   Evaluering 

   my tight ass now looks like a pussy

   This really destroyed my ass. Before I bought it I thought it was bigger but after having it late for about 5 hours trying to put its head in my anus. It was painful. after using it 5 more times it's still challenging to fit the head in my ass. the head is really hard but over time you start to understand and enjoy it. Good luck!

    Evaluering 

    Definitely recommend buying!!

    Fantastic!! Stretched me real good and the texture felt amazing, even the suction cup worked really well!! Thank you Dr. Sado!

     Skriv din egen anmeldelse

     EXCESS Butt Plug af Dr. Sado - Anal BDSM

     EXCESS Butt Plug af Dr. Sado - Anal BDSM

     EXCESS fra Dr. Sado: Ikke for begyndere - Giganten blandt BDSM-buttplugs! Navnet EXCESS på denne monstrøse buttplug er indbegrebet af overskud og ekstremer. Det er ikke bare en analplug, men en udfordring, et statement og for nogle måske endda et mål.

     Skriv din egen anmeldelse

     Andre kunder købte også:

     30 andre varer i samme kategori: