Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Anale brusebade

Nyhedsbrev

Anal douche lavet af silikone Aquameo Surge - 30 cm lang

Oplev revolutionen inden for intimhygiejne - den fleksible 30 cm lange Surge anal douche fra Aquameo. Som anerkendt specialist i personlige smøremidler af høj kvalitet udvider vi nu vores portefølje til også at omfatte segmentet for intimskylninger. Intimduschen i silikone er udviklet til både vaginal og anal brug og tilbyder den perfekte løsning til din intime hygiejne.

Mere information

3555/00

tilgængelig

Mere information

Den fleksible analdouche Surge til grundig intimhygiejne - et must-have for alle, der elsker analsex!

Oplev revolutionen inden for intimhygiejne - den fleksible 30 cm lange analdouche Surge fra Aquameo. Som anerkendt specialist i personlige smøremidler af høj kvalitet udvider vi vores portefølje til også at omfatte segmentet for intimskylninger. Intimduschen i silikone er udviklet til både vaginal og anal brug og tilbyder den perfekte løsning til din intime hygiejne. Aquameo giver dig den pålidelige pleje, som din krop fortjener.

Med Aquameo vælger du en skånsom og behagelig intimhygiejne - en indre renhed, som du kan mærke.

Takket være det hygiejniske silikonemateriale garanterer Aquameos intimdusch en skånsom og grundig rensning, der tilpasser sig dine behov. Nem håndtering og diskretion er en selvfølge. Det betyder, at intimduschen også er nem at bruge på rejsen.

Hvordan bruger jeg en anal douche?

For at få en behagelig og effektiv anal douche anbefales det at opvarme vandet til kropstemperatur. Ideelt set bør anus rengøres ca. 45 minutter før analt samleje for at sikre optimal renhed. To uundværlige ledsagere bør ikke mangle under samleje eller anale brusebade: Glidecreme og en afslappet atmosfære. En vandbaseret glidecreme af høj kvalitet som Aquameo sikrer, at analbruseren kan indføres ubesværet og forsigtigt, uanset om det er analt eller vaginalt.

Højdepunkterne ved den fleksible silikone-analdouche:

  • Intimduschen fra Aquameo scorer point for sin brugervenlighed. Som en pålidelig tilføjelse til dit brusebadsritual kan intimduschen nemt tilsluttes din bruseslange.
  • Det fleksible silikonemateriale former sig blidt efter din anatomi og giver mulighed for sikker og grundig rengøring - ideelt til vaginal- og analområdet. Den effektive rensning får dig til at føle dig frisk og ren hele tiden.
  • Disse intime douches er specielt udviklet til at behandle de mest følsomme dele af din krop med den største omhu og dedikation. Silikone-analbruserne er ikke kun nemme at bruge, men også ekstremt holdbare, da silikone er kendt som et robust og modstandsdygtigt materiale.
  • Uanset om du er ny i brugen af intime douches eller erfaren og på udkig efter et produkt af høj kvalitet, giver en anal douche i silikone dig det bedste fra begge verdener - komfort og sikkerhed. Du kan slappe af, føle dig tryg og koncentrere dig om det, der virkelig betyder noget - din personlige kropshygiejne og dit velbefindende.


Analbrusere af silikonesammenlignet med analbrusere afmetal:

Det er tid til at sige farvel til konventionelle metalbruserhoveder og skifte til den nye generation af fleksible og hudvenlige intimbrusere af silikone. Du vil ikke kun forbedre din personlige hygiejne, men også bidrage til dit velbefindende. Du vil helt sikkert kunne mærke forskellen. Når alt kommer til alt, bør vi alle bestræbe os på at behandle vores kroppe med kærlighed og give dem den bedst mulige pleje. Så lad os starte med at forbedre vores intimhygiejne og kun bruge de bedste produkter. Oplev et helt nyt niveau af renlighed og komfort med den revolutionerende silikone-intimdusch fra Aquameo.

Vælg Aquameo for etpålideligt produkt, der bringer kvalitet og komfort til din daglige hygiejnerutine - fordi din krop kun fortjener det bedste.

Flere detaljer:

  • Aquameo anal douche lavet af silikone
  • Kan bruges som anal douche og vaginal douche.
  • Aquameo-princippet: intimprodukter af høj kvalitet til dit velbefindende. Erfaringerne fra smøremiddelproduktionen er indarbejdet i udviklingen af intimduschen og imponerer med sin kvalitet og pleje.
  • Brusehovedet passer til alle bruseslanger med et standard halvtommers gevind.
  • Super fleksibel, tilpasser sig ubesværet til anatomien.
  • Velegnet til alle smøremidler.
  • Total længde 32 cm, diameter 2,4 cm, indføringslængde 30 cm.
  • Farve: Karakteristisk Aquameo-blå.
  • Intimduschen fra Aquameo fås i fire størrelser.
  • Materiale: Silikone, fri for ftalater og ABS.
  • Vi går ikke på kompromis, når det gælder kvaliteten og sikkerheden af vores intim- og analbrusere. Hos MEO arbejder vi hver dag på konstant at forbedre vores kvalitet og sætte din tilfredshed i højsædet.
  • MEO og Aquameo er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland.


Det ervigtigt at bruge en analdusch før analsex af flere grunde:

1. Hygiejne: Rengøring med en analdusch på forhånd kan fjerne uønsket snavs og bakterier, hvilket reducerer risikoen for infektion og sikrer større renlighed.

2. Komfort: Brug af en analdusch kan hjælpe dig med at føle dig renere og mere komfortabel generelt, hvilket gør den seksuelle oplevelse sjovere.

3. Forebyggelse: Under analsex kan bakterier let sprede sig til andre områder af kroppen og forårsage infektioner. Grundig rengøring med en anal douche inden kan forhindre dette.

En anal douche kan også være nyttig efter analsex:

1. Hygiejne: Anal douches hjælper med at fjerne eventuelle rester af glidecreme, kondomrester eller andre rester.

2. Sundhed: En anal douche kan hjælpe med at reducere risikoen for infektion ved at fjerne skadelige bakterier.

3. Komfort: En anal douche kan hjælpe dig med at føle dig friskere og renere efter analsex.

Bemærk: Overdreven eller for hyppig brug af analdouche kan forstyrre den naturlige tarmflora og forårsage irritation.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Anal douche lavet af silikone Aquameo Surge - 30 cm lang

Anal douche lavet af silikone Aquameo Surge - 30 cm lang

Oplev revolutionen inden for intimhygiejne - den fleksible 30 cm lange Surge anal douche fra Aquameo. Som anerkendt specialist i personlige smøremidler af høj kvalitet udvider vi nu vores portefølje til også at omfatte segmentet for intimskylninger. Intimduschen i silikone er udviklet til både vaginal og anal brug og tilbyder den perfekte løsning til din intime hygiejne.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

30 andre varer i samme kategori: