Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

Analplug i rustfrit stål - Stor analvibrator "The Glider" fra AlphaMale

Ny

Den større version af AlphaMale "The Glider" er mere end bare en luksuriøs buttplug i rustfrit stål, den er indbegrebet af en perfekt buttplug, der sætter nye standarder i både æstetisk og funktionel henseende.

Mere information

3708/00

tilgængelig

Mere information

Den større version af AlphaMale "The Glider" er mere end bare en luksuriøs buttplug i rustfrit stål, den er indbegrebet af en perfekt buttplug, der sætter nye standarder for både æstetik og funktionalitet. Analvibratoren er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet og imponerer med sin polerede overflade, som ikke kun er en fryd for øjet, men også lover en betagende oplevelse.

Med i alt 7 forskellige vibrationstilstande og 3 hastigheder kan du tilpasse den anale stimulation præcis til dine præferencer og opleve betagende øjeblikke af nydelse. Den koniske form og glatte overflade på buttpluggen i rustfrit stål gør det lettere at føre den ind i anus og sikrer behagelig komfort under brug.

Med en samlet længde på 8,5 cm og en diameter på 3,4 cm har buttpluggen i rustfrit stål den perfekte størrelse til begyndere og avancerede brugere. Indføringslængden på 7,4 cm giver mulighed for målrettet stimulering af anus og lover intense orgasmer. Takket være det vandtætte design er buttpluggen i rustfrit stål stænksikker og kan også bruges under bruseren eller i badet.

Buttpluggen i rustfrit stål kan genoplades via USB og er derfor særdeles praktisk og miljøvenlig. Uanset om du vil lege alene eller dele buttpluggen i rustfrit stål med en partner, kan du opleve spændende og behagelige øjeblikke med denne analvibrator. Dyk ned i en verden af nydelse, hvor design møder sensationel stimulation - med buttpluggen i rustfrit stål fra AlphaMale!

Yderligere detaljer:

 • Buttplug i rustfrit stål
 • Anal vibrator
 • Samlet længde: 8,5 cm
 • Diameter: 3,4 cm
 • Længde, der kan indsættes: 7,4 cm
 • Vibrationstilstande: 7
 • Hastighedsniveauer: 3
 • Vandtæt: stænksikker
 • Materiale: rustfrit stål
 • Genopladelig via USB
 • Lithium-ion batteri
 • MEO og AlphaMale er registrerede varemærker tilhørende MEO Germany.


Analstimulering med en analvibrator:

Analstimulering med en analvibrator er en seksuel praksis, hvor man bruger en vibrator, der er specielt udviklet til at stimulere anus. Vores analvibratorer er konisk formede for at gøre indføringen lettere og tilbyder forskellige vibrationstilstande og hastigheder for at tilpasse stimuleringen.

Det første skridt i analstimulering med en analvibrator er forberedelse. Det er vigtigt at bruge tilstrækkeligt med glidecreme, f.eks. vores FuckBuddy glidecreme, for at sikre en blid og behagelig indføring og for at minimere friktionen. Før derefter analvibratoren langsomt og forsigtigt ind i anus.

Når analvibratoren er ført ind, kan du afprøve de forskellige vibrationstilstande og -hastigheder for at opnå den ønskede stimulering. Måske foretrækker du langsomme, blide vibrationer, mens andre foretrækker mere intens stimulering. Analvibratorens alsidighed giver dig mulighed for at tilpasse nydelsen til dine egne præferencer og opdage nye fornemmelser.

Under brug kan du også bruge analvibratoren til at stimulere prostata ved at presse den specifikt mod anus' forvæg. Denne stimulering kan føre til mere intense orgasmer og større seksuel tilfredsstillelse for mange mænd.

Efter brug bør du rengøre analvibratoren grundigt med vores VeryClean Spray for at sikre hygiejnen og undgå infektioner. Mange analvibratorer er vandtætte og kan derfor nemt rengøres med varmt vand og mild sæbe.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Analplug i rustfrit stål - Stor analvibrator "The Glider" fra AlphaMale

Analplug i rustfrit stål - Stor analvibrator "The Glider" fra AlphaMale

Den større version af AlphaMale "The Glider" er mere end bare en luksuriøs buttplug i rustfrit stål, den er indbegrebet af en perfekt buttplug, der sætter nye standarder i både æstetisk og funktionel henseende.

Skriv din egen anmeldelse

30 andre varer i samme kategori: