Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Vibratorer

Nyhedsbrev

ASSQUAKE - Fleksibel anal vibrator (stor)

Ny
  • ASSQUAKE - Fleksibel anal vibrator (stor)

Hvis du allerede har erfaring med anal stimulation og er på udkig efter endnu mere intens nydelse, er analvibratoren ASSQUAKE fra MEO® det perfekte valg. Denne større version er specielt udviklet til dem, der ønsker at trænge dybere ind i anus og skubbe grænserne for nydelse.

Mere information

3646/00

tilgængelig

    Mere information

    Hvis du allerede har erfaring med anal stimulation og er på udkig efter endnu mere intens nydelse, er ASSQUAKE analvibrator fra MEO® det perfekte valg. Denne større version er specielt designet til dem, der ønsker at trænge dybere ind i anus og skubbe grænserne for nydelse. Vi tilbyder dog også en mindre version, der er ideel til begyndere eller dem, der foretrækker blidere stimulation.

    ASSQUAKE analvibrator er kendetegnet ved sit robuste, men fleksible design. Den har 10 vibrationstilstande af forskellig styrke, så du kan tilpasse den perfekt til dine individuelle ønsker. Analvibratorens fleksibilitet sikrer, at den tilpasser sig din krops indre anatomi og bevægelser og giver intens stimulation på dine yndlingssteder.

    Med ASSQUAKE analvibrator fra MEO® kan du nå nye højder af anal stimulation, perfekt skræddersyet til dine ønsker og præferencer:

    ASSQUAKE analvibrator imponerer med sit innovative design, som giver fleksibilitet i alle retninger. Det betyder, at analvibratoren problemfrit tilpasser sig dine bevægelser og de unikke konturer i din analkanal for at give omfattende og målrettet stimulation. Denne fleksibilitet gør det muligt for vibratoren at arbejde i forskellige retninger for at nå en række forskellige erogene zoner. Denne perfekte kombination af fleksibilitet og kraftige vibrationer gør ASSQUAKE til et uundværligt stykke legetøj for alle, der ønsker at opleve kraftig anal stimulation.

    Den anatomisk formede base gør det muligt at manøvrere ASSQUAKE analvibrator perfekt. Den roterende stimulator sikrer, at hver brug bliver en opdagelsesrejse ind i den anale ekstases verden. Vibratorens slanke, men fleksible skaft inviterer dig til at udforske alle dine anale erogene zoner. Takket være dens vandtætte egenskaber kan du også nyde vibratoren i våde omgivelser.

    ASSQUAKE analvibrator er genopladelig via USB og leveres med et opladningskabel, der muliggør hurtig opladning på kun 90 minutter til op til 110 minutters uafbrudt anal nydelse. En særlig funktion er den avancerede hukommelseschip, som gemmer dine yndlingsindstillinger og genkalder dem med det samme, næste gang du tænder for analvibratoren.

    Den rigtige glidecreme og tips til rengøring af analvibratoren:

    For at få den ultimative oplevelse med ASSQUAKE Long Anal Vibrator anbefaler vi, at du kun bruger vandbaserede glidecremer som Aquameo. Disse er specielt udviklet til at beskytte vibratorens silikoneoverflade og samtidig sikre en blid og smidig brug. Undgå silikonebaserede smøremidler, da de kan beskadige materialet i analvibratoren. Efter hver brug er det vigtigt at rengøre vibratoren grundigt for at bevare dens kvalitet og hygiejne. Vi anbefaler at skylle den med varmt vand og mild sæbe og derefter bruge vores særlige VeryClean-rengøringsspray. VeryClean sikrer grundig rengøring og desinfektion, så din ASSQUAKE analvibrator altid er klar til dit næste eventyr.

    Flere detaljer:

    • ASSQUAKE - Lang analvibrator
    • Vandtæt til alsidig sjov
    • Strømforsyning: Genopladelig via USB (kabel medfølger)
    • Materiale: hudvenlig silikone og ABS
    • Dimensioner: Længde 12,75 cm, diameter 2,5 cm
    • Driftstid: op til 110 minutter
    • Hurtig opladningsfunktion: Fuldt opladet på kun 90 minutter
    • 10 alsidige vibrationstilstande til skræddersyet nydelse
    • Aquameo og MEO er registrerede varemærker tilhørende MEO i Tyskland. Alle andre mærkenavne, logoer og varemærker tilhører deres respektive ejere.
    • CalExotics er et amerikansk firma, der blev grundlagt i 1990'erne, og som er kendt i sexlegetøjsbranchen for sine innovative produkter af høj kvalitet. Særligt bemærkelsesværdige er masturbatorerne, som spænder fra enkle manuelle modeller til elektronisk styrede højteknologiske modeller og er kendetegnet ved realistiske materialer og interaktive funktioner. I lighed med CalExotics er det tyske firma MEO også kendt for sit udvalg af sexlegetøj og BDSM-produkter af høj kvalitet. Begge virksomheder er kendetegnet ved innovation, kvalitet og kundeorientering. CalExotics og MEO lægger stor vægt på at tilbyde sikre og pålidelige produkter af høj kvalitet, som imødekommer en bred vifte af seksuelle præferencer og interesser. Selv om CalExotics og MEO har base forskellige steder, deler de en fælles filosofi om innovation, kvalitet og stræben efter kundetilfredshed.

     

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Eccezionale

    Prodotto eccezionale, materiali fantastici e funzionamento impeccabile. Già provato e le sensazioni sono indescivibili, la lunghezza inseribile è perfetta per un primo approccio ma già adesso ne vorrei uno di dimensioni maggiori :-)

      Skriv din egen anmeldelse

      ASSQUAKE - Fleksibel anal vibrator (stor)

      ASSQUAKE - Fleksibel anal vibrator (stor)

      Hvis du allerede har erfaring med anal stimulation og er på udkig efter endnu mere intens nydelse, er analvibratoren ASSQUAKE fra MEO® det perfekte valg. Denne større version er specielt udviklet til dem, der ønsker at trænge dybere ind i anus og skubbe grænserne for nydelse.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      30 andre varer i samme kategori: