Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

Masturbator "Message in a Bottle

MEO's "Message In A Bottle" - er en masturbator til mænd, der ikke bare ophidser, men også tilføjer en akustisk oplevelse til onani. Masturbatoren, som er klar til brug når som helst, kombinerer design og funktion for at skabe en uovertruffen oplevelse.

Mere information

3672/00

tilgængelig

    Mere information

    MEO's "Message In A Bottle" - er en masturbator til mænd, der ikke bare ophidser, men også tilføjer et akustisk oplevelsesniveau til onani. Masturbatoren, som er klar til brug når som helst, kombinerer design og funktion for at skabe en uovertruffen oplevelse.

    Dette teknologiske mesterværk er ikke en erstatning for din egen hånd - for hvem kunne gøre det - men den tilbyder en helt unik og fuldautomatisk onanioplevelse. Udstyret med seks fascinerende tilstande og massagefunktioner, der omslutter penis tæt, bringer den enhver mand til klimaks med lidenskabelige støn og overrasker også med syv dynamiske rotations- og stødbevægelser.

    Højdepunktet? Du kan nyde denne masturbator helt håndfrit. Indlejret i et robust hus, der afslører penis gennem et vindue, venter en invitation ved åbningen af masturbatoren, der ikke vil være lang tid om at komme: En blød, indbydende anus fører penis ind i en smal analkanal, hvis tekstur gør alle dine våde drømme til virkelighed. Bare tryk på en knap, og du er midt i en hvirvelvind af sensuelle bevægelser, ledsaget af stemmer, der går ind i dine ører med støn og beskidt snak - og takket være de medfølgende hovedtelefoner går du ikke glip af et ord.

    Masturbatoren er udstyret med en robust sugekopmontering til de øjeblikke, hvor du vil give afkald på kontrol. Uanset om det er på brusevæggen, bordpladen eller vinduet - "Message In A Bottle" giver dig, hvad du vil have, i den vinkel, du bedst kan lide.

    Takket være USB-opladningsfunktionen er denne luksusmasturbator ikke kun mobil, men også altid klar, når du er. Og når fornøjelsen er forbi, kan den indvendige skal af gennemsigtig TPE nemt tages ud for hurtig rengøring.

    Yderligere oplysninger:

    • Masturbator "Message In A Bottle"
    • Tilstande: 6 tilstande
    • Lydeffekter: Lidenskabelig stønnen
    • Bevægelsesmuligheder: 7 vridnings- og stødbevægelser
    • Håndfri brug: muligt takket være robust sugekopbeslag
    • Materiale: Blødt materiale, føles som den ægte vare, anus-formet
    • Tekstur: Perlestruktur indvendigt for intensiverede fornemmelser
    • Kontrol: Enkel betjening med et tryk på en knap
    • Stemmer: To forskellige stønnende stemmer med dirty talk
    • Tilbehør: Hovedtelefoner medfølger til en akustisk oplevelse
    • Fastgørelse: Robust sugekopbeslag til alsidig positionering
    • Opladning: USB-port til mobil og altid klar drift
    • Rengøring: Nem rengøring takket være aftagelig TPE inderskal (elastomer) og vaskbart plastikhus
    • Mål: 30,8 cm samlet længde, 11,4 cm gennemtrængelig længde, 9,14 cm husbredde
    • Vægt: ca. 0,9 kg

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Evaluering 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Evaluering 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Skriv din egen anmeldelse

          Masturbator "Message in a Bottle

          Masturbator "Message in a Bottle

          MEO's "Message In A Bottle" - er en masturbator til mænd, der ikke bare ophidser, men også tilføjer en akustisk oplevelse til onani. Masturbatoren, som er klar til brug når som helst, kombinerer design og funktion for at skabe en uovertruffen oplevelse.

          Skriv din egen anmeldelse

          30 andre varer i samme kategori: