Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dobbelt dildoer

Nyhedsbrev

Anal Tsunami - Dobbeltvibrator med rotationsmotor

Ny Tilbud
  • Anal Tsunami - Dobbeltvibrator med rotationsmotor

Anal Tsunami er et innovativt sexlegetøj, en dobbeltvibrator med en kraftig rotationsmotor, der giver dig en helt ny dimension af anal/vaginal stimulation. Lad Anal Tsunami tage dig med på en seksuel rejse, som du aldrig har oplevet før! Anal Tsunami er genopladelig, kan fjernstyres, er fleksibel og fyldt med funktioner, der aldrig er set før.

Mere information

3629/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus forsendelsesomkostninger

tilgængelig

Mere information

Anal Tsunami er et innovativt sexlegetøj, en dobbeltvibrator med en kraftig rotationsmotor, der giver dig en helt ny dimension af anal/vaginal stimulation. Lad Anal Tsunami tage dig med på en seksuel rejse, som du aldrig har oplevet før! Anal Tsunami er genopladelig, fjernbetjent, fleksibel og fyldt med funktioner, der aldrig er set før.

Ideel til par, der kan lide at eksperimentere:

Dette sexlegetøj er særligt velegnet til fælles brug med en partner. Takket være de dobbelte ender åbner det op for en række muligheder for, at par kan eksperimentere sammen. Uanset om det er anal-anal, vaginal-vaginal eller vaginal-anal - den dobbelte vibrator kan bruges i forskellige kombinationer for at tilfredsstille begge partnere på samme tid. Denne fleksibilitet gør den til et ideelt sexlegetøj for par, der ønsker at udvide deres seksuelle oplevelser sammen og udforske nye niveauer af nydelse. Muligheden for at opleve Anal Tsunamis ekstreme kraft på samme tid kan øge intimiteten og den fælles nydelse i partnerskabet betydeligt og tilbyde et helt nyt spektrum af erotiske oplevelser.

Anal Tsunami er ren high-tech!

Anal Tsunami er på forkant med teknologien inden for sexlegetøj og tilbyder en kraftfuld kombination af rotations-, oscillations- og vibrationsfunktioner. Det særlige ved dette sexlegetøj er den kraftige rotationsmotor, som ikke kun bevæger sig frem og tilbage, men også i en cirkulær bevægelse. Det sikrer en omfattende og intens stimulation, der når alle de steder inden i dig, som en almindelig vibrator aldrig kan nå. Se vores video og se selv!

Med forskellige niveauer af rotation og oscillation eller vibration vil Anal Tsunami tage dig til nye højder af tilfredsstillelse. De unikke ender på Anal Tsunami er formet til at stimulere enten prostata hos mænd eller G-punktet hos kvinder, hvilket kan føre til ekstreme orgasmer.

Fjernbetjeningen til Anal Tsunami giver mange spændende fordele, der gør oplevelsen endnu mere spændende og behagelig:

  • Kontrol med et tryk på en knap: Fjernbetjeningen giver dig mulighed for præcist at styre stimuleringen og dens intensitet. Du kan skifte mellem forskellige tilstande og hastigheder uden at skulle røre ved selve sexlegetøjet.
  • Perfekt til par: Med fjernbetjeningen kan din partner tage kontrollen og forkæle dig efter behag. Det kan intensivere forspillet og den erotiske oplevelse og give spændende overraskelsesmomenter.
  • Bekvemmelighed: Fjernbetjeningen er især praktisk i stillinger, hvor sexlegetøjet er svært at nå. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om din nydelse uden at skulle bekymre dig om vibratorens indstillinger.


Anal Tsunami er fremstillet af ftalatfri silikone af høj kvalitet, er kropsvenlig og har en silkeblød overflade til behagelig anal eller vaginal indføring. For at undgå at beskadige materialet af høj kvalitet bør Anal Tsunami dog kun bruges med vandbaserede glidecremer som Aquameo eller AlphaMale Aqua.

Dette sexlegetøj er også vandtæt i henhold til IPX5, hvilket betyder, at det kan modstå lavt vandtryk og væsker. Anal Tsunami er også genopladelig via en USB-port, så der kræves ingen batterier.

Med en samlet længde på ca. 30 cm, hvoraf ca. 13 cm kan indføres i hver side, og en maksimal diameter på ca. 40 mm giver Anal Tsunami en intens og fuldstændig tilfredsstillende oplevelse, som vil glæde både begyndere og erfarne brugere.

Rengøring af Anal Tsunami:

Rengøring af Anal Tsunami er enkel og ligetil. Da den er lavet af silikone og ABS-plast af høj kvalitet, kan den rengøres med mild sæbe og varmt vand eller med vores VERYCLEAN-spray.

Yderligere detaljer:

  • Prostata- og G-punktsstimulering for mere intense orgasmer.
  • Unik cirkulær bevægelse for stærkere og mere omfattende stimulation.
  • Mål: samlet længde 30,4 cm, indføringslængde 12,6 cm x 2, diameter (indføring) 4 cm, omkreds 12 cm.
  • Materiale: Premium silikone (ftalatfrit, silkeblødt, kropsvenligt materiale), ABS
  • Stænktæt IPX5
  • Genopladelig via medfølgende USB-kabel
  • Opladningstid 150 minutter
  • Driftstid 30 minutter
  • Må kun bruges med vandbaserede glidecremer som Aquameo eller AlphaMale Aqua.

Dette vil måske også interessere dig:

KUNDEANMELDELSER

Ingen kundekommentarer endnu

Skriv din egen anmeldelse

Anal Tsunami - Dobbeltvibrator med rotationsmotor

Anal Tsunami - Dobbeltvibrator med rotationsmotor

Anal Tsunami er et innovativt sexlegetøj, en dobbeltvibrator med en kraftig rotationsmotor, der giver dig en helt ny dimension af anal/vaginal stimulation. Lad Anal Tsunami tage dig med på en seksuel rejse, som du aldrig har oplevet før! Anal Tsunami er genopladelig, kan fjernstyres, er fleksibel og fyldt med funktioner, der aldrig er set før.

Skriv din egen anmeldelse

Andre kunder købte også:

19 andre varer i samme kategori: