Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Bondage-tape

Nyhedsbrev

Gennemsigtig bondage-tape

Vores transparente bondagetape på rulle er 20 meter lang og har mange fordele i forhold til strækfilm eller husholdningsfilm, som ofte bruges til bondage.

Mere information

3696/00

tilgængelig

    Mere information

    Vores gennemsigtige bondagetape på rulle har en længde på 20 meter og har mange fordele i forhold til strækfilm eller plastfolie, som ofte bruges til bondage.

    Denne bondagetape af høj kvalitet på rulle er et uundværligt BDSM-tilbehør for både begyndere og professionelle. Bondagetapen fra MEO ® er hurtigt ved hånden og sikrer pålidelig fiksering under en BDSM-session.

    Bondagetapen fra MEO ® kan ikke kun bruges til at binde din partners håndled og ankler for at begrænse deres bevægelsesfrihed, men den er også ideel til at give din partner bind for øjnene, da den kun klæber til sig selv og ikke til hud eller hår. Bondagetapen er det perfekte BDSM-tilbehør, især til en udendørs session eller på rejser, da den er nem at opbevare og transportere. Det betyder, at du kan binde din partner til f.eks. et træ i skoven uden at skulle bekymre dig om reb, karabinhager eller kroge. Bondagetapen åbner op for mange kreative muligheder, når du binder. Lad bare fantasien få frit løb!

    Hvordan bruger jeg den gennemsigtige bondagetape?

    Bondagetapen er hurtig og nem at bruge. Klip blot den nødvendige mængde bondage-tape af rullen med en saks, og så kan bondage-sjovet begynde!

    Hvad er det særlige ved gennemsigtig bondage-tape?

    Bondage-tape er elastisk, smidig og klæber kun til sig selv, ikke til hud eller hår. Bondagetape kan bruges til at vikle og fiksere hænder eller fødder hurtigt og nemt uden at trække i hår eller hud. Vores bondagetape er ideel til erotiske bondagelege af enhver slags. Efter brug kan bondagetapen fjernes på ingen tid uden at efterlade rester.

    Hvad skal jeg være opmærksom på med den gennemsigtige bondagetape?

    Bondagetapen kan genbruges, hvis den bruges forsigtigt. Efter brug skal du blot tørre det af med vand og mild sæbe, lade det tørre og rulle det forsigtigt sammen igen.

    Farvet bondage-tape:

    Vores bondage-tape fås i sort, rød, pink, sølv, lilla og gul samt transparent.

    Yderligere detaljer:

    • Bondagetape på en 20 meter rulle.
    • Fås i forskellige farver
    • Bondagetapen fra MEO® gør det nemt at udleve bondagefantasier uden komplicerede knuder. Den skinnende film uden klæbelag klæber kun til sig selv - ikke til hud eller hår. Bondagetapen er velegnet til opbinding eller erotisk knebling, som bind for øjnene og helt til mumificering. Efter brug kan bondagetapen rulles sammen igen og bruges så ofte, som det er nødvendigt.
    • Let at fjerne: Rulles hurtigt af og på uden at efterlade rester.

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Top

    Top Qualität

      Skriv din egen anmeldelse

      Gennemsigtig bondage-tape

      Gennemsigtig bondage-tape

      Vores transparente bondagetape på rulle er 20 meter lang og har mange fordele i forhold til strækfilm eller husholdningsfilm, som ofte bruges til bondage.

      Skriv din egen anmeldelse

      Andre kunder købte også:

      7 andre varer i samme kategori: