Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Analpropper

Nyhedsbrev

Stor buttplug Saurus Giant

Den voluminøse buttplug fra MEO® er en stor anal plug til mænd! Med en bredde på 6 til 10 cm og en længde på 20 cm er det den ideelle store buttplug til opvarmning før fisting og analplug-sex. Giant Anal Plug har en superfed form og en glat overflade, der er særlig nem at føre ind.

Mere information

2546/00

tilgængelig

    Mere information

    Den voluminøse buttplug fra MEO® er en stor analplug til mænd! Med en bredde på 6 til 10 cm og en længde på 20 cm er det den ideelle store buttplug til opvarmning før fisting og analplug-sex. Giant analpluggen har en superfed form og en glat overflade, der er særlig nem at føre ind. Takket være den brede base er buttpluggen perfekt til at ride på.

     

    Hvordan bruger jeg buttpluggen?

     

    Du kan bruge buttpluggen meget intuitivt! Før den ind analt, og nyd den, mens buttpluggens voluminøse form masserer alle dine hot spots efter de første par centimeter. Buttpluggen holder godt på glatte overflader, f.eks. fliser, og giver dig en håndfri tur.

     

    Hvad er så specielt ved denne buttplug?

     

    Helt fantastisk form og den helt rigtige størrelse for en kæmpe analplug. Den er også lavet af et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt robust og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke buttpluggen dybt inde i dig på de helt rigtige steder! Vores buttplug vil fylde dig helt ud og garantere dig intens tilfredsstillelse.

     

    Hvilken glidecreme skal jeg bruge til denne buttplug?

     

    Vi anbefaler vores hybride personlige smøremidler MANCUNT eller FORMULA X til denne buttplug. MANCUNT kombinerer fordelene fra to verdener: Den glider som silikone og vaskes ud lige så let som vand. MANCUNT gør det til en stor fornøjelse at bruge buttpluggen. Påfør masser af glidecreme på buttpluggen, og før lidt glidecreme ind i anus med vores "Lube Shooter" (klik her). Vi vil også råde dig til at bruge vores Extremeo Spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begyndere og erfarne fans af store analplugs. Den særlige effekt af Extremeo fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at sikre uhæmmet sjov med en stor analplug.

     

    Vigtige tips til brug og rengøring af en buttplug:

     

    Denne buttplug er fremstillet af et ftalatfrit materiale af høj kvalitet. Materialet i Giant analplug er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget stabilt, så din buttplug holder i lang tid. Før du bruger en buttplug, bør du dog rengøre den grundigt. Varmt vand og en mild sæbe er normalt tilstrækkeligt. Du kan rengøre den grundigt med vores VeryClean-spray. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmen, inden du bruger buttpluggen. I vores shopkategori "Anal douches" (klik her) finder du et stort udvalg.

     

    Yderligere detaljer:

     

    • Stor buttplug, analplug til mænd (Giant Anal Plug)
    • Fremstillet i Europa! MEO™ har fået lavet dette analsexlegetøj til dig i Europa!
    • Materiale: Vinyl, fri for ftalater, nem at rengøre og hudvenlig
    • Glidecreme: Vi anbefaler vores glidecremer FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT eller FORMULA X HYBRID.
    • Rengøring: Varmt vand og vores VERYCLEAN legetøjsrens
    • Vær ikke bange for stort sexlegetøj under analsex: Vores EXTREMEO-spray afslapper lukkemusklen og gør indføringen lettere

    Dette vil måske også interessere dig:

    KUNDEANMELDELSER

    Evaluering 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Evaluering 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Skriv din egen anmeldelse

        Stor buttplug Saurus Giant

        Stor buttplug Saurus Giant

        Den voluminøse buttplug fra MEO® er en stor anal plug til mænd! Med en bredde på 6 til 10 cm og en længde på 20 cm er det den ideelle store buttplug til opvarmning før fisting og analplug-sex. Giant Anal Plug har en superfed form og en glat overflade, der er særlig nem at føre ind.

        Skriv din egen anmeldelse

        Andre kunder købte også:

        30 andre varer i samme kategori: