Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Mundknebel

Nyhedsbrev

Mundknebel 

Vores mouth gags propper munden til og tolererer ikke backtalk. Hvis det er nødvendigt, kan vores mundknebler endda låses... Tragtknebler, kugleknebler, ringknebler og meget mere finder du i MEO's bondagebutik.

12
pr. side
Vis 13 - 24 af 67 elementer
Vis 13 - 24 af 67 elementer

Mundknebel i teori og praksis

 

Motivationen for at bruge mundkurv kan være praktisk, for eksempel for at forhindre den passive partner (bunden) i at tale og skrige; men en mundkurv kan også sættes på på bundens anmodning, da de finder følelsen behagelig, eller det hjælper dem med at indleve sig i en rolle i magtstrukturen i erotisk rollespil under bondage. Nogle mennesker finder også ydmygelsen erotisk og stimulerende, blandt andet på grund af den ukontrollerede spytstrøm. Et andet incitament til at bruge en ball gag ligger i den forsvarsløshed, den symboliserer for den underkastede. Øjnene på en kneblet person ser større ud, og det fører som regel til et anspændt ansigtsudtryk hos den pågældende, hvilket sammen med de stærkt begrænsede muligheder for verbal kommunikation som regel øger intensiteten i legen mellem over- og underkrop.

At købe en mundknebel er en tillidssag

 

Vi har et bredt udvalg af gags i vores bondagebutik, fordi en mundknebel er et uundværligt BDSM-tilbehør til bondage. Uanset om det er mundknebler som SM-legetøj, lædermundknebler, bondage-mundknebler eller de meget brugte ball gags, så finder du med garanti det, du leder efter her. Selv hvis du leder efter noget mere bondage- eller SM-agtigt, har vi de rigtige produkter til dig, som f.eks. vores hovedseler med mundkurve. Hvis du er til golden showers, har vi også mundkurve med tragt eller mundkurve med rør og åbning. Hvis tvungen feminisering er din fetish, vil du f.eks. være godt tjent med vores pussy face mouth gag.

 

Mundkurvssystem til BDSM-professionelle, SM-mundkurve og dominatrix-mundkurve

 

I næsten to årtier har vi fremstillet forskellige mundknebler til BDSM-miljøet og til professionelle SM-studier, masters og dominatrixer. Hvis du er interesseret i et professionelt mundkurvssystem med udskiftelige vedhæftede filer, anbefaler vi vores Humilator mund kurvssystem. Dette SM-system er ikke kun en del af BDSM-straffekataloget, men har også mulighed for at fastgøre mange mundkurve. Den grundlæggende mundknebel kan forvandles til en mundknebel med toiletbørste, en knebel med toiletpapirholder eller en SM-knebel med fjerkost på ingen tid.

 

O-ring gag, ball gag, penis gag eller en mundspreder gag

 

Alt, hvad du kan lide, er tilladt. Du er sikker på at finde den gag, du ønsker, og dine fetichdrømme hos MEO. For vores fetishbutik har specialiseret sig i at opfylde ønsker fra mange BDSM-kunder fra hele verden. Om du er interesseret i en O-ring gag i læder og stål, en ball gag med en rød k ugle eller en mouth gag med en penis, eller om du foretrækker en mundspreder gag, er helt op til dig. Men du kan være sikker på, at den gag, du altid har drømt om, vil blive leveret diskret hjem til dig inden for 48 timer.

 

Komfortabel mundknebel, bondage-knebel eller foretrækker du en SM-knebel?

 

Ud over bondage-bindinger er en mundknebel en del af det grundlæggende erotiske udstyr for enhver BDSM-elsker, når det kommer til gag-bondage. Derfor finder du ikke bare simple gags i vores online bondagebutik, men en række forskellige mundknebler, der passer til alle bondage- og SM-præferencer. Hos MEO finder du bondage gags og SM g ags i mange designs og former, men også mundknebler til begyndere (åndbare) og komfortable, samt vandtætte BDSM gags til golden shower lege, meget tunge SM gags tilSM studier og BDSM professionelle. Fra A til Z finder du hos MEO alle de oplysninger, du har brug for, for at hjælpe dig med at købe den rigtige mundkurv.

 

Du kan finde disse forskellige mundkurve i MEO's bondageshop:

 

Ball gags og mouth gags med bold

 

En ball gag er en mundknebel og består af en plastkugle af PVC eller silikone, som skubbes ind bag tænderne. For at forhindre, at den skubbes ud med tungen, fastgøres ball gag'en bag sub'ens hoved med en hovedrem. Som med mange gags kan subben stadig lave lyde på trods af mundkneblen, men det er svært at tale. Du kan finde et godt udvalg af ball gags her under dette link (klik her).

 

 

Ring gag eller mundknebel med O-ring

 

Vores ring gags har samme funktion som vores ball gags. Men i stedet for en gummibold skubbes en ring ind bag tænderne og fastgøres bag hovedet med en hovedstrop. For at undgå skader på tænderne er vores ring gag beklædt med læder. Særligt populære ring gags i vores bondagebutik er vores vandtætte ring gag, vores deep throat ring gag, vores cock slut ring gag og vores ring gags ' mouth wide open' i rød og ring gag i sort. I modsætning til de fleste andre mundknebler er det relativt nemt at trække vejret med ringknebler, og der er fri adgang til subbens mund.

 

Penis gag eller mundknebel med penis

 

En penisgag lukker munden med en læderstrop, som sættes fast bag på halsen. En kopi af en læder- eller silikonepenis stikker ud fra indersiden af penisgag 'en. Penisgaggens penis stikker dybt ind i bundens mund. Der kan også sættes en anden penisdildo fast uden på kneblen, som den kneblede kan bruge til at tilfredsstille sin top eller elskerinde. Som med mange mundknebler kan den underkastede stadig lave lyde på trods af peniskneblen, men det er svært at tale.

 

Snaffle gag eller mundknebel med tøjle

 

En snaffle gag, også kendt som en pony gag eller bit gag, minder om en trenser og bruges især i ponyleg og kæledyrsleg. En snaffle gag bruges også ofte i rollespil som en del af en hovedsele, der minder om et hovedtøj. Vores snaffle gag sættes fast bag hovedet med en strop, der er fastgjort til ringene. Baseret på klassiske snaffle gags fremstiller vi forskellige runde og ovale mundknebler med en snaffle-lignende fastgørelse. Tale, stønnen og klynken påvirkes næsten ikke.

 

Ballonknebel eller oppustelig mundknebel

 

Vores balloon gag består af en latexballon, som pustes op i den udsattes mund ved hjælp af en pumpebold. Takket være pumpebolden kan en oppustelig ballonknebel pustes op, så den fylder munden under bondage. Luften kan slippe ud igen via en panikventil, hvis det er nødvendigt. Da ballongag'en ikke ville blive i munden uden yderligere fiksering, er ballongag'en ofte en del af en hovedsele eller en lædermaske, spandexmaske eller neoprenmaske. Ballonkneblen og vores butterflyknebel er de mest effektive mundknebler i vores bondagebutik på grund af deres design.

 

Mundkurv med mundkurv

 

En mundkurv lukker simpelthen munden med en plade som en del af en hovedsele og er ikke særlig effektiv som mundknebel, men har ofte en rollespillende karakter inden for Human Puppy Play. Mundkurven kombineres derfor ofte med ballongags eller andre indvendige mundknebler som f.eks. penisgags. Vores mundkurv til sokker, jocks & poppers er f.eks. en vidunderlig bondage-mundkurv. Vi har også mange hovedseler med mundkurve og masker med mundkurve.

 

Tørklæder og sjaler til mundkurv

 

Sandsynligvis den ældste metode til at kneble numsen under bondage. Denne knebelteknik går ud på at putte et tørklæde, en gag-sok eller en jockstrap i bundens mund. For at forhindre spyt bliver munden yderligere kneblet med et tørklæde / lommetørklæde eller vores bondage-tørklæde. Vi anbefaler især vores mundknebel til sokker, jocks & poppers.

 

Knebel med klæbende tape eller bondage-tape

 

Selvklæbende bondage-tape bruges ofte til en selvklæbende mundknebel. Et professionelt BDSM-produkt, som ikke klæber til huden, til dette formål er vores selvklæbende bondage-tape i rød eller sort.

 

Mundspreder og kæbespreder

 

Mundspredere eller kæbespredere stammer fra medicinsk teknologi og kan købes i vores bondageshop. De bruges til at holde bundens mund åben. Da den både forhindrer tale og lukning af munden, har den fundet vej til den kliniske erotik som en særlig form for dental mund knebel. Spider Gag, som også er lavet af metal, eller Dr. Sado's Feeder, som holder munden åben, følger et lignende princip. Vi anbefaler også vores mundspreder med tandbeskytter og hovedrem

 

Slangeknebel

 

Tube gags eller oppustelige tube gags bruges til nogle specielle BDSM-praksisser; et rør stikker ind i munden og er fastgjort via stropper eller en maske. Tube gags bruges, når vejrtrækningen skal kontrolleres, eller når vejrtrækningen under vand skal sikres.

 

Knogleknebel

 

Meget almindelig i Pet Play eller Human Pup Play er mundkneblen i form af en knogle, der stopper munden på bunden eller hvalpen, dvs. menneskehvalpen, på en artstilpasset måde. Takket være en hovedstrop kan benkneblen spændes stramt rundt om hovedet, så menneskehvalpen ikke har andet valg end at bide i benkneblen.

 

Låsbar mundknebel og knebel med tidslås

 

 

For at øge den psykologiske spænding ved at blive kneblet, leverer vi mange af vores mundknebler i en låsbar version, også kendt som en låsbar knebel. En låsbar gag kan låses med en almindelig hængelås eller med vores digitale MEOBOND-tidslås.

 

Tunge- eller læbe-gag

 

MEO-tungekneblen stammer fra japansk BDSM, hvor tungen klemmes fast mellem stænger og derfor ikke kan trækkes tilbage i munden. Denne form for knebling, som er ret almindelig i den asiatiske BDSM-scene, er nok den ultimative løsning til gag-bondage. For kneblet på denne måde har bunden intet andet valg end fuldstændig stilhed!

 

Tragtknebel

 

Tragtknebler bruges til at tvinge undersåtten til at indtage væsker eller gyldne brusere. Funnel gags er ofte en del af en hovedsele eller en maske.

 

 

Sikkerhed og risici ved mundknebler

 

Mundknebler bruges i nogle seksuelle BDSM-praksisser, som regel på et samstemmende, rimeligt og sikkert grundlag, det princip, der er kendt inden for BDSM-subkulturen som Safe, Sane, Consensual.

 

Bondage med gags er ikke uden risiko og kræver en særlig grad af opmærksomhed mellem bund og top på grund af de begrænsede kommunikationsmuligheder og den delvise begrænsning af luftvejene. Af sikkerhedsmæssige årsager bør der aftales et lydmønster som safeword for at afbryde alle bondagehandlinger. Fri vejrtrækning skal garanteres til enhver tid.