Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Dobbelt dildoer

Nyhedsbrev

Dobbelt dildoer 

En dobbeltdildo fylder alle kropsåbninger ekstremt meget. Sex med en dobbeltdildo er dobbelt så sjovt, bringer nyt momentum og mere variation ind i dit sexliv.

12
pr. side
Vis 13 - 21 af 21 elementer
Vis 13 - 21 af 21 elementer

Hvad er en dobbeltdildo?

 

Hvad adskiller en dobbeltdildo fra en almindelig dildo? Navnet afslører det allerede! En dobbeltdildo er et sexlegetøj med to ender og en fleksibel eller buet krop. Med en dobbeltdildo kan du have det sjovt alene eller sammen med din partner. Det er sådan, mange af vores kunder bringer ny energi og mere variation ind i deres kærlighedsliv med deres partner.

 

Skal dukøbe en stor dildo eller en dobbeltdildo?


Med en XXL-dildo eller kæmpedildo vil du og din partner opleve fuldstændig anal eller vaginal ekstase. Du kan opnå en lignende oplevelse med enanaldildo eller ensilikonedildo, mens dobbeltdildoer virkelig kan få dig til at nå dine grænser. Ren sex, så at sige! Kun en stor XXL-dildo eller en oppustelig dildo lover en sådan nydelse. Det perfekte valg af analdildo er dog altid op til din personlige smag.

 

Dobbeltdildo til kvinden eller dobbeltdildo til manden

 

Dobbeltdildoer eller partnerdildoer kan normalt indføres vaginalt og analt på samme tid eller kan også bruges til samtidig penetration af begge partnere. Både anal + anal, vaginal + vaginal eller anal + vaginal. Trænede brugere bøjer en dobbeltdildo sammen, så BEGGE ender kan føres ind i en kropsåbning.

 

De to ender af en dobbeltdildo kan være meget forskellige, så forskellige præferencer kan tilfredsstilles med ét stykke legetøj. Ideelt set vil begge parter få noget for pengene, hvis en dobbeltdildo har en tyk glans i den ene ende og en mindre diameter i den anden.

 

Mænd, der kan lide at eksperimentere, bør helt sikkert prøve den behagelige træning med et par analkugler eller kærlighedskugler.

 

Hvordan bruger jeg en dobbeltdildo?

 

Den rigtige glidecreme til sex med en dobbeltdildo er meget vigtig. Til indføring af en analdildo eller partnerdildo anbefaler vi vores vandopløselige gli decremer som Aquameo eller Anal Push til analsex. Du kan selvfølgelig også bruge en glasdildo med en silikonebaseret glidecreme. I vores online shop med dildoer finder du selvfølgelig også en analafslappende spray, den såkaldte EXTREMEO. Med denne spray kan du også indføre en XXL-dildo eller en stor dildo til mænd uden smerter.

 

På grund af deres længde og omkreds kan det være lidt sværere at indføre en stor dildo i starten. Gå langsomt og forsigtigt frem, og indtag en stilling, der er behagelig for dig, så du kan strække kroppen ud og åbne anus. Prøv nu at ligge på ryggen med en pude (eller MEO's kærlighedspude) under numsen og benene løftet og spredt.

 

For den rigtige stilling og mod træthedstegn, mens du bliver taget analt med en dobbeltdildo eller har det sjovt under solosex: MEO's Fuck & Play Sling giver effektiv og behagelig støtte takket være den højeste kvalitet. Velpolstrede bæltepuder af blødt latigolæder vikler sig om nakken og bagsiden af knæene og giver mulighed for særlig dyb penetration. Bæltet kan justeres individuelt takket være flere spænder. To D-ringe i stål på siderne gør det endda muligt at fastgøre håndjern. Det betyder, at du kan nyde din dobbeltdildo med stor komfort.

 

Det er absolut tilrådeligt at starte med en mindre dobbeltdildo, f.eks. en dobbeltdildo af glas , og så arbejde sig op til de større kalibre. Når du har indført den del af dobbeltdildoen, der har den tykkeste diameter, bør din krop være afslappet, så du nu i ro og mag kan nyde de fornemmelser, som dildoen skaber. Mange af vores kunder kan lide at rotere dildoen i kroppen for at nå alle de indre erogene zoner (P-punkt eller G-punkt), mens andre foretrækker stødbevægelser med dobbeltdildoen.

 

Er en dobbeltdildo et af de typiske bøsse-sexlegetøj?

 

En dobbeltdildo i numsen gør også mænd ret glade! Dobbeltdildoer er meget populære som sexlegetøj i bøssemiljøet. Især vores store dobbeltdildoer bliver bestilt fra det erotiske online-postordrefirma MEO. Vores såkaldte analslange, som vi har i mange størrelser, eller vores dildoer i kategorien "ekstremt stor dildo med to ender" fra Crackstuffers, DEEP 'R og HAM'R Dildos er meget værdsatte.

 

 

Bestil dobbeltdildoer online - i alle farver, former og materialer

 

Ligesom normale dildoer og analdildoer fås dobbeltdildoer også i de smukkeste designs, længste længder og usædvanlige former samt i en række forskellige materialer. Uanset om de er lavet af aluminium, rustfrit stål, ABS, vinyl eller silikone - langt de fleste dobbeltdildoer fra MEO er absolut hudvenlige og hypoallergene. Design og størrelser er lige så varierede. Vi tilbyder dobbeltdildoer eller strap-ons i alle farver og former.

 

Ren erotik: dobbeltdildo fra MEO

 

Uanset om det er i sengen, under bruseren eller på ferien - dobbeltdildoer kan bruges, hvor du har lyst. Takket være dens fleksibilitet eller buede form bliver dine erogene zoner (f.eks. G-punktet eller prostata) forkælet med stor nøjagtighed. Og fordi dobbeltdildoer tillader samtidig anal penetration af begge "deltagere", behøver ingen at se på den anden under solosex.

Alle bør prøve en dobbeltdildo under sex eller solosex

Hvis du altid har haft lyst til at nyde dobbelt penetration eller sandwich-sex, vil en dobbeltdildo inspirere dig! Vi anbefaler især vores dobbeltdildo med vibration, Lelo PicoBong Transformer dobbeltvibrator. To kraftige motorer forkæler begge partnere (eller kropsåbninger) på samme tid.