Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Prostata-stimulatorer

Nyhedsbrev

Prostata-stimulatorer 

Denne prostatastimulator rammer det rigtige sted og kan virkelig stimulere prostata! Frihåndsorgasmer, tvungne orgasmer og udløsning er alt sammen muligt med prostatavibratoren fra ALPHA MALE.

12
pr. side
Vis 25 - 36 af 85 elementer
Vis 25 - 36 af 85 elementer

Prostata-massage: G-punktet eller nydelsesstedet hos mænd

 

Hvorfor prostata-massage?

 

En prostata-massage er ekstremt stimulerende for langt de fleste mænd, da prostata betragtes som det hemmelige G-punkt eller nydelsessted hos mænd, og en prostata-massage kan forstås som en G-punktsmassage for mænd. Prostatastimulation fungerer bedst med en massage med en finger eller et anallegetøj eller en særlig prostatavibrator (også kendt som en mandevibrator ).

 

Prostata-massage er en vidunderlig sanseoplevelse for mange mænd. Hvis manden samtidig onanerer eller har sex under prostatastimulationen, intensiveres den betagende følelse og fører til intense, langvarige orgasmer.

 

Selvfølgelig reagerer alle mænd forskelligt på stimulering, og anal prostatamassage er måske ikke alles kop te lige med det samme, men ifølge en undersøgelse har mere end 70 procent af heteroseksuelle mænd i et forhold allerede prøvet et prostatamassageapparat eller ville gøre det.

 

Men bare rolig, for der er forskellige måder at massere og stimulere en mands g-punkt på. Ikke kun via anus, men også udefra på perineum, området mellem anus og testikler. Hos mænd kan erektionen også styrkes ved at lægge pres på mellemkødet.

 

Hvordan finder jeg prostata?

 

Prostata er en kønskirtel, der har til opgave at producere et sekret, som blandes med sædcellerne. Den mandlige prostata kaldes også prostatakirtlen. Prostata sikrer sædcellernes overlevelse. Kønsorganet ligger under blæren og omgiver mandens urinrør, som fører både urin og sædvæske ud i det fri.

 

Prostata kan nemt mærkes med en finger via anus. Mandens G-punkt ligger ca. 5 - 7 cm bag indgangen til anus. Prostata kan nemt mærkes med en let buet finger, hvis underside peger mod navlen.

 

Brug en finger eller din tunge til forsigtigt at massere anus udefra, så din partner kan vænne sig til fornemmelsen - hvis du bruger fingeren, så smør lidt EZ2FUCK silikonebaseret glidecreme på anus, så du forsigtigt kan trænge ind i den med din finger.

 

 

Uanset om det er med finger eller prostata-sexlegetøj, anbefales en blid tilgang til dette"mandlige G-punkt" til at begynde med. Men vær ikke for genert. I starten bliver manden måske overrasket over den nye berøring, men hvis du rammer det rigtige sted, kan det blive hans livs bedste sex.

 

For lettere penetration kan du bruge vores Aquameo (vandbaseret) eller Alpha Male (vandbaseret plus anusafslappende ekstrakter) prostatastimulerende glidecreme.

 

Den rette forberedelse til prostatamassage

 

Slap af, og fokuser først på mellemkødet - området mellem testiklerne og anus: blide strøg eller klemninger stimulerer og afslapper. Under forspillet med din partner kan han eller hun også stimulere ydersiden af anus med tungen.

 

Instruktioner til prostatamassage

 

Prostata har et stort antal nerveender, hvilket gør anal stimulation så intens. Du kan enten forkæle dig selv eller få din partner til at stimulere dig, f.eks. med dine fingre eller under sex. Prostata-massage fungerer dog bedst med et analt legetøj til prostatastimulation.

 

Der er to måder at massere prost ata på - direkte og indirekte massage. Indirekte massage udføres via mellemkødet, mens direkte massage udføres inde i anus med fingre eller et sexlegetøj.

 

Den bedste prostatavibrator og andet legetøj til prostatamassage:

 

Prostatastimulatorer er specielt formet til at stimulere prostata og P-punktet P-punktet er det "mandlige G-punkt", der ligger ca. 5 til 7 cm bag indgangen til anus, og når det stimuleres med vores prostatastimulator, giver det anale orgasmer. Selv "håndfri orgasmer" er mulige.

 

Indirekte prostatamassage

 

Indirekte prostatamassage udføres på mellemkødet. Set udefra er kirtlen placeret lige bag testiklerne. Denne region kan trykkes let, gnides, stryges og masseres med fingrene. Penis og testikler kan stimuleres på samme tid med den anden hånd.

 

MEO tilbyder også særlige penisringe i et forlænget design, som ikke kun sikrer en hård erektion, men også stimulerer mellemkødet på samme tid.

 

Direkte prostatamassage

 

Ud over indirekte massage på mellemkødet kan prostata også stimuleres inde i anus. Fingre eller et anallegetøj fra MEO egner sig bedst til at sondere prostata. Mandens G-punkt kan selvfølgelig nås under sex gennem penetration med en dildo eller buttplug.

 

Fingre og anallegetøj

Når du har mærket stedet, kan du cirkle om kirtlen med et let tryk fra fingerspidsen. Skift mellem at udøve et let tryk direkte på prostata eller at trykke med konstant kraft og varierende intensitet.

 

Prostata kan også nemt nås med et prostatalegetøj, en prostatavibrator, en analdildo eller buttplug.

 

Hvis anus allerede er godt udstrakt, kan en ekstra finger også inddrages i legen. Prostata kan tages mellem pege- og langfinger og masseres med et lille tryk.

 

Malk prost ata og håndfri orgasme

 

Prostata kan masseres direkte og indirekte af partneren samtidig med, at den, der bliver masseret, onanerer. Oplevelsen af prostatastimulation kan være ekstremt intens.

 

I forbindelse med prostatamassage bruges ofte udtrykket malkning eller tvungen sædafgang. Det betyder, at stimulering af prostata får sædvæske til at blive frigivet, selv om manden ikke får orgasme. Prostata-massage reducerer trykket i sædblæren og prostata, hvilket fører til ejakulation uden orgasme. Denne massageteknik kan derfor føre til, at klimaks forsinkes (kaldes ofte cum control i BDSM-scenarier).

 

Redskaber og særligt legetøj til prostatamassage

 

Anal penetration, hvad enten det er med en finger, et sexlegetøj eller under sex, bør aldrig ske uden glidecreme, da anus i modsætning til vagina ikke kan producere sin egen fugt. Særlige anale glidecremer fra MEO giver tilstrækkelig fugt til en afslappet prostatamassage.

 

Anallegetøj til prostatamassage

Der findes såkaldte "prostatamassagere", som masserer prostata indefra med stærke eller blide vibrationer og en særlig form. De fleste af disse anallegetøjer har også en ekstra stimuleringsarm, som masserer mellemkødet udefra. Dobbelt så meget sjov ved en prostatamassage er derfor forprogrammeret.

 

 

Hygiejne efter prostatamassage - rengøring af anallegetøj

 

Efter orgasmen skal stimulatoren trækkes forsigtigt og langsomt ud og rengøres grundigt med vand og sæbe. Et særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj som VERYCLEAN kan også bruges til desinfektion.

 

Køb en prostatavibrator eller mandevibrator til prostatamassage

 

Hvis du er på udkig efter en prostatavibrator, en prostatastimulator, en urinrørsvibrator eller en prostatadildo, er du i gode hænder hos MEO, den førende online shop for prostatastimulation. Vi har et stort udvalg af produkter, så du kan stimulere din prostata. At vælge det rigtige anallegetøj er afgørende for en vellykket prostatamassage. Vi har ikke kun den berømte vibrator til mænd, men også en effektiv analvibrator og en meget vellykket prostataplug. Du finder også specielle glidecremer til prostatamassage og en spray, der afslapper endetarmen og gør det lettere at indføre en prostatavibrator. Hvilket sexlegetøj til mænd, der passer bedst til dig, skal afgøres og testes individuelt, fordi hvert af sexlegetøjerne til mænd har forskellige fordele, som f.eks. fjernbetjening eller aftagelige vibrationskugler.