Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Oppustelige dildoer og analpropper

Nyhedsbrev

Oppustelige dildoer og analpropper 

Oppustelige analplugs & dildoer garanterer betagende fornemmelser, fordi følelsen af at blive fyldt helt ud af en oppustelig dildo eller buttplug er ubeskrivelig.

12
pr. side
Vis 25 - 36 af 39 elementer
Vis 25 - 36 af 39 elementer

Hvad er en oppustelig dildo?

Vi taler om en dildo, hvis størrelse du selv kan bestemme. Det gælder både længden og diameteren. På den måde har du fuld kontrol over den oplevelse, du vil have med dette spændende sexlegetøj! Synes du, at størrelsen er vigtig og skal opfylde dine krav? Så er en oppustelig dildo eller oppustelig buttplug lige det, du har brug for!

Hvordan bruger man en oppustelig dildo?

Du kan penetrere dig selv eller din partner med dette innovative sexlegetøj. En oppustelig dildo er perfekt, hvis du lige har fået din første erfaring med sexlegetøj. Det er også muligt at justere størrelsen på den oppustelige dildo under sex. Det er dog vigtigt, at du er helt afslappet og ophidset, når du fører den oppustelige dildo ind. Brug altid en tilstrækkelig mængde glidecreme ved at påføre den oppustelige dildo og dit eget intime område. Det vil gøre indtrængningen endnu lettere og mere behagelig!

Hvilke oppustelige dildoer findes der?

Du kan vælge mellem forskellige oppustelige dildoer eller buttplugs, hvoraf nogle er særligt realistiske - små eller store modeller, for det er kun dig, der bestemmer størrelsen!

For en særlig oplevelse kan du selvfølgelig også vælge en oppustelig strap-on-dildo! Pust dildoen op til den ønskede størrelse, før den ind, og lad dig rive med af den uhæmmede lidenskab...

Hvordan fungerer en oppustelig dildo?

På den oppustelige dildo sidder en håndpumpe, som du betjener, indtil dildoen har nået den ønskede størrelse. Brug derefter nok glidecreme til at indføre den oppustelige dildo så blidt og smertefrit som muligt. Hvis dildoen er lavet af silikone, er det tilrådeligt ikke at vælge en silikonebaseret glidecreme. En vandbaseret glidecreme som Aquameo fra MEO er mere velegnet, ellers kan den oppustelige dildo eller den oppustelige buttplug blive beskadiget. Efter brug skal du trykke på ventilen for at lukke luften ud af dildoen eller buttpluggen.

Hvordan rengør man en oppustelig dildo?

Meget forsigtigt! Du vil jo ikke have, at der ophober sig bakterier på din oppustelige dildo. For at forhindre dette bør du rengøre din oppustelige dildo, ligesom alt andet sexlegetøj, grundigt efter og før hver brug med en særlig legetøjsrenser som f.eks. vores VERYCLEAN-spray. Det vil sikre, at dit sexlegetøj altid er hygiejnisk, og at du og din partner kan bruge det i mange år fremover. Så sørg altid for at have nok VERYCLEAN-spray til dit sexlegetøj i huset.

Hvor kan jeg købe en oppustelig dildo?

MEO er en af de førende butikker inden for sexlegetøj og tilbyder unikke dildoer, vibratorer og masturbatorer. Du kan bruge dem til at udleve din seksualitet alene eller sammen med din partner. Hvert sexlegetøj har sin egen funktion, så alle dine erogene zoner bliver stimuleret. Det gælder selvfølgelig også for din partner! Så lad din oppustelige dildo, oppustelige buttplug eller et andet sexlegetøj fra MEO gøre arbejdet. Du kan bestille dit sexlegetøj diskret hos MEO!