Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

BUBBLE-stødpropper

Nyhedsbrev

Bubble Toys Mousse - Anal Dildo

Beslutninger, beslutninger! Med så mange dildoer at vælge imellem er vi sikre på, at vi har den perfekte løsning på alle dine dildodilemmaer: den fantastiske Mousse Anal Dildo fra Bubble Toys! Den markante glans og det nubrede skaft lover dig også stimulering, som du aldrig har oplevet det før.

Mere information

2446/00

tilgængelig

  Mere information

  Beslutninger, beslutninger! Med så stort et udvalg af dildoer har vi helt sikkert den perfekte løsning på alle dine dildodilemmaer: den fantastiske Mousse analdildo fra Bubble Toys! Den udprægede glans og det nubrede skaft lover dig også stimulation, som du aldrig har oplevet før.

   

  Den tykke glans og skaftet med de mange kugleformede knopper giver en fantastisk fornemmelse, så snart du fører den ind. Takket være sin særlige form og størrelse når Mousse analdildoen dit lystpunkt, prostata, og giver ekstra stimulering der! Med sin robuste base kan den fleksible Mousse analdildo også bruges håndfrit på mange glatte overflader. Godt at vide: Mousse-dildoen fra Bubble Toys fås også i to større størrelser!

   

  Hvad er så specielt ved Bubble Toys?

   

  Garanti for anal ekstase: Det er op til dig: Pop din røv - Rid din røv - Kvæl din røv! Flotte former, perfekt afstemte størrelser til begyndere, øvede og professionelle samt stimulerende knopper. Plus et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt stabilt og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke dit boblelegetøj på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig! Vores boblelegetøj vil fylde dig helt analt og garantere dig intens tilfredsstillelse. Det er ikke kun formen på dette legetøj, der vil overbevise dig, men især overfladen med de mange stimulerende kugler! Fra begynderstørrelsen "Buttboy" til "Butt Hungry"-størrelsen finder du et stort udvalg af buttplugs og dildoer fra Bubble Toys-serien hos MEO. I øvrigt er hele serien af boblelegetøj fra MEO® fremstillet i EU under strenge retningslinjer og består af certificerede kropssikre materialer. Det lover vi: Du vil blive 100 % begejstret.

   

  Hvordan bruger jeg boblelegetøjet?

   

  Du bruger simpelthen dit boblelegetøj intuitivt! Indfør det analt, og nyd det, mens de udprægede kugletoppe masserer alle dine nydelsesnerver efter de første par centimeter. Boblelegetøjet holder ganske godt på glatte overflader, som f.eks. fliser, og giver dig mulighed for en håndfri tur. For god smøring anbefaler vi at bruge en silikonebaseret glidecreme som FuckSlut eller vores Hybrid Gel ManCunt. Lidt Extremeo Spray vil få din anus til at slappe af og gøre det lettere for dig at indføre boblelegetøjet.

   

  Hvilken glidecreme skal jeg bruge til boblelegetøj?

   

  Hvis du planlægger at bruge en buttplug eller dildo fra Bubble Toys-serien, anbefaler vi vores analglidemiddel FuckSlut. Det er en helt særlig silikonebaseret glidecreme, som ikke føles som nogen anden glidecreme. FuckSlut gør brugen af Bubble Toys til en smertefri, men betagende fornøjelse. Det er bedst at smøre nok glidecreme på boblelegetøjet og føre lidt glidecreme ind i anus med vores "Lube Shooter" (klik her). Vi vil også råde dig til at bruge vores Extremeo Spray. Denne spray er det perfekte valg for både analsex-begyndere og erfarne fans af store dildoer. Den særlige effekt af Extremeo fremmer nem indtrængning og fører derfor til afslappet og lidenskabelig nydelse. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at sikre uhæmmet sjov med vores boblelegetøj.

   

  Vigtige tips til brug og rengøring af dit boblelegetøj!

  Dette anallegetøj med nitter fra Bubble Toys-serien er fremstillet af ftalatfri PVC af høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget robust, så dit Bubble Toys-produkt vil holde længe. Før du bruger en dildo eller buttplug fra vores Bubble Toys-sortiment, bør du dog rengøre legetøjet grundigt. Varmt vand og en mild sæbe er normalt tilstrækkeligt. Du kan rengøre det grundigt med vores VeryClean-spray. Vores boblelegetøj har en ikke-porøs overflade, så bakterier og smudspartikler ikke kan sætte sig for godt fast. Rengøring er selvfølgelig også særlig vigtig efter brug. Det kan også være en god idé selv at bruge en anal douche til at rense tarmen, før du bruger boblelegetøjet. Du kan finde et stort udvalg i vores shopkategori "Anal douches".

   

  Yderligere detaljer:

   

  • Bubble Toys Mousse - Anal Dildo - Lille
  • Dimensioner: Total længde ca. 15,5 cm, indføringslængde ca. 12 cm; Ø max. 6,5 cm
  • Analt sexlegetøj med kuglepinde
  • Bubble toys er fremstillet af PVC af høj kvalitet, fri for ftalater.
  • Bubble toys opfylder de strenge EU-krav EN71-3 og EN71-11!
  • Plejevejledning: Vask før og efter hver brug, og rengør hygiejnisk med VeryClean-spray.
  • Vigtigt: Opbevar venligst boblelegetøj separat og ikke sammen med andet silikone-sexlegetøj.
  • Boblelegetøj ervelegnet til både professionelle og begyndere inden foranalsex, afhængigt af størrelsen
  • Takket være materialet tilpasser dette sexlegetøj fra Bubble Toy-serien sig til din indre anatomi, fylder dig op og masserer steder dybt inde i dig, som du ikke engang vidste eksisterede, med sine tykke kugler.
  • Glidecreme: Vi anbefaler vores silikonebaserede FuckSlut glidecreme eller vores ManCunt hybridgel til indføring af boblelegetøjet. Vores Extremeo spray og vores AnalPush glidecreme gør smertefri indføring lettere, hvis det er nødvendigt.
  • Stort udvalg af boblelegetøj: I vores buttplug- og dildoshop finder du alle modeller fra Bubble Toys-serien i forskellige designs, former, farver og længder som Bubble Toys PokPok i sort i Extra Large, Bubble Toys PokPok i sort i Medium, Bubble Toys PokPok i sort i Small, bubble Toys BooBoo i sort i Large, Bubble Toys Pimpy i sort i Large, Bubble Toys Pimpy i sort i Medium, Bubble Toys Mousse i sort i Extra Large, Bubble Toys Mousse i sort i Medium, Bubble Toys Mousse i sort i Small samt mange andre dildoer og buttplugs.

  Dette vil måske også interessere dig:

  KUNDEANMELDELSER

  Evaluering 

  Per le prime esperienze non vi lascerà insoddisfatti.

  Per le prime esperienze non vi lascerà insoddisfatti. Date le dimensioni abbastanza ridotte non risulta fastidioso e sicuramente amplia il piacere durante un rapporto normale.

   Skriv din egen anmeldelse

   Bubble Toys Mousse - Anal Dildo

   Bubble Toys Mousse - Anal Dildo

   Beslutninger, beslutninger! Med så mange dildoer at vælge imellem er vi sikre på, at vi har den perfekte løsning på alle dine dildodilemmaer: den fantastiske Mousse Anal Dildo fra Bubble Toys! Den markante glans og det nubrede skaft lover dig også stimulering, som du aldrig har oplevet det før.

   Skriv din egen anmeldelse

   Andre kunder købte også:

   7 andre varer i samme kategori: