Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Klassiske kyskhedsbælter

Nyhedsbrev

Klassiske kyskhedsbælter 

Ikke mere utroskab, ikke flere ukyske tanker, takket være MEO's kyskhedsbælter og kyskhedsudstyr til mænd.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 15 elementer
Vis 1 - 12 af 15 elementer

Hvad er et penisbur til mænd, og hvordan bruger man et penisbur?

Et penisbur til mænd er en anordning, der bruges til at lukke en mands penis, så han ikke har nogen kontrol over sine kønsorganer, en slags fængsel for penis. Det forhindrer penis i at blive erigeret og forhindrer derfor normalt orgasme. Historien om penisburet til mænd går tilbage til varianter af BDSM, hvor penisburet til mænd ofte blev brugt af kvindelige dominatrixer i opdragelsen af mandlige nydelsesslaver. Den person, der har nøglen til buret, kaldes nøgleholderen, ligesom med kyskhedsbælter til kvinder.

Konstruktionen af et penisbur er ret enkel. Mandens penis føres ind i en rørformet konstruktion. Denne anordning er fastgjort med en lås til en ring, der omslutter penis og testikler. Uden at åbne låsen kan penisburholderen ikke fjerne penisburet. Nogle modeller af penisbure, som ofte bæres i lange perioder af brugeren, har en mekanisme, der gør det muligt at åbne dem i en nødsituation. Denne mekanisme er designet, så buret ikke længere kan lukkes efter nødåbning. På den måde kan nøgleholderen ved næste møde se, at slaven har fjernet penisburet, hvilket normalt fører til yderligere strenge opdragelsesforanstaltninger.

Penisbure, eller kyskhedsbælter til mænd, fås i mange forskellige udformninger. Afhængigt af den ønskede størrelse på penis findes der både små og store penisbure, så enhver mand kan finde det penisbur, der passer til ham. Den rørformede anordning kan være lukket, åben eller halvåben.

Sådanne penisbure til mænd er som regel designet til langvarig brug og leveres ofte med engangslukninger (plastforseglinger) fra MEO. I det videre forløb af vores beskrivelse vil vi komme ind på forskellige penisbure og påpege de særlige egenskaber ved hver type. Generelt skal man sørge for, at det følsomme erektile væv ikke skades under brug, og at bæreren også opfatter et bur på sin penis som en straffende berigelse. I vores test af store penisbure fandt vi ud af, at brugen af et penisbur hurtigt bliver rutine med lidt erfaring.

Hvilke modeller af penisbure findes der? Hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige penisburmodeller:


Penisbur til mænd lavet af blødt materiale:

Det mest populære bløde materiale til penisbure til mænd er silikone. Disse penisbure er meget behagelige at have på og ret billige. Da de kan forme sig godt efter penis, bruges de ofte, så bæreren kan have dem på under normalt tøj. Sådanne penisbure til mænd er ikke klodsede og skåner bæreren for ubehagelige blikke. På grund af det letplejelige materiale kan de rengøres, mens de bæres eller bruges i brusebadet.

Ulempen er materialets elasticitet, som ikke giver mulighed for perfekt fiksering. Bæreren kan muligvis opnå en orgasme på trods af buret, da materialet ikke kan forhindre en erektion med hundrede procents sikkerhed. Ikke desto mindre kan sådan et penisbur anbefales, og de er særligt velegnede til BDSM-begyndere. Du kan finde flere attraktive modeller hos MEO.de, for eksempel vores silikonebur.

Penisbur til mænd lavet af hårdt materiale:


Der er to modeller her. For det første de hårde plastikversioner og for det andet metalpenisbure, som regel penisbure i rustfrit stål. Begge varianter har store fordele, både for bæreren og for nøgleholderen. Metalpenisbure er generelt dyrere. Men de holder generelt i meget lang tid og giver deres ejere glæde i lang tid. Værd at nævne er også penisbure med prop eller penisbure med spidse pigge eller torne, som mange af vores kunder har haft gode erfaringer med.

Penisbur til mænd af hård plast:


Penisbure af plast er uanselige og bemærkes ikke under en inspektion i lufthavnen. På grund af deres noget lavere stabilitet kan de dog gå i stykker og skade bæreren. Desuden er dilatatorer og katetre sværere at sætte fast eller kan slet ikke sættes fast på penisburet. Ikke desto mindre sværger mange toppe og endda professionelle dominatorer til sådan et penisbur. Plastikpenisbure er nemme at sætte på, og det gennemsigtige design gør det nemt at se, om penis er placeret korrekt.

En anden fordel er, at penisburet kan fjernes med et værktøj, hvis uheldet er ude. Hvis penis er blevet snoet og sidder fast i penisburet, og låsen så sætter sig fast, er du glad for, at du ikke behøver at ringe til låsesmeden. Boltene kan klippes over med en simpel tang eller endda en saks, og penis er reddet. Om mesteren eller elskerinden tror på, at det virkelig var den eneste måde at slippe ud af den pinlige situation på, er en anden sag.

Metalpenisbur til mænd:


Et metalpenisbur er meget mere restriktivt end et plastikbur. Alene det kølige, ubøjelige metal får hjertet til at banke hurtigere hos mænd, der elsker kyskhed. Der findes mange penisbure, men udvalget af metalpenisbure er langt større end udvalget af plastikbure. Det skyldes, at metal er meget hårdere og stivere end konventionel plast som polykarbonat eller PVC. Ud over de rørformede versioner findes der også metalbure til penis. Uanset om der er tale om net, gitter eller ringe, så er metalbure de mest kreativt fremstillede penisbure.

Et af de mest populære penisbure, som skaber stor frygt hos nogle mænd, er den såkaldte Gate of Hell. Det kan oversættes til "helvedes porte" og henviser til en konstruktion af forskellige ringe, der er forbundet med en læderstrop eller en metalstang. Ringen med den største diameter er fastgjort som en holdering bag testiklerne rundt om penisskaftet. Hver af de følgende ringe er lidt mindre i diameter end den foregående, så glans er fast omsluttet af den sidste ring, selv når penis ikke er erigeret. Når bæreren af dette penisbur bliver seksuelt stimuleret, begynder ringene i "porten til helvede" at gøre ondt, hvilket reducerer den seksuelle lyst betydeligt. Erfarne nøgleholdere ved, hvordan de skal holde deres slaver lige mellem brændende nydelse og smerte i lang tid med denne "helvedesport", deraf det umiskendelige navn.

Penisbur til mænd med kateter eller dilatator:


Nogle penisbure til mænd gør det muligt at indsætte en penisprop eller et kateter i urinrøret. Et kateter muliggør vandladning og lader sæd løbe ud. En dilatator øger derimod spændingen i spillet betydeligt. Nogle penisbure til mænd har endda en penisplug, som indsættes, når buret tages på. Denne ekstra stimulering kan næsten drive en mand til vanvid, da enhver bevægelse og den mindste erektion mærkes dobbelt så intenst.

Nogle af vores penisbure er designet, så en dilatator kan indsættes bagefter for at stimulere en mands nydelse mod hans vilje. I takt med at hævelsen øges, øges også smerten i penis, som ofte forstærkes af indre pigge. Hvis smerten bliver for stor, forsvinder nydelsen nogle gange helt. Det er ikke tilfældet, når man bruger en dilator, som kan gøre en mand liderlig selv mod sin vilje, i hvert fald op til et vist punkt.

Penisbur med vibrator eller penisbur med stimulationsstrøm:

MEO tilbyder naturligvis også penisbure med vibrator eller tilslutningsmuligheder for stimulationsstrømsapparater. Begge versioner har til formål at øge mandens nydelse og gøre hans penis erigeret, selv om penisburet er designet til at forhindre netop det. Især brugen af en TENS-enhed - ofte i kombination med en dilatator som elektrode - kan stimulere penis til smertepunktet. Meget underdanige mænd nyder at blive fanget i deres nydelse af en umulig orgasme, mens sadistiske toppe nyder deres slaves kontrollerbare lidelser.

Det nye CELLMATE kyskhedsbælte - app-styret penisbur:

Med CELLMATE-penisburet skal du opgive al kontrol over din penis, for CELLMATE-penisburet er et app-styret, elektronisk penisbur til den underdanige mand! Din partner styrer CELLMATE-penisburet nemt og uden kompliceret teknologi ved hjælp af en særlig app. Der venter dig endeløse spændende øjeblikke med din dominerende partner, hvor du helt mister kontrollen over din penis. Brug f.eks. vores CELLMATE kyskhedsbælte på afstand via app, mens du er på indkøb, og lad din partner overraske dig i omklædningsrummet. Det er særligt ophidsende, når din partner har fuld kontrol over din penis. Uanset om du er hjemme, på rejse, på indkøb, dyrker sport, bondage eller har et langdistanceforhold, holder CELLMATE-penisburet fra MEO ® dig helt kysk og din penis helt under kontrol takket være den geniale app-styring.

Med CELLMATE-penisburet til mænd er det ligegyldigt, hvor du er, eller hvad du laver. Med CELLMATE-penisburet med app-styring kan nøgleholderen (den, der har nøglemagten) beslutte, om den underdanige mand kan blive befriet fra sin kyskhed. I kombination med appen til Android og iOS kan du nemt oprette en konto og knytte CELLMATE-penisburet til dit bruger-id.

Anal kyskhed:

Når vores låsbare buttplug er sat i, spreder den sig som ved et trylleslag - nu skal du bare låse den og fjerne nøglen. "Anal Master" kan ikke fjernes uden nøglen. Kun med nøglen kan buttpluggen reduceres til sin mindste størrelse og trækkes ud igen. Det bedste valg, når det gælder en låsbar buttplug!

Elektronisk tidslås til penisburet:

Den digitale tidslås fra MEOBOND frigiver dig først, når den indstillede tid er gået. Den muliggør flugtsikker og sikker selvbondage eller timerstyret kyskhed. Vores MEOBOND-tidslås gemmer på ægte high-tech indeni og kan fastgøres til næsten alle bondage-bindinger eller endda penisbure. Du kan endelig udleve dine ultimative selvbondage- og kyskhedsfantasier, fordi MEOBOND-tidslåsen kan indstilles på minuttet, op til maksimalt 100 timer. Alle har drømt om dette, og MEO har gjort det til virkelighed! Tidslåsen er nem at betjene og idiotsikker at bruge, så du får det, du altid har drømt om. Vores lås kan modstå en trækkraft på 130 kilo og er perfekt til tidsbondage med håndjern, fodlænker, spredejern med fodlænker, bondageseler, kyskhedsbure, penisbure, gags og endda vores låsbare buttplug.

BDSM legeideer med påsat penisbur:

Her er nogle legeideer, som er velegnede til både begyndere og øvede spillere. Omfanget og dermed sundhedsrisikoen stiger fra stimulering til stimulering. BDSM-begyndere rådes til at nærme sig emnet med forsigtighed.

Pornofilm med penisbur:

Toppen sætter et penisbur på slaven, og begge ser porno sammen. Det er meget ophidsende, og slaven vil tigge om at blive befriet fra sine lyster. Dette kan bruges til at tilbringe en aften med sex sammen eller som afsæt for yderligere leg.

Udflugter med penisbur:

Et penisbur til mænd, lavet af hårdt materiale, tages på, og bæreren skal tage stramme bukser på. Så går de på indkøb sammen og går en lang tur gennem byen. Selv om ingen forbipasserende lægger mærke til det, har penisburbæreren en fornemmelse af, at alle ser penisburet og føler sig virkelig ydmyget.

Tvangsmæssig liderlighed:

Den bundne mand pålægges en streng burstilling. Til dette formål sætter den aktive partner et penisbur på ham, som kan udstyres med elektroder og giver mulighed for at bruge en dilator. Gennem dygtig stimulering bringes den hjælpeløse, bundne mands penis til erektion, hvilket forårsager smerte på grund af burets tæthed. Smerten driver nydelsen væk, indtil toppen stimulerer den bundne penis igen. Skiftevis elektricitet og urinrørsstimulation stimulerer nydelsen, og så snart smerten er glemt, kan legen begynde igen.

Til middag med vennerne:

Toppen inviterer nogle venner til middag om aftenen. Når selskabet er færdigt, sættes et penisbur på slaven (vores NoPacha-penisbur kan især anbefales her), og sub'en vises frem. Ydmygende og alligevel meget spændende for underdanige mænd.

Tvungen orgasme eller tvungen ejakulation:

Prostata (prostatakirtlen) er mandens seksuelle center, som bestemmer ejakulationen. Med en CUMELOT-enhed, en prostatastimulator tilpasset BDSM-behov, stimuleres prostata, indtil sæden tvinges ud, uden nogen form for nydelse eller ophidselse. Dette er også kendt som prostataorgasme eller tvungen abort.

Chili eller ingefær til penis:

Den lukkede penis åbnes med en urinrørsdilatator, og et stykke skrællet ingefærrod eller chili føres ind i urinrøret. Det brænder ret slemt, men det vil også give nydelse til dem, der behandles på denne måde. Som med legen "tvangsmæssig liderlighed" kan toppen sikre, at slaven forbliver fanget i sin lyst gennem dygtig ophidselse og fornægtelse.

Urinrørsstimulering:

Sounding lover multiple orgasmer! Sounding eller urethral play lyder smertefuldt for den uindviede, men det kan også være utroligt ophidsende. Man skal dog sørge for, at det bliver en behagelig oplevelse.

Plejeprodukter til penisburet:

Til penis:


PLOWBOY True Feel fetishglidemidlet er perfekt til anal udstrækning, spredning og er også velegnet til penisburbærere takket være de nærende ingredienser. PLOWBOY True Feel er et nærende smøremiddel til den kræsne mand. Gennemprøvede ingredienser som aloe vera og E-vitamin giver skånsom og naturlig pleje og sikrer en fløjlsblød følelse under sex.

Rengøring af penisbur:


INSTACLEAN er BDSM-samfundets førstevalg! Patogene vira og bakterier lurer overalt. Med INSTACLEAN desinfektionsspray, et hånddesinfektionsmiddel, kan du beskytte dig selv og andre mod sygdomme. Vores INSTACLEAN desinfektionsspray har en intensiv antimikrobiel effekt mod bakterier, svampe og vira. Dens kompatibilitet med mange materialer gør INSTACLEAN-desinfektionssprayen til et universelt desinfektionsmiddel til penisburet.

Hvor kan man købe et penisbur til mænd? På www.meo.de


På www.meo.de finder du et imponerende stort udvalg af penisbure. Hvis du leder efter et penisbur til penis, er det bare at kigge! Vi råder dig til ikke at bygge dit eget penisbur. Du kan bestille et penisbur meget nemmere, hurtigere og billigere online. Vi leverer næsten alle modeller på kortest mulig tid, selvfølgelig meget diskret og neutralt emballeret.