Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Moderne kyskhedsbælter

Nyhedsbrev

Moderne kyskhedsbælter 

Kyskhedsbælte med fjernbetjening og stimuleringsstrøm. 100% flugtsikkert. Kyskhed mulig i årevis.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 33 elementer
Vis 1 - 12 af 33 elementer

Hvad er et kyskhedsbælte til mænd, og hvordan bruger man et kyskhedsbælte?

 

Et kyskhedsbælte til mænd er en anordning, der bruges til at lukke en mands penis, så han ikke længere har kontrol over sine kønsorganer, dvs. en slags fængsel for penis. Det forhindrer penis i at blive erigeret og forhindrer derfor normalt også orgasme. Historien om kyskhedsbæltet til mænd går tilbage til BDSM, hvor kyskhedsbæltet til mænd ofte bruges af kvindelige dominatrixer, når de opdrætter mandlige nydelsesslaver. Ligesom med kyskhedsbælter til kvinder kaldes den person, der har nøglen til buret, for nøgleholderen.

 

Udformningen af et kyskhedsbælte er ret enkel. Mandens penis føres ind i en rørformet konstruktion. Denne anordning er fastgjort med en lås til en ring, der omslutter penis og testikler. Uden at åbne låsen kan KG-bæreren ikke længere fjerne kyskhedsbæltet. Nogle modeller af kyskhedsbælter, som ofte bæres af brugeren i længere tid, har en mekanisme, der gør det muligt at åbne dem i en nødsituation. Denne mekanisme er designet på en sådan måde, at buret ikke længere kan lukkes efter nødåbning. På den måde kan nøgleholderen ved næste møde se, at slaven har fjernet buret, hvilket som regel fører til yderligere strenge opdragelsesforanstaltninger for at opretholde kyskheden.

 

Kyskhedsbælter eller penisbure til mænd fås i mange forskellige udformninger. Afhængigt af den ønskede penisstørrelse findes der små og store kyskhedsbælter, så enhver mand kan finde det rigtige kyskhedsbælte til sin penis. Den rørlignende anordning kan være lukket, åben eller halvåben.

 

Disse kyskhedsbælter til mænd er normalt designet til langvarig brug og leveres ofte med engangslåse (plastikforseglinger) fra MEO. I resten af vores beskrivelse vil vi nævne forskellige kyskhedsbælter og påpege de særlige egenskaber ved hver type. Generelt er det ved brug af et kyskhedsbælte vigtigt at sikre, at det følsomme erektile væv ikke beskadiges under brug, og at bæreren også opfatter et bur på sin penis som en straffende berigelse. I vores test af kyskhedsbælter fandt vi ud af, at brugen af et kyskhedsbælte hurtigt bliver rutine med lidt erfaring.

 

Hvilke modeller af kyskhedsbælter findes der til mænd? Hvad er fordelene og ulemperne ved de forskellige modeller?

 

 

Kyskhedsbælter til mænd lavet af blødt materiale:

 

Det mest populære bløde materiale til kyskhedsbælter til mænd er silikone. Disse kyskhedsbælter er meget behagelige at have på og forholdsvis billige. Fordi deres form kan tilpasses godt, bruges de ofte til at give bæreren mulighed for at bære dem under normalt tøj. Sådanne kyskhedsbælter til mænd er ikke klodsede og skåner bæreren for ubehagelige blikke. Takket være det letplejelige materiale kan de også rengøres, mens de bæres eller bruges i brusebadet.

 

Ulempen er materialets elasticitet, som ikke tillader fuldstændig indsnævring. Det kan være muligt for bæreren at få orgasme på trods af buret, fordi materialet ikke kan forhindre en erektion med hundrede procents sikkerhed. Ikke desto mindre kan et sådant kyskhedsbælte anbefales og er især velegnet til BDSM-begyndere. MEO.de har også en række tiltalende modeller, som f.eks. dette kyskhedsbælte til mænd i klar silikone.

 

Kyskhedsbælte til mænd lavet af hårdt materiale:

 

 

Der er to versioner her. På den ene side de versioner, der er lavet af hård plast, og på den anden side de kyskhedsbælter, der er lavet af metal, normalt kyskhedsbælter lavet af rustfrit stål. Begge designs har store fordele, både for bæreren og for nøgleholderen. Kyskhedsbælter af metal er generelt dyrere. Men de holder generelt i meget lang tid og giver deres ejer glæde i lang tid. Det er også værd at nævne kyskhedsbælter til mænd med plugs eller kyskhedsbælter til mænd med pigge eller torne, som mange af vores KG-kunder har haft gode erfaringer med.

 

Kyskhedsbælter til mænd lavet af hård plast:

 

 

De er uanseelige og vil ikke blive bemærket under en kontrol i lufthavnen. Men på grund af deres noget lavere stabilitet kan de gå i stykker og skade bæreren. Desuden er dilatatorer og katetre sværere at sætte fast eller kan ikke sættes ordentligt fast på den hårde plast. Ikke desto mindre sværger mange toppe og professionelle dominatrixer til denne type kyskhedsbælte. De er nemme at tage på, og det gennemsigtige design gør det nemt at se, om penis er placeret korrekt.

 

En anden fordel er, at kyskhedsbæltet i værste fald også kan fjernes med værktøj. Hvis penis er blevet vredet og sidder fast i kyskhedsbæltet, og låsen derefter sidder fast, vil du være glad for, at du ikke behøver at ringe til låsesmeden. Boltene kan klippes over med en simpel tang eller endda en saks, og penis er reddet. Om herren eller fruen tror på sub- eller KG-slaven, at det virkelig var den eneste måde at slippe ud af den pinlige situation på, er en anden sag.

 

Kyskhedsbælte af metal til mænd:

 

 

Kyskhedsbælter til mænd af metal er betydeligt mere restriktive end kyskhedsbælter til mænd af plastik. Alene det kølige, urokkelige metal får kyskhedselskende mænds hjerter til at slå hurtigere. Der findes mange forskellige kyskhedsbælter, og udvalget er langt større end for kyskhedsbælter til mænd i plastik. Det skyldes, at metal er betydeligt hårdere og mere stift end konventionel plast som polykarbonat eller PVC. Ud over rørformede designs findes der også strafkorsetter af metal til penis. Hvad enten det er kyskhedsbælte-net, kyskhedsbælte-gitre eller kyskhedsbælte-ringe, er de mest fantasifulde kyskhedsbælter lavet af metal.

 

Et af de mest populære kyskhedsbælter, som skaber ægte frygt hos nogle mænd, er det såkaldte Gates of Hell. Det kan oversættes til "porten til helvede" og henviser til en konstruktion af forskellige ringe, der er forbundet med hinanden med et læderbælte eller en metalstang. Ringen med den største diameter sættes fast bag testiklerne rundt om penisskaftet som en holdering. Hver af de efterfølgende ringe måler lidt mindre i diameter end den foregående, så glans er godt omsluttet af den sidste ring, selv når den ikke er erigeret. Hvis bæreren af dette penisbur bliver seksuelt stimuleret, begynder ringene i "Helvedes port" at gøre ondt, hvilket reducerer den seksuelle nydelse betydeligt. Erfarne nøgleholdere ved, hvordan de kan holde deres KG-slaver mellem brændende nydelse og elendig smerte i lang tid med denne "Helvedesport", deraf det karakteristiske navn.

 

Kyskhedsbælte til mænd med kateter eller dilatator:

 

 

Nogle kyskhedsbælter til mænd gør det muligt at indføre en penisprop (prinsens scepter) eller et kateter i urinrøret. Et kateter gør det muligt at lade vandet og få sæden til at løbe ud. En dilatator øger derimod spændingen i spillet enormt. Nogle kyskhedsbælter til mænd har endda en fast spids, som sættes ind, når de tages på. Denne ekstra stimulering kan næsten drive en mand til vanvid, fordi hver eneste bevægelse og hver eneste lille erektion kan mærkes dobbelt så intenst.

 

Nogle af vores kyskhedsbælter fra NoPacha-serien er designet, så der kan indsættes en dilatator bagefter for at øge mandens lyst mod hans vilje. Når hævelsen øges, øges også smerten i penis, som ofte forværres af indre pigge. Hvis smerten bliver for stor, forsvinder nydelsen nogle gange helt. Det er ikke tilfældet ved brug af en dilatator, hvor en mand kan blive begærlig mod sin vilje, i hvert fald til et vist punkt. Hvis kyskhedsbælter med dilatator er for kedelige for dig, kan du også bruge et med urinrørsdilatator. Denne KG kræver dog meget følsom håndtering, fordi alvorlige skader ikke kan udelukkes.

 

Kyskhedsbælte med vibrator eller kyskhedsbælte med stimuleringsstrøm:

 

 

Naturligvis findes der også kyskhedsbælter med vibrator eller tilslutningsmuligheder for stimulationsstrømsapparater hos MEO. Begge designs har til formål at øge mandens lyst og bringe hans penis til erektion, selv om han ønsker at forhindre dette så meget som muligt. Især et TENS-apparat - ofte sammen med en dilatator som elektrode - kan stimulere penis, så det gør ondt. Meget underdanige mænd nyder at blive fanget i deres begær af en umulig orgasme, mens sadistiske toppe finder glæde i deres sub's kontrollerbare lidelser.

 

Det nye CELLMATE kyskhedsbælte - kyskhedsbælte styret via app:

 

Med CELLMATE kyskhedsbælte skal du helt afgive kontrollen over din penis, for CELLMATE kyskhedsbælte er et app-kontrolleret, elektronisk kyskhedsbælte til underdanige mænd! Din partner kan nemt styre CELLMATE-kastitetsbæltet ved hjælp af en særlig app uden nogen kompliceret teknologi. Du kan forvente uendeligt spændende øjeblikke med din dominerende partner, hvor du helt mister kontrollen over din penis . Brug f.eks. vores fjernstyrede CELLMATE kyskhedsbælte, mens du er ude at handle, og lad din partner overraske dig i omklædningsrummet. Det er også særligt spændende derhjemme, når din partner har fuld kontrol over din manddom. Uanset om du er hjemme, på rejse, på indkøb, til sport, under bondage eller endda som fjernforældre , holder CELLMATE-kastitetsbæltet fra MEO ® dig helt kysk og din penis helt under kontrol takket være den geniale app-kontrol.

 

Med CELLMATE kyskhedsbælte til mænd er det ligegyldigt, hvor du er, eller hvad du laver. Med CELLMATE kyskhedsbælte med app-styring kan nøgleholderen (den person, der har magten over nøglen) beslutte, om den underdanige mand kan frigøres fra sin kyskhed. I kombination med appen til Android og iOS kan du nemt oprette en konto og knytte CELLMATE-kastilitetsbæltet til dit bruger-ID.

 

Anal kyskhed:

 

Som ved et trylleslag spreder vores låsbare buttplug sig ud, når den er sat i - nu skal du bare lukke den og fjerne nøglen. "Anal Master" kan ikke længere fjernes uden nøglen. Kun med nøglen kan buttpluggen reduceres til sin mindste størrelse og fjernes. Det bedste valg, når det drejer sig om en låsbar buttplug!

 

Elektronisk tidslås til kyskhedsbælter:

 

MEOBONDs digitale tidslås frigør dig først, når den indstillede tid er gået. Det muliggør flugtsikker og sikker selvbondage eller tidsstyret kyskhed. Vores MEOBOND-tidslås gemmer på ægte high-tech indeni og kan fastgøres til næsten alle bondage-fastholdelsesanordninger eller kyskhedsbælter. Endelig kan du udleve dine ultimative selvbondage- og kyskhedsfantasier, fordi MEOBOND-tidslåsen kan indstilles på minuttet, op til maksimalt 100 timer. Alle har drømt om dette, og MEO har gjort det til virkelighed! "Erotic Time Lock" er nem at betjene og idiotsikker at bruge og sikrer de ting, du altid har drømt om. Vores lås kan modstå en trækstyrke på 130 kg, hvilket gør den perfekt til tidsstyret bondage med håndjern, ankelmanchetter, spredejern med ankelmanchetter, bondageseler, kyskhedsbure, kyskhedsbælter, gags og endda vores låsbare analplug.

 

Idéer til BDSM-lege med et kyskhedsbælte:

 

Her er nogle ideer til lege, som både kan spilles af begyndere med kyskhedsbælte og af avancerede KG-spillere. Omfanget og dermed sundhedsrisikoen øges fra stimulering til stimulering. BDSM-begyndere rådes til at nærme sig emnet med forsigtighed.

 

Pornofilm med kyskhedsbælte:

 

Toppen sætter et kyskhedsbur efter eget valg på sub'en, og begge ser en pornofilm sammen. Det er ekstremt ophidsende, og sub'en vil snart tigge om at blive befriet fra sine lysters begrænsninger. Dette kan bruges til at tilbringe en kærlighedsaften sammen eller som udgangspunkt for yderligere lege.

 

Udflugter med kyskhedsbælte:

 

Et kyskhedsbælte til mænd, lavet af hårdt materiale, tages på, og bæreren skal trække tætsiddende bukser over det. Så går de på indkøb sammen og tager en lang spadseretur gennem byen. Selv om kun nogle få forbipasserende lægger mærke til det, vil KG-bæreren have en følelse af, at alle kan se kyskhedsbæltet, og han vil føle sig virkelig ydmyget.

 

Tvungen liderlighed:

 

Den bundne mand pålægges en streng burbinding. Den aktive partner sætter et bur på ham, som kan udstyres med elektroder og tillader brug af en dilator. Gennem dygtig stimulering bringes den hjælpeløse, bundne mands penis til erektion, hvilket udløser smerte på grund af indespærringen i buret. Smerten driver lysten væk, indtil toppen stimulerer den fastlåste penis igen. Ved at veksle mellem elektricitet og urinrørsstimulation øges nydelsen, og så snart smerten er glemt, kan legen begynde igen.

 

Over middag med venner:

 

Toppen inviterer nogle venner til middag samme aften. Når selskabet er færdigt, får sub'en et kyskhedsbælte på (vores NoPacha kyskhedsbælte kan især anbefales her) og præsenteres for vennerne. Ydmygende og alligevel utroligt ophidsende for underdanige mænd.

 

Tvungen orgasme eller tvungen udløsning:

 

Prostata er mandens seksuelle centrum, som bestemmer ejakulation. Med en CUMELOT-enhed, en prostatastimulator, der er tilpasset BDSM-behov, stimuleres prostata, indtil sæden presses ud, uden at der er behov for nydelse eller ophidselse. Dette kaldes også en prostataorgasme eller tvungen udløsning.

 

Chili eller ingefær til penis:

 

Den indespærrede penis åbnes med en urinrørsudvidelse, og et stykke skrællet ingefærrod eller chili føres ind i urinrøret. Det svier meget, men det vil også give den behandlede person nydelse, hvis vedkommende har lyst til det. Ligesom i legen med "tvangsmæssig liderlighed" kan toppen bruge dygtig ophidselse og fornægtelse til at sikre, at sub'en forbliver fanget i sin lyst.

 

Stimulering af urinrøret:

Sounding lover flere orgasmer! Sounding eller urethral play lyder smertefuldt for den uindviede, men det kan også være utroligt ophidsende. Ikke desto mindre er det nødvendigt med forsigtighed for at gøre det til en behagelig oplevelse.

 

Plejeprodukter til kyskhedsbæltet:

 

Til penis:

 

 

PLOWBOY True Feel fetish glidecreme er perfekt til anal udstrækning, spredning og på grund af sine nærende ingredienser også til kyskhedsbæltebærere. PLOWBOY True Feel er et nærende smøremiddel til den kræsne mand. Gennemprøvede ingredienser som aloe vera og E-vitamin giver skånsom og naturlig pleje og sikrer en fløjlsblød følelse under sex.

 

Rengøring af kyskhedsbælte:

 

 

INSTACLEAN er BDSM-samfundets førstevalg! Patogene vira og bakterier lurer overalt. Med INSTACLEAN desinfektionsspray, et hånddesinfektionsmiddel, kan du beskytte dig selv og andre mod sygdom. Vores INSTACLEAN desinfektionsspray har en intensiv antimikrobiel effekt mod bakterier, svampe og vira. Dens kompatibilitet med mange materialer gør INSTACLEAN desinfektionsspray til et universelt desinfektionsmiddel til kyskhedsbælter.

 

Hvor kan man købe et kyskhedsbælte til mænd? På www.meo.de

 

 

På www.meo.de finder du et imponerende stort udvalg af kyskhedsbælter til mænd. Hvis du er på udkig efter et kyskhedsbælte til penis, så tag et kig! Vi vil ikke råde dig til at bygge et kyskhedsbælte selv. Du kan bestille et kyskhedsbælte online meget nemmere, hurtigere og billigere. Vi leverer næsten alle modeller på kortest mulig tid, selvfølgelig meget diskret og neutralt emballeret.