Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

Masturbatorer til mænd

Nyhedsbrev

Masturbatorer til mænd 

Vi ved, hvad mænd virkelig vil have! Oplev højteknologiske masturbatorer og meget mere. Bestil nu diskret hos MEO, og nyd godt af vores orgasmegaranti!

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 101 elementer
Vis 1 - 12 af 101 elementer

Dem, der ikke har en partner eller bare foretrækker onani, kan ty til vores forskellige masturbatorer. Mens det primært er dildoer og vibratorer, der fås til kvinder, findes der en række masturbatorer og endda malkemaskiner til mænd. Masturbatorer er designet til at stimulere penis og øge den seksuelle nydelse op til klimaks. Masturbatorer kan være designet meget forskelligt, fra en detaljeret kopi af en kropsåbning, som en lommefisse og op til abstrakte objekter, der stimulerer penis med tekniske funktioner. Den nyeste generation af masturbatorer med app-kontrol er også meget interessant.

Lad dig inspirere af vores nyeste produkter, og opdag det ultimative sexlegetøj til mænd. Ingen vibrationer, men trykbølger bringer dig til orgasmer, som du aldrig har kendt før. Eller del din onani med din partner eller venner takket være vores onani-app.

Populære masturbator-mærker og tilbehør

MEO har en bred vifte af masturbatorer i sit sortiment. Blandt mænd er mærket Tenga meget populært. Den japanske masturbatorproducent fokuserer hovedsageligt på engangsmasturbatorer, der har et integreret smøremiddel af høj kvalitet og er den perfekte fornøjelse for enhver mand på farten. CRUIZR-mærket står for masturbatorer af høj kvalitet i et overkommeligt prissegment. Autoblow-masturbatorer giver dig realistiske fornemmelser og intens tilfredsstillelse takket være den indbyggede motor, der replikerer en op- og nedadgående bevægelse. I mellemtiden er det ekstremt velkendte Fleshlight-mærke berømt for masturbatorer, der ligner formen på fakler og undertiden er modelleret efter pornostjerners anus. For mange mænd er en Fleshlight simpelthen det perfekte sexlegetøj. Usædvanlig er også vores malkemaskine til mænd, som er hjemme hos vores kunder over hele verden. Denne særlige sexmaskine suger, suger og suger, indtil der ikke er nogen vej tilbage. Tusindvis af tilfredse kunder kalder også vores maskine for "malkemaskinen til penis" - fordi den bringer ALLE - uanset om de ønsker det eller ej - til orgasme og suger selv den sidste dråbe sæd ud af dig. Du behøver næsten ikke andet tilbehør for at bruge en masturbator. Det er dog vigtigt med en vandbaseret glidecreme som Aquameo eller Stroke fra MEO og sprayen VERYCLEAN til regelmæssig rengøring.

Masturbatorer til mænd:

Onani for mænd er seksuel stimulering af din egen penis for at opnå seksuel ophidselse eller anden seksuel nydelse. Det er en almindelig og normal del af mandlig seksualitet. Ved onani kan en mand stimulere sin penis med hænderne eller med en genstand som f.eks. et sexlegetøj.

En mandlig masturbator er et sexlegetøj, der er designet specielt til mandlig onani. Det er en anordning, der simulerer følelsen af samleje og kan bruges til at øge den seksuelle nydelse. Der findes flere typer af onaniprodukter til mænd, bl.a.:

1. Strokere: Disse er håndholdte enheder, der omslutter penis og har en tæt pasform. De kan være lavet af forskellige materialer, såsom silikone, gummi eller andre bløde materialer, og har ofte en struktureret inderside for at simulere følelsen af vaginal eller anal sex.

2. Sleeves: I lighed med strokere er sleeves rør, som penis føres ind i. Nogle sleeves har et mere komplekst design med forskellige teksturer, nubre og riller for ekstra stimulation.

3. Pocket pussies: Dette er små, praktiske masturbatorer formet som en vagina eller anus. De er ofte lavet af et blødt, realistisk materiale og har en struktureret inderside til ekstra stimulation.

4. Prostata-massager: Dette er sexlegetøj designet specielt til prostata-stimulation. De indføres normalt i anus og har en buet form, der er rettet mod prostata for at give maksimal nydelse.

5. Masturbationskopper: Disse svarer til strokere, men er normalt designet til at blive brugt med et smøremiddel og kan have en sugefunktion for at skabe en vakuumlignende fornemmelse.

Det er vigtigt at vide, at selvom disse enheder kan være en behagelig tilføjelse til den seksuelle oplevelse, skal de bruges sikkert og hygiejnisk. Det betyder, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme og rengøre legetøjet med vand og sæbe eller et rengøringsmiddel til sexlegetøj efter hver brug.