Fra 18

De følgende sider er kun beregnet til voksne. Ved at ENTER bekræfter du, at du er mindst 18 år gammel.

DEEP'R - Anal dybdetræning

Nyhedsbrev

DEEP'R - Anal dybdetræning 

Det særligt fleksible materiale i de lange DEEP'R-dildoer giver dig en række kreative muligheder for dyb anal træning, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Nyd den ekstremt fyldige, strækkende nydelse og mærk centimeter efter centimeter af de store DEEP'R-dildoer dybt inde i dig.

12
pr. side
Vis 1 - 12 af 14 elementer
Vis 1 - 12 af 14 elementer

Simpelthen enorm og absolut ikke for begyndere. Uanset om du vil nyde en stor DEEP'R-dildo alene eller sammen med en partner - gør dig klar til en ægte udfordring!

 

Det ekstra fleksible materiale i de lange DEEP'R-dildoer giver dig en bred vifte af kreative muligheder, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Nyd den ekstremt fyldige, strækkende nydelse og mærk centimeter efter centimeter af de store DEEP'R-dildoer dybt inde i dig.

 

Hvad er det særlige ved den store DEEP'R-dildo til dyb analtræning?

 

MEO ved, hvad et sultent hul har brug for: ekstrem længde, store diametre, usædvanlige teksturer og et overbevisende materiale, der er tilstrækkeligt fast og fleksibelt på samme tid, så du kan mærke det på præcis de rigtige steder, dybt inde i dig! Denne ekstra lange DEEP'R-dildo vil fylde dig helt op og garantere dig intens tilfredsstillelse. Ikke kun størrelsen på denne dildo vil overbevise dig, men også dens meget specielle design vil give dig uforglemmelige øjeblikke. Prøv DEEP'R-dildoen, hvis du tør!

 

Hvordan bruger jeg den store DEEP'R-dildo til dyb anal træning?

 

På grund af længden og omkredsen kan det være svært at indføre de store DEEP'R -dildoer i starten. Tag dig god tid, gå langsomt frem, og vælg en stilling, der giver dig mulighed for at strække kroppen ud. Læg dig på ryggen med vores ASS UP-pude under numsen og benene løftet og spredt. ASS UP-puden vil give din krop en stabil og behagelig støtte, selv i anstrengende stillinger. Den faste ASS UP-pude forhindrer dig også i at synke ned i sengen og letter mange andre stillinger under sex og solosex. Vi vil helt klart anbefale dig at "varme op" med en mindre dildo og så arbejde dig op til den store DEEP'R-dildo.

 

Hvilken glidecreme skal jeg bruge sammen med den store DEEP'R-dildo til anal dybdetræning?

 

Hvis du planlægger at bruge den store DEEP'R-dildo, anbefaler vi vores analsex glidecreme FUCKSLUT. Det er en silikonebaseret glidecreme og føles som ingen anden glidecreme. FUCKSLUT gør brugen af den store DEEP'R -dildo til en smertefri, men betagende fornøjelse. Under alle omstændigheder vil vi også råde dig til at bruge vores EXTREMEO-spray. Denne spray er det perfekte valg for både nybegynderen inden for analsex og den erfarne fan af store dildoer. EXTREMEO er et specialprodukt til analsex og anal stretching. Takket være den særlige kombination af aktive ingredienser sikrer denne spray, at selv de meget store DEEP'R-dildoer lettere kan indføres. Den særlige effekt af EXTREMEO fremmer let penetration og fører dermed til afslappet og lidenskabelig nydelse. Det er en analspray, der plejer huden og får anus til at slappe af på kort tid. Sprayen virker uden tab af følelse, reducerer den smertefulde følsomhed i lukkemusklen og hjælper med at opnå uhæmmet analsex!

 

Materiale og pleje af den store DEEP'R-dildo:

 

Denne store XL-dildo fra DEEP'R-serien er lavet af PVC i høj kvalitet. Materialet er vidunderligt fleksibelt og glat. Det materiale, vi bruger, er også meget stabilt, så din DEEP'R-dildo vil holde længe. Du kan rengøre den ekstra lange DEEP'R-dildo med mild sæbe og vand. For grundig hygiejne anbefaler vi også, at du bruger vores spray regelmæssigt VERYCLEAN.

 

Godt at vide:

 

 

  • DEEP'R-dildoer er kun egnet til anal-professionelle og avancerede røvspillere
  • DEEP'R-dildoen er en kolon-dildo til dyb leg og dyb anal penetration
  • Takket være det perfekte materiale tilpasser DEEP'R-dildoen sig enhver drejning og når steder, du ikke engang vidste eksisterede.
  • Du kan bruge DEEP'R-dildoer alene eller som et par!
  • Materiale: PVC, fri for phthalater
  • Glidecreme: Til indføring af DEEP'R-dildoerne anbefaler vi vores silikonebaserede glidecreme FUCKSLUT eller vores hybridgel MANCUNT. For endnu mere intense fornemmelser, brug RUSHTIME (opvarmning). EXTREMEO-spray og vores gel AnalPush letter smertefri indføring, hvis det er nødvendigt.
  • Med vores ASS UP-pude kan du indføre DEEP'R-dildoen ekstra dybt
  • Rengøring: Varmt vand, mild sæbe og vores Toy Cleaner VERYCLEAN.
  • Stort udvalg af DEEP'R-dildoer! I vores dildoshop finder du alle modeller fra DEEP'R-serien i forskellige designs, former og længder.